Minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik
2014.08.20 | 00:00
Minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik

 

Sztárokkal erõsített és a bajnokság favoritja lett a Rába ETO
 Minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik a nõi NB I, szeptemberben kezdõdõ új idénye.

A bombát a Tolna-Mözs robbantotta elöször Frank Tamás kinevezésével, akinek neve garancia arra, hogy minimum a harmadik hely összejöhet Simon Bogiéknak, a DVTK-Vénusz pedig a kitûnõ képességû Vachter Zsófiával és a klasszis kosárlabdázóból lett remek futsalossal, Bukovszki Mónikával erõsítette meg sorait és vált bajnokesélyessé.

De ez mind semmi ahhoz képest, ami Gyõrben történt..A Rába ETO nõi futsal csapatába igazolt a Dunakeszi Kinizsi nõi futsal csapatának két csillaga, Fogl Katalin és Pádár Anita. Mindkét hölgyrõl elmondható, hogy nagyon érzik a kaput és évek óta kispályán és nagypályán is a sportág legjobbjai közé tartoznak. Hatalmas harc folyt a klubok között a támadók megszerzéséért õk pedig a Rába ETO mellett kötelezték el magukat.
Szerzõdtetésükkel nem kétséges, hogy már a gyõriek számítanak a nõi bajnokság favoritjának, a címvédõ Astrának minden tudására szükség lesz ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani Molnár Attila együttesével. De rajtuk kívül még legalább négy csapatnak van még esélye a dobogóra felállni.

Információink szerint a szétesett Dunakeszi Kinizsi többi játékosa nagy valószínûséggel a BME csapatába igazolhat. A bajnokság legjobb kapusai közé sorolt Õsz Csenge mellett Szekér Anita, Szabó Krisztina, Bobok Csilla és Szalkai Kitti (aki jelenleg közelebb áll a BME-hez, mint az õt folyamatosan csábító Rába ETO-hoz) is a BME-t erõsítheti a következõ szezonban így Budapestnek is lesz klasszis csapata a nõi élvonalban.

A nagy kérdés már csak az, hogy az év edzõjének választott Biczi Gábor hol folytatja edzõi karrierjét? A Rába ETO mellett ugyanis a BME-nél is szóba került a neve, ami nem is csoda, hiszen jó edzõre minden klubnak szüksége van. Márpedig Biczi Gábort a szakma legjobbjai közé tartozik így óriási iránta a kereslet.

Az élvonal újoncának a Hajdúböszörményi TE szurkolóinak rossz hír, hogy az Olaszországba szerzõdõ Csepregi Gabriella és az Astrába visszatérõ kölcsönjátékosok (Kakuszi Adrienn, Godvár Katalin, Molnár Judit) mellett nagy valószínûséggel elveszíti Czakó Viktóriát is aki az MVFC-Berettyóújfaluban szórhatja a jõvõben a gólokat. Azonban a HTE játékosállománya így sem tûnik gyengének hiszen Bernhardt Bernadett, Farkas Éva, Papp Dóra és Hummel-Smuczer Angéla mellett már Ujvári Izabella is HTE-színekben bizonyíthatja képességeit. Õ ugyan korábban még sohasem futsalozott versenyszerûen, de gyorsaságát és technikai képzettségét ismerve bizonyára hasznára lesz újdonsült egyesületének.

 A Rába ETO, az Astra, a Tolna, a DVTK, a HTE és a BME megerõsödésével mindenesetre ki lehet jelenteni, hogy hat éremszerzésre esélyes csapat vág neki a bajnokságnak, ami jót tehet a bajnokság színvonalának és garantálható az izgalom.

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink