Nagy hajrával szerzett pontot a Kecskemét
2020.02.29 | 13:14
Nagy hajrával szerzett pontot a Kecskemét  Dunaújváros otthonában kezdte az alsóházi rájátszás küzdelmeit pénteken az SG Kecskemét Futsal együttese. A papíron legerősebbnek számító ellenfél ellen sikerült bravúrpontot szerezni, ami nagy lökést adhat a folytatásra, és reményt, hogy sikerül megőrizni az élvonalbeli tagságot. Másfél perccel a meccs vége előtt még két góllal vezetett, mégsem tudott nyerni első alsóházi bajnokiján a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

26667131105Miklán Klaudia felvételei!

Pedig nem indult jól az összecsapás kecskeméti szempontból, ugyanis Fridrich révén már a 3. percben megszerezte a vezetést a dunaújvárosi alakulat, 1-0. Az SG Kecskemét Futsal egyik téli szerzeménye, Aleksandar Gavrilovic aztán a 12. percben nagyon szemfüles volt, és egyenlíteni tudott egy lecsorgó labdából, 1-1. További találat már nem született a szünetig, viszont több áldozatot is követelt az első húsz perc: Móra és Rutai is kidőlt, nem tudták tovább folytatni sérülések miatt. Hasonlóan alakult a második etap nyitánya is, újfent korán szerzett góllal ragadta magához a vezetést a hazai csapat. Németh volt eredményes a 23. minutumban. Nyolc perccel később még egyet rúgtak Fehér Zsolt tanítványai, Fridrich növelte góljai számát, 3-1. Riadót fújtak a Kecskemétnél, és létszámfölényes játékkal igyekeztek megragadni minden lehetőséget. Jöttek is a helyzetek, amelyek góllá is értek. A 39. percben Gavrilovic hozta vissza a reményeket (3-2), majd pár másodperccel a vége előtt Scherban varrta be Dobosi passzát, ezzel bravúrpontot szerezve a Dunaferr otthonában, 3-3.

Dunaferr DUE Dutrade FC – SG Kecskemét 3-3 (1-1) Dunaújváros, Dunaújvárosi Sportcsarnok Vezette: Vass - Hartung - Héra Dunaferr DUE Dutrade FC: Rigó – Klacsák, Fridrich, Faragó, Pál. Csere: Németh P., Sáhó, Schnierer, Csányi, Németh L., Horváth B. Vezetőedző: Fehér Zsolt. SG Kecskemét: Tombácz – Simic, Rutai, Scherban, Gavrilovic. Csere: Csamangó, Móra, Kovács, Récsei, Dobosi, Szedmák. Vezetőedző: Koós Károly. Gólszerzők: Fridrich 2, Németh, illetve Gavrilovic 2, Scherban  FehérFehér Zsolt: - Azt kaptam, azt kaptuk a mérkőzéstől, amire számítottunk! Tudtuk, hogy nagyon megerősödött a Kecskemét csapata a három kiváló szerb játékossal! Az első félidőben el kellett volna döntenünk a találkozót amire a lehetőségünk, lehetőségeink meg is voltak! Utána megadtuk a lehetőséget a Kecskemétnek hogy mentálisan mérkőzésbe kerüljön. Olyan gólt kaptunk, amit az idei szezonban csak mi tudunk produkálni... ezzel nyílt lett a mérkőzés! Második félidőben kijjebb toltuk a védekezésünket, agresszívabban játszottunk, aminek meglett az eredménye hiszen három egyre is vezettünk. A mérkőzés végén viszont beültünk abba, hogy megvan a 3 pont, de ezt csak mi gondoltuk így, a Kecskemét másképp gondolta.. DSC_5405Koós Károly: - Nagy gratuláció a csapat minden tagjának, maximálisan odatették magukat a srácok. Paprikás hangulatú meccsen sikerült pontot rabolnunk Dunaújvárosból. Az első félidőben még érződött, hogy ez az első tétmeccs így együtt, de a második felvonásban már jobban összeálltunk, és sokkal több helyzetet dolgoztunk ki. A Dunaferr jobban használta ki a helyzeteit, de 19-re lapot húztunk, és volt hit és erő a csapatban, hogy megfogyatkozva is visszajöjjünk a végjátékban. Nagyon fontos pontszerzés ez nekünk, egy kiváló Dunaferr ellen tudtunk idegenben döntetlen játszani. Remélem a folytatás is hasonló lesz!  
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE - SG Kecskemét Futsal
2022.08.15 | 14:55

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2022.07.07 | 18:54
2022.07.04 | 16:30
2022.07.03 | 09:39
Női válogatott
2022.07.02 | 08:00
2022.07.01 | 08:25
2022.06.30 | 07:59
Támogatóink

Partnereink