NBI 10. forduló beharangozó
2011.11.20 | 00:00
NBI 10. forduló beharangozó


Rába ETO - MAFC BME Docler Akadémia
19:00 Gyõr, Magvassy Sportcsarnok
A Gyõr remek teljesítményt nyújtott a Bajnokok Ligájában, Lisszabonban a héten. A kérdés, hogy ez hogyan hat a hétfõi teljesítményükre. Feldobottak vagy inkább fáradtak lesznek a 3 mérkõzéstõl és a hosszú utazástól. Ha az elõbbi, akkor nem sok jóra számíthatnak az egyetemisták. Ha utóbbi, akkor picit bizakodhatnak, bár mindenképp az ETO a toronymagas esélyes, fõleg ha hozzávesszük a MAFC elmúlt hetek eredményeit. 7 meccse nyeretlenek Csernai Gáborék és valószínûsíthetõ, hogy ez a negatív sorozat nem most szakadna meg. A vendégek az esélytelenség nyugalmával léphetnek pályára.

Vasas 1988 Déli Futsal - Colorspectrum Aramis
19:20 Budapest, Vasas Sportcsarnok
A forduló rangadóját játsszák a Fáy utcában. A tabella harmadik helyezettje fogadja a második helyen állót. Mind két fél vereséggel hangolt erre az összecsapásra. A Vasas méretes zakót kapott Gödöllõn, míg az Aramis váratlan vereséget szenvedett hazai környezetben a Csõ ellen. A kérdés, kinek sikerül a javítás. Ami szinte bizonyos, hogy a vesztes fél lecsúszik a dobogóról. A statisztikát böngészve is három esélynek lehet ítélni a találkozót. A Frank legények legutóbbi 3 összecsapásukat megnyerték, pedig közte volt egy ETO elleni vendégjáték. Kis Jánosék eddigi 5 hazai fellépésükbõl 4 gyõzelmet arattak, és mindössze egyszer kaptak ki. Az elõzõ bajnokságban mind a kétszer, szoros küzdelem végén a budaörsiek örülhettek

Nagykáta SE Futsal Káta-GSM - Admirál-Haladás VSE
19:30 Nagykáta, Városi Sportcsarnok
A Nagykáta az idei bajnokság legnagyobb vereségébe szaladt bele az elmúlt fordulóban Berettyón, így van mit kijavítani. A Hali 3 meccse veretlen, így õk számítanának a mérkõzés esélyeseinek, de tudjuk, hogy Pálmai Tamásék a pontjaik szinte teljes egészét hazai környezetben szerezték. Idegenben eddig egy egységre futotta, igaz az tekintélyt parancsol, mivel a bajnok otthonában szerezték. Most itt a lehetõsége mind a két félnek a bizonyításra. A hazaiaknak, hogy a súlyos zakó túlzott volt és nincs ekkora baj Nagykátán, míg a vendégek elsõ idegenbeli gyõzelmükkel bizonyítanák, hogy nem csak otthon erõsek. Érdekes találkozó lesz.

Üllõ FC Csõ-Montage - MVFC Berettyóújfalu
19:30 Üllõ, Városi Sportcsarnok
A Csõre nem lehet mondani, hogy ez az õsz róluk szólna. Mindössze a 11. helyen szerénykedtek, egészen az elõzõ fordulóig. Ekkor sokak meglepetésére, az õsi rivális, listavezetõ Aramis otthonában arattak fölényes gyõzelmet, bizonyítva, hogy nem szabad õket leírni. Ez a gyõzelem visszaadhatja számukra az önbizalmukat, amivel erõt meríthetnek a következõ meccsükre. Erre szükségük is lesz, mivel a sorsolás és az eredmények úgy hozták, hogy ismét az aktuális listavezetõvel kell szembenézniük, aki ezúttal a Berettyóújfalu. A vendégek 5 zsinórban megnyert találkozón vannak túl, ráadásul legutóbb 16 találatig meg sem álltak. Õk az összecsapás esélyesei, de intõ jel lehet számukra riválisuk múlt heti gyõzelme.

Gödöllõi Bikák -ÚTC Junior Sport
19:30 Gödöllõ, Szt. István Egyetem Sportcsarnoka
A kérdés, kinek sikerül a lendületben lévõ Gödöllõt megállítania, mert az elmúlt 5 fordulóban nem jött össze senkinek. Legutóbb a Bikák a 2. helyen álló Vasasra mértek nagyobb verést, és ha most is gyõztesen hagyják el a játékteret, könnyen a dobogón találhatják magukat. Ehhez persze a Szegednek is lesz egy-két szava. A vendégek az elmúlt bajnokin egy tízest lõttek a MAFC-nak, megszakítva 3 nyeretlen meccses negatív sorozatukat. Tóth Attiláéknak eddig vendégként mindössze egy X-re futotta, így most bravúrnak számítana esetleges gyõzelmük, de nem elképzelhetetlen. Mindenesetre a hazai pálya és a pillanatnyi forma a Gödöllõ mellett szól.

Rubeola FC Csömör - DEAC Futsal Club
20:30 Csömör, Városi Sportcsarnok

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink