Megnehezíti-e a Kistarcsa a Mezei-Vill dolgát is?
2021.10.10 | 21:53
Megnehezíti-e a Kistarcsa a Mezei-Vill dolgát is?

Három találkozóval folytatódik a hetedik forduló a férfi élvonalban. Pénteken magabiztosan nyert a Veszprém a DEAC ellen, míg a Hali ugyan így cselekedett a Kecskemét vendégeként. Amennyiben a Mezei is nyer, ketté szakadhat a mezőny az alapszakasz feléhez közeledve. Ez ellen az Aramis tehetne, ha nyernének Nyírbátorban, de nem lesz könnyű dolguk.

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU – KISTARCSA FUTSAL
18:30 Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok

A Mezei számára nem kérdés, hogy kötelező a győzelem, ha szeretnének tapadni az előttük állókra. Győzelemmel utolérnének pontszámban három együttest is úgy, hogy eggyel kevesebb lejátszott meccsük van. Persze ezen az összecsapáson nem bízhatják el magukat, mert az könnyen megbosszulhatja magát. A Kistarcsa legutóbb Szombathelyen vendégszerepelt, és igen közel voltak a szezon legnagyobb meglepetéséhez. Egészen a hajráig vezettek Bitáék és csak az utolsó percekben tudott fordítani a bajnokcsapat. Most is hasonlóra lehet számítani az újonctól, akik több csapat dolgát megnehezítették már. Szervezett védekezés, és gyors kontrák. A Berettyóújfalu legutóbb döntetlenre végzett Debrecenben, két ellentétes félidőt követően. Ha ezúttal a második félidei arcukat mutatják, nem marad el a győzelmük, de ellenkező esetben lehetnek gondjaik.

 

NYÍRGYULAJ FUTSAL – ARAMIS SE
18:30 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

Mind a két csapat győzelemmel abszolválta az előző játéknapot. A Nyírgyulaj a fővárosból hozta el a három pontot az egyetemisták ellen. A TF igazságtalannak érezte, hogy nem szereztek pontot, de Matheusék kihasználták ellenfelük hibáit, és éltek a kínálkozó lehetőségekkel, így kicsit sikerült javítani az elmúlt fordulók eredményét követően. Hogy sikerül-e feljebb lépni a tabellán, az most a budaörsiek ellen eldőlhet, hiszen győzelem esetén megelőznék mostani riválisukat. Ami az Aramist illeti, a szezonban a legjobb játékukat nyújtották, amire igen nagy szükségük volt, különben nehéz lett volna legyőzni a veszprémieket. Keresztury vezérletével otthon tartották a pontokat, így vezetik a képzeletbeli alsóházat. Amennyiben egy újabb bravúrt bemutatva nyernének, egy pontra megközelíthetnénk a felsőházi együtteseket és versenyben maradnának az első öt hely valamelyikéért. Vereség esetén viszont leszakadnának eléggé az lőttük állóktól.

 

TFSE-BESTRONG – ÚJPEST FC-220 VOLT
20:30 Budapest, Vasas Sportcsarnok

Két alsóházi csapat találkozik a fővárosban. A találkozót elvileg a lila-fehérek rendezték volna, de csarnok problémák miatt pályaválasztói jogot cseréltek. Az egyetemisták legutóbb 6-0-ra kikaptak, amit igazságtalannak éreztek, mert szerintük nem játszottak rosszul. De hiába gondolják így, ha nem sikerül gólt, gólokat szerezni. Rúgott gólok nélkül nehéz pontot, pontokat szerezni, és ez ezúttal is így lesz. Az Újpest sima vereséget szenvedett Kecskeméten, és távolodnak eléggé a felsőháztól, ami előzetes céljuk volt a bajnokság rajtjánál. Amennyiben nem akarnak végképp lemondani róla, kötelező lenne a győzelem. A nagyobb tudás és rutin a vendégeknél van, de ezt a pályán is tudni kell érvényesíteni. A lilák idegenben nem szerepelnek túl jól, mindössze a Kistarcsát tudták legyőzni a rajton, azóta három vereség. Most abban bízhatnak Németh Péter fiai, hogy ez a rossz statisztika javulni fog.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink