Mezei-Vill – Hali rangadó Berettyóújfaluban
2022.09.09 | 10:20
Mezei-Vill – Hali rangadó Berettyóújfaluban

A csütörtöki három összecsapást követően, péntek estére maradt a többi három mérkőzés. Köztük egy igazi rangadóval, ahol az MVFC a címvédő Haladást látja vendégül. Az ELTE együttesére ismét nehéz feladat vár a Kecskemét otthonában, ahogy a Rubira is a DEAC ellen.

NBI, 4. forduló:

A forduló rangadóját rendezik Berettyóújfaluba, ahol megismétlődik a tavalyi bajnoki döntő. A Hali kissé beragadt a rajtnál és három forduló alatt mindössze egy sikert számlál, és mindössze hatodik a tabellán, ami igencsak meglepő. Legutóbbi játéknapon az újonc MFA ellen sikerült megszerezni az első győzelmet, egy könnyed összecsapáson. Mostani ellenfelük, a Mezei-Vill egy vereség mellett kétszer hagyta el győztesen a pályát. Legutóbb hétfőn nyert a Nyíregyháza vendégeként. Szoros első félidőt követően, fordulás után hozták a kötelezőt. Most lényegesen nehezebb dolguk lesz a címvédő ellen. Nagy kérdés, hogy a Hali melyik arcát mutatja péntek este. Ami nagyban befolyásolhatja teljesítményüket, hogy rendbe jött-e Dróth Zoltán sérülése. A Berettyóújfalu jó formában van, így izgalmas mérkőzésre van kilátás.

 

Drámai végjáték után, nagy győzelmet aratott a Kecskemét legutóbb Újpesten. Úgy tűnt, elúszik a győzelem két gólos előnyről, de az utolsó pillanatokban sikerült megszerezni a győztes gólt. Ezzel a sikerrel tartja dobogós helyét a Hírös városi legénység, amit egy kötelezőnek tűnő győzelemmel megerősíthet. Az ELTE érkezik, akik ellen kötelező a három pont begyűjtése, ami nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Az egyetemisták hétfőn megszerezték első pontjukat, de a győzelem sem volt távol. Persze tisztában vannak vele, hogy a Kecskemét más szintet képvisel, így tudják, hogy nehéz estére számíthatnak. A fővárosi együttes vélhetően csak megnehezíteni tudja a hazaiak dolgát, de megállítani nem fogja tudni.

 

A Rubeola az előző játéknapon megszerezte első pontját, de így sem voltak maradéktalanul elégedettek, hiszen győzelemre készültek az ELTE otthonában. A játék képe alapján viszont volt olyan periódusa a mérkőzésnek, ahol még a döntetlen is távolinak tűnt, míg a meccslabdája az ellenfélnek volt. Most egy másik egyetemi csapattal találkoznak a DEAC személyében. A vendégek az előző fordulóban elveszítették a veretlenségüket, kikaptak Budaörsön. Ami fájó lehet, hogy megvolt az esélyük a pontszerzésre, vagy akár a győzelemre is. Most papíron könnyebb ellenfél következik, ahol lehetne javítani. A tavalyi magyar kupa négyes döntőjében találkoztak legutóbb, ahol simán nyertek Elek Gergő tanítványai, és most is ők az esélyesek.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink