NB II Közép - Tovább Robog a PAFC
2014.09.24 | 00:00
NB II Közép - Tovább Robog a PAFC


BRAND MISSION TOLNA-MÖZS - ÚJPEST FC-220 VOLT 8-3 (2-1)
Gyors gólváltással kezdõdött a találkozó, de a hazaiak játszottak fölényben, a lilák elvétve kerültek helyzetbe. A félidõ közepén újra megszerezte a vezetést a tolna, így õk mehettek elõnnyel szünetre. A térfélcsere után a hazaiak jobban használták ki a lehetõségeiket és ez döntõnek bizonyult. Sorra szerezték a gólokat, amire csak kétszer tudtak válaszolni a vendégek, így magabiztosan nyert a Tolna megszerezve a három pontot.

SZTE EHÖK SE-VASAS FUTSAL II 8-2 (7-0)
Rangadónak indult, sima bajnoki lett belõle. A hazaiak hamar megkezdték a gólgyártást és egy gyors duplával jelezték a találkozó elején, itt ma csak õk nyerhetnek. A két találatok, még öt újabb követte szünetig, így a második félidõ csak formalitás volt. Magabiztosan nyerte második meccsét is a Szeged, és tapad a Kinizsi, PAFC kettõsre.

KSK-LIMES SE-GARVITTAX 14-3 (2-2)
Két ellentétes félidõt láthatott, aki kilátogatott hétfõ este Budakalászra. Az elsõ félidõben nem bírtak egymással a csapatok, mindössze két-két gól esett. Ezek fényében nem sokan gondolták szünetben, hogy a második játékrészben a hazaiak egy tucat gólt szereznek, míg a vendégek csak egyet. Fordulás után hamar két gólos elõnyre tettek szert a hazaiak, de hosszabb gólcsend következett. Közel 10 percet kellett várni az újabb Limes találatra, de utána futószalagon érkeztek a gólok, amit a vendégek csak értetlenül szemléltek. A Garvittaxnak csak az utolsó másodpercekben sikerült szépítenie.
Ki kell emelni a mérkõzés legjobbját, a mindössze 16 éves Kleisz Márkot, aki egymaga 7 gólt szerzett és két forduló után vezeti a közép csoport góllövõ listáját, 11 találattal.

UTE-RÁBA ETO II DUNAKESZI KINIZSI 3-13 (1-5)
A meccs elõtt csak a gólarány volt kérdéses a két csapat találkozóján. A vendégek végig fölényben játszottak és sorra rúgták a gólokat, a hazaiak erejébõl mindössze szépítõ találatokra futotta. A Kinizsinél akadtak ismét visszajátszók az elsõ csapatból. Közülük Dürgõ volt legjobban elemében, aki egymaga ötöt rúgott.


MTK BUDAPEST-DUNATOURS VÁC FSE 4-5 (1-4)
Mind a két fél elsõ gyõzelmére készült, és az elsõ félidõ alapján ez úgy tûnt, hogy a váciaknak könnyedén fog menni, mivel szünetben három góllal is vezettek. A hazaiak azonban nem adták fel, és Talabár triplájával visszajöttek a meccsbe. Talán ha nem csak két cserével állnak ki a mérkõzésre, akkor meglehetett volna az egyenlítés is, de így végül, ha nehezen is, de a vendégeké lett a három pont.

PAFC-MITRE-HÓDMEZÕVÁSÁRHELY FC 11-2 (4-0)
A hazaiak szerették volna bebizonyítani, hogy a múlt heti sikerük nem volt véletlen, és mint utóbb kiderült, ez teljes mértékben sikerült. Elég sokáig nem esett gól, egészek a 12. percig kellett várni az elsõ találatra, utána viszont beindultak a vendéglátók, és szünetig összesen négyszer köszöntek be. A fordulás után folytatták a piliscsabaiak a gólgyártást és 11 találatig meg sem álltak. A szimpatikusan küzdõ vendégektõl két szépítõ találatra futotta. Az újonc alakulat nem volt egy súlycsoportban a vendéglátókkal.

GÖDI SE FUTSAL-AIRNERGY FC 1-2 (1-1)
A kérdés az volt, a vendégek a múlt heti pofon után tudnak e javítani Gödön. Az elõjelek nem voltak a legjobbak a számukra, hiszen egy komplett sor hiányzójuk volt. A hazaiak irányították a mérkõzést, a fõvárosiak sündisznóba visszaállva, kontrákra rendezkedtek be. A gödiek nem nagyon tudtak mit kezdeni a zárt védekezéssel, míg a fõvárosiak kontráiban rendre benne volt a veszély. A félidõ közepén a vendégek szereztek vezetést egy távoli lövéssel, de a hazaiak lelkesedése a félidõ végén eredményre vezetett, így döntetlen volt az állás szünetben. A második félidõre a csapatok az öltözõben hagyták góllövõ cipõjüket, így mindössze egy találat esett. Az Airnergy fordulás után hamar megszerezte ismét a vezetést, és a minimális elõnyét hõsiesen megõrizte. A vendéglátók a végén a vészkapus játékkal is megpróbálkoztak, de ez sem hozott eredményt, így ha nehezen is, de megszerezte elsõ gyõzelmét a pesti csapat.

Fotók: Kinizsi facebook oldal

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink