Menetel a Göcsej, javított az Ózd!
2014.03.26 | 00:00
Menetel a Göcsej, javított az Ózd!

"B" Csoport - javított az Ózd

ELTE-BEAC - ÓZD VÁROSI SE 4-7 (1-1)
Mindössze hét mezõnyjátékossal érkezett az ELTE-hez az Ózd, és a múlt heti elõjelek mellett ezt követõen mindenki sima hazai sikert várt, igaz ekkor még sokan nem tudták, hogy a hazaiak nélkülözik meghatározó játékosaikat. Ennek megfelelõen a harmadik percben már vezettek is az egyetemisták. Hét perccel késõbb azonban egyenlíteni tudtak a vendégek, a szünetre pedig maradt is az 1-1-es eredmény. A második játékrész egy gyors gólváltással indult, a 23. percben azonban leblokkoltak a hazaiak, ekkor kétszer is kapituláltak. A két góllal elhúzó Ózd nem sokkal késõbb háromra növelte elõnyét, és bár a végén még született két-két találat mindkét oldalon, megmaradt a vendégek elõnye, és 7-4-re nyertek. Gyõzelmükkel fel is léptek a harmadik helyre, míg az ELTE a "B" csoport utolsó pozíciójába esett.


"C" csoport - A dudaszó pillanatában egyenlített a Bábolna

BÁBOLNA NATURAL MEAT FC - ASTERIX SC ÉRD 9-9 (4-2)
A találkozó rengeteg gólt hozott, szám szerint tizennyolcat - egyenlõ,  igazságos elosztásban. Többnyire a hazaiak vezettek a találkozó folyamán, de a legfontosabb pillanatban az érdiek voltak elõnyben, a találkozó végén õk vezettek. Már csak három (!) másodperc volt hátra, amikor a Törökszentmiklós vészkapusa elõre dobta a labdát, amibe a mesterhármasig jutó Angyal Csaba bele tudott csúsztatni a dudaszó pillanatában, ami gól lett, így egyenlíteni tudott. A vendégeknél is volt triplázó, Patkó György személyében. Bár az Asterix játékosai nagyon csalódottak voltak, a döntetlen reális végeredmény.  Az érdiek hat meccs óta nem nyertek.

Az ENERGIA SC GYÖNGYÖS - GÖDI SE FUTSAL 11-5 (8-2)
Ez a mérkõzés sem szûkölködött gólokban. Hat perc után már négygólos volt a hazaiak elõnye. A vendégek szépítése után három újabb Gyöngyös-gól jelezte, hogy sok kérdés már nincs a találkozóval kapcsolatban: 8-2-vel fordultak a felek. A második játékrész már kiegyenlítettebb játékot és 3-3-as döntetlent hozott, de a Gyöngyösnek ez tökéletes volt és 11-5-re nyert.

GÖCSEJ SPORT KLUB - DECATHLON TOLNA-MÖZS 8-3 (3-1)
A hazaiak ott folytatták, ahol Érden abbahagyták. Bár a Tolna remekül védekezett az elsõ félidõben, de a szünet elõtt 3-1-es elõnyre tett szert a Zalaegerszeg. A második játékrészben aztán hamar eldöntötte a találkozót a Göcsej, a Tolna erejébõl már csak a szépítésre futott.
8-3-as gyõzelmével vezeti a "C" csoportot a Göcsej. Jobb gólkülönbségével elõzi meg a Gyöngyöst, valamint két ponttal a Törökszentmiklóst. Egy pontjával negyedik az Asterix, a Tolna és a Göd azonban nullázott eddig, így õk állnak az ötödik, ill. a hatodik pozícióban.








"D" csoport - Nyertek az esélyesek

UTE - MVFC BERETTYÓÚJFALU 6-11 (3-2)
Potyogtak a gólok a mérkõzésen. Az UTE szerezte meg a vezetést, nyolc perc után kettõvel mentek, a szünetre azonban feljött a Berettyó, ekkor már 3-2 volt az állás. Fontos volt a szünet elõtti szépítés, mert a második félidõben négy góllal indítottak a vendégek úgy, hogy egyet sem kaptak. Ezzel gyakorlatilag el is dõlt a találkozó, de még láthattunk nyolc újabb gólt 3-5-ös elosztásban. A mérkõzés legeredményesebb játékosa Harmati Tamás volt, aki négyszer is bevette a lilák kapuját. 

SALGÓTARJÁNI VSE - RÁBA ETO 4-8 (0-3)
Ezen a meccsen sem unatkoztak a nézõk.  Annak ellenére sem, hogy itt "csak" tizenkét gól esett. Az elsõ félidõben 3-0-ra vezettek már a vendégek, de a második játékrész elején feljöttek a hazaiak, 2-3 és 3-4 is volt az állás, de aztán hét perc alatt négy újabb góllal eldöntötték a gyõriek a találkozót. Végül a háromgólos Peczár Csaba vezetésével 8-4-re nyertek.

FEHÉRVÁR FUTSAL - ÚJPESTI FC-220 VOLT 5-0 (0-0)
Egyértelmû favorit volt a hazai csapat ezen a találkozón, ennek ellenére a csapatok nem tudtak betalálni a szünetig, 0-0 volt ekkor az állás. A második játékrészre összekapta magát a Fehérvár és Tanárki Mihály mesterhármasának is köszönhetõen 5-0-ra nyert. Rúgott gól nélkül nehéz pontot szerezni, fõleg idegenben egy jó csapat ellen.
A "D" csoportot a Berettyóújfalu és a Fehérvár vezeti 6-6 ponttal, õket követi egy-egy gyõztes meccsel a Rába ETO és az UTE, az Újpest és a Salgótarján pedig egyelõre pont nélkül áll.


"E" csoport Kiütéses Kelen siker

KELEN SC - TÖRÖKBÁLINTI FSE 17-7 (7-2)
Az "E" csoportban egyetlen találkozót rendeztek, ezen a mérkõzésen azonban három meccsre is bõven elegendõ gól esett, összesen huszonnégy! Bár a szünetig ebbõl "csak" kilenc esett, 7-2-es elosztásban, a második játékrészben még kevesebbet foglalkoztak a csapatok a védekezéssel, és csak az önfeledt támadásban élték ki magukat. Ennek az eredménye lett a 17-7-es végeredmény. Az egyik oldalon Garamszegi és Soóky, a másikon Fehér és Bolla jutott mesterhármasig.
Az "E" csoportot két kör után magabiztosan vezeti a Kelen, csak õk szereztek két gyõzelmet, a többiek közül a Szegeden kívül már mindenki nyert egyszer.


"F" csoport - hosszú idõ után nyert a PAFC

AC VILLÁM GEOBUSZ.HU - PAFC 2-4 (0-2)
Az "F" csoport egyetlen mérkõzésen a hazaiak nem tudták lendületet szerezni a múlt heti gyõzelmükbõl, a rájátszásban elõször pályára lépõ PAFC 4-2-es gyõzelmet aratott a Treff Sportcsarnokban és meg is elõzte riválisát a tabellán. Hosszú idõ után volt újra eredményes a Piliscsaba.

Kántor Barnabás

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink