Mind a négy párharcban nyertek az esélyesek
2023.02.17 | 10:41
Mind a négy párharcban nyertek az esélyesek

A női magyar kupa negyeddöntőiben két párharc már az első meccsen eldőlt, de a másik kettőben a visszavágóra maradtak izgalmak bőven. Úgy tűnt, hogy borulhat a papírforma, de végül az esélyesebbek jutottak tovább, így a kupában a legjobb négy közé, a bajnokság első négy helyezettje jutott. A kupagyőztes Debrecen hazai környezetben védheti meg címét! A Final Four sorsolására február utolsó hetében kerül sor.

Magyar kupa
Negyeddöntő, visszavágók:

TFSE-BESTRONG - GYULAI AMAZONOK 6-0 (4-0)
Miután az első mérkőzésen nyolc gólos győzelmet arattak az egyetemisták, formalitás volt a visszavágó. A vendégek elég szűk kerettel érkeztek, így a tisztes helytállás állás lehetett a céljuk. Ez többé kevésbé sikerült is, hiszen szorosabb meccset tudtak játszani, mint az odavágón, igaz ezúttal nem sikerült betalálni. A vendéglátók sokáig nem tudtak betalálni, de a félidő hajrájára beindult a gólgyártás. A fordulás után viszont már nem voltak olyan hatékonyak a kapu előtt, de így is betaláltak kétszer. Összeségében sima kettős sikerrel ott van a négy között a TFSE.
Összesítésben: 16-2 a TFSE javára

 

BUDAÖRS FUTSAL - SALGÓTARJÁNI VSE 4-3 (3-3)
Az első találkozó 2-2-es döntetlent hozott, így várható volt, hogy izgalmas lesz a visszavágó, annak ellenére, hogy két osztály különbség van a csapatok között. A hazaiaknál nem tudott pályára lépni Koch Fruzsina, de a bemelegítés alatt tovább nőttek a gondok, hiszen megsérült a kapusuk. Csere kapus híján kénytelenek voltak mezőnyjátékost a kapuba állítani, Kardosi személyében. Ezt a vendégek jól ki is használták, és az egykori budaörsi játékos, Bede Anna vezérletével három gólt is szereztek. Pechükre mind a háromszor válaszolni tudtak a vendéglátók, így szünetre 3-3 volt az állás. Mivel megszűnt az idegenben rúgott gól, így jelen állás szerint hosszabbításra állt a mérkőzés. A fordulás után egyik csapat sem tudott betalálni, úgy tűnt, tényleg jöhet a ráadás, de a hajrában, nem sokkal a vége előtt Fábián először megszerezte a vezetést a Budaörsnek. A vendégek mindent megpróbáltak az egyenlítésért, de ez már nem jött össze, így végül a Pest-megyei együttes örülhetett. A Salgótarján minden dicséretet megérdemelt, hiszen közel volt az igazi bravúrhoz, hogy kiejtsen egy NBI-es együttest, de végül a rutinosabb csapat jutott tovább.
Összesítésben: 6-5 a Budaörs javára

 

DVTK VÉNUSZ - DEAC 1-4 (0-1)
A sorsolás után nagy reményei nem lehettek a miskolciaknak, hiszen a címvédővel kerültek össze. Az első felvonást a debreceniek 6-0-ra nyerték, így a visszavágóra nem maradtak nyitott kérdések. A hazaiak az első félidőben jól tartották magukat, hiszen mindössze egy gólt tudtak szerezni az egyetemisták, és mellette nekik is akadtak gólszerzési lehetőségeik. Fordulás után a vendégek azért bebiztosították a győzelmüket, de a harcában a Miskolc számára a becsületgólt összejött.
Összesítésben: 10-1 a DEAC javára

 

CSEPEL FC USE - 2F-BAU TOLNA-MÖZS 1-2 (1-0)
A Csepel a bajnokságban nem olyan rég elvette a Tolna veretlenségét, így ennek fényében érdekesnek tűnt ez a párosítás. Nem is maradtak el az izgalmak, főleg azok után, hogy a Tolna az első mérkőzésen, minimális, egy gólos győzelmet tudott kiharcolni. A Csepel előtt adott volt a képlet, ismét nyerni hazai pályán. A kiegyenlített visszavágón sem született sokáig gól, hiszen a második félidő közepén esett az első találat. Ezt a vendéglátók szerezték, ledolgozva hátrányukat. Az örömük nem tartott sokáig, mert két perccel később a Tolna duplázni tudott, így már náluk volt az előny. A csepelieknek két gólra lett volna szükségük, hogy kiharcolják a hosszabbítást, de már az egyenlítés sem sikerült, így nagy küzdelem végén, a tolna kettős győzelemmel jutott be az elődöntőbe.
Összesítésben: 3-1 a Tolna javára

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink