Megőrzi-e hibátlan hazai mérlegét a Kecskemét a Hali ellen?
2022.11.28 | 00:12
Megőrzi-e hibátlan hazai mérlegét a Kecskemét a Hali ellen?

Megkezdődött a második kör, ahol már lejátszottak két összecsapást. A Veszprém papírformának megfelelően legyőzte a Nyíregyházát, míg a másikon döntetlent játszott a Rubi és a Nyírbátor, ami igazán senkinek nem jó. Hétfőn négy újabb mérkőzés következik, amiből a Kecskemét - Hali rangadó emelkedik ki.

NBI, 12. forduló:

A hétfői nap első találkozóján a Debrecen az Újpestet fogadja. Eredményesen sikerült mind a két oldalnak az előző forduló. Az egyetemisták a vártnál nehezebben gyűrték le a Nyírbátort, de a lényeg a három pont volt. A fővárosiak ennél lazább meccsen vannak túl, de a sereghajtó ellen könnyebb dolguk is volt. A két csapat az első körben egy izgalmas meccset játszott, ahol döntetlen lett a vége. Azóta a lila-fehérek kerete megritkult, így meglepetés lenne, ha ismét legalább egy pontot tudna szerezni az egyetemisták otthonában. A hazaiak győzelmük esetén legalább az egyik előttük álló csapatot beérhetik pontszámban, hiszen egymás ellen játszanak.

A forduló rangadóján a nagy kérdés, hogy a Kecskemét meg tudja-e őrizni hibátlan mérlegét hazai pályán. Eddig csak újoncot fogadtak Öreglakiék, de az igazi megmérettetések most jönnek a Messzi István sportcsarnokban. Rögtön a második kör kezdetén, ahol a címvédő érkezik. A Hali eléggé elkapta a fonalat, legutóbbi hét meccséből hatot megnyert egy döntetlen mellett, zárásként a Rubeolát ütötte ki. A Hírős városiak a Nyíregyházát fogadták és magabiztosan verték meg, ahol elég volt egy félidőnyi koncentráció. Ezúttal viszont végig szükség lesz a fegyelmezett, összeszedett teljesítményre, hogy legalább a szombathelyi eredményt meg tudják ismételni. Egyformán áll a tabellán a két csapat, így igazi hatpontos meccs lesz, ahol a vesztes kissé leszakadhat a dobogósoktól.

Az Aramis a bajnoki rajton könnyedén legyőzte az ELTE gárdáját, és most is valami hasonló lesz a forgatókönyv. Az előző játéknapon a budaörsiek megerőltetés nélkül verték a Futsal Akadémiát, amivel tartják harmadik helyüket. Most egy újabb kötelező győzelem következhet, amivel egyik üldözőjüket lerázhatják, hiszen a Kecskemét és a Hali egymás elleni lép pályára. Az egyetemisták egyedüliként az első körben nem nyertek, mindössze egy pontra futotta. A záró körben egy félideig tudták tartani a lépést a lilákkal, de utána sima vereség lett, ráadásul gólt sem sikerült szerezni. Ezúttal is a tisztes helytállás lehet a célja a Béni legénységnek.

Vereséggel zárta a Berettyóújfalu az első kört, így át kellett adnia a vezető helyét, de vélhetően ez sem fogja megtörni Ráblék lendületét. Ahogy az első fordulóban, most is kötelező a győzelem, ha továbbra is ilyen jól akarnak szerepelni. Az MFA elmúlt három meccsén mindössze egyszer tudott betalálni, legutóbb az Aramis ellen sem sikerült, így leginkább ezen kellene javítani. Az őszi startnál jól tartották magukat sokáig Tóth Szabolcs fiai. A kérdés, most mennyire tudják megnehezíteni ellenfelük dolgát.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink