Nagy árat fizethet a Mezei-Vill a kistarcsai botlásért!
2022.01.18 | 21:30
Nagy árat fizethet a Mezei-Vill a kistarcsai botlásért!

Több meghatározó játékosa is hiányzott a Kistarcsának, így végkép nem volt kérdés, hogy a Berettyóújfalu a találkozó esélyese, akiknek égetően fontos volt a három pont. A felsőházért folytatott harcban nem nagyon hibázhatnak a vendégek, mert az végzetes lehet.

Ezek szellemében kezdtek a hajduságiak és Rábl révén már az első percben megszerezték a vezetést és úgy tűnt, az egész meccset kézben fogják tartani, és a nyolcadik percben Rafinha gólja után már kettő volt az előny. Nem játszott jól a Mezei, de irányította a mérkőzést, de a Kistarcsa játékában is benne volt a szépítés, ami a hajrában Bita által össze is jött, így minimális különbség volt a szünetben.

A térfélcserét követően a játék képe nem változott, a Berettyóújfalu irányított, míg a hazaiak kontrákkal próbálkoztak. Sokáig nem született gól, majd némileg váratlanul egyenlített a Kistarcsa egy gyors kontra végén, ahol Barabás érkezett remekül Bita passzára. Nagyobb sebességre próbáltak kapcsolni a Trencsényi legények, de hiányzott a kreativitás és a frissesség belőlük, és nem nagyon tudtak mit kezdeni a fegyelmezett hazaiakkal. A vendégek gondjai szűk három perccel a vége előtt még tovább nőttek. Egy újabb Kistarcsa kontra végződött góllal, ahol ismét Barabás volt eredményes. A Mezeinek még sürgősebb lett, a kapust is levitték, és hamar jött is az egyenlítés, igaz nem a vészkapus játékból. Egy hazai kapus kidobásra csaptak le a vendégek és Nagy Imre ezúttal már pontosan célzott közelről. Ekkor már csak két perc volt hátra, de így is rengeteg mindent történt. A Berettyóújfalu továbbra is vészkapussal rohamozott, és hiába voltak helyzeteik, nem tudták gólra váltani, ráadásul kétszer is labdát veszítettek, de hiába volt üres a kapujuk, Gellérfiék nem tudtak élni a lehetőséggel. A dráma a végén jöhetett volna, hiszen az utolsó pillanatokban is volt még vendég lehetőség, de ezt is elpuskázták, így maradt a döntetlen.

A hazaiak egy újabb élcsapatnak keserítették meg a dolgát és a végén még az egy pontból akár lehetett volna három is, de így is megérdemlik a dicséretet, hiszen két gólos hátrányból jöttek vissza és volt győzelmi esélyük. A Mezei-Vill talán elhitte 2-0-nál, hogy ez a meccs megvan, és túl kényelmesen játszott a második játékrészben, ami megbosszulta magát. Ez a két pont nagyon fog hiányozni nekik, ami a felsőházi tagságukba kerülhet, főleg ha nem sikerül javítani Szombathelyen. Elképzelhető, hogy az utolsó játéknapra már nem a saját kezükbe lesz a sorsuk. Nagy kérdés, hogy a Halinál lesznek-e visszatérők a jövő heti rangadóra, bár így is nagyot kéne javulniuk Szabó Péteréknek, hogy akár a tartalékos bajnokot legyőzzék.


KISTARCSA FUTSAL – MVFC BERETTYÓÚJFALU 3-3 (1-2)

Gyál, 100 néző
Játékvezetők: Czene-Joó, Kiss G., Nyekita B.

Kistarcsa: Ribai – Gellérfi, Kövesdi, Bita, Vadászi
Cserék: Horváth – Besnyő, Gergus, Mezőfalvi, Verhoczki, Puskás, Barabás
Vezetőedző: Sohár Zoltán

MVFC: Mezei – Rábl, Szabó, Takács, Rafinha
Cserék: Sándor – Daróczi, Sipos, Nagy, Tóth, Rézműves, Gál, Szatmári, Sidnei
Vezetőedző: Trencsényi János

Sárga lap: Bita, Besnyő illetve Nagy

Gólszerzők: Bita, Barabás Á. (2)illetve Rábl, Rafinha, Nagy

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink