Megnehezítették a Hali dolgát Mánya Szabolcsék
2020.10.13 | 08:43
Megnehezítették a Hali dolgát Mánya Szabolcsék

Hétfőn este az éllovas szombathelyi Haladás VSE-t fogadta a SG Kecskemét Futsal a Messzi István sportcsarnokban. Az előjelek nem voltak kedvezőek, több sérülés is sújtotta a hazaiakat az utóbbi hetekben. Megfogyatkozva, de megtörve nem, méltó ellenfelei voltak Koós Károly tanítványai a vasiaknak, és tisztesen helytálltak.

A vártaknak megfelelően a Haladás volt kezdeményezőbb, a Kecskemét kontrákból igyekezett megiramodni. Tombácz több nagy bravúrt is bemutatott, de a 3. percben már tehetetlen volt, ugyanis egy megpattanó lövés utat talált kapujába, 0-1. Nagyobb sebességre kapcsolt a hazai alakulat, igyekeztek gyorsan reagálni a bekapott korai gólra, ami egy szabadrúgást követően majdnem sikerült is, ám a kapufa kisegítette a szombathelyieket. Nyílt sisakkal játszottak a csapatok, alaposan megdolgoztatva a hálóőröket mindkét oldalon. A vendégek kemény belépői megbosszulták magukat, és egy másodperccel a félidő vége előtt az SG Kecskemét egy kezezést követően tízmétereshez jutott, ám Mánya lapos lövését Alasztics kivédte, így maradt a 0-1 a szünetre.

Agresszív letámadással jött ki a második felvonásra a Haladás, de a hírös városi védelem jól állta a sarat, ha kellett, akkor pedig Tombácz avatkozott közbe. Koós Károly tanítványai kontrákra építettek, és az etap derekán Nyeste került egy ilyen meglódulásból nagy helyzetbe, ám Alasztics eszén nem tudott túljárni. A vasiak a 32. percben a jobb kapufát találták el, majd nem sokkal később Gavrilovic csúszott el ajtó-ablak helyzetben. Scherban is kiegyenlíthetett volna, de nem célzott pontosan. A hajrához közeledve paprikássá vált a hangulat, Koós Károly három minutummal a vége előtt pedig időt kért, hogy megindítsák utolsó rohamaikat a pontszerzés reményében. Létszámfölényes taktikát is bevetettek a kecskemétiek, ám nem sikerült élni az adódó helyzetekkel, ezt pedig Dróth megbüntette, és kialakította a 0-2-és végeredményt.

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE 0-2 (0-1)
Kecskemét, 200 néző
Vezette: Belicza - Boda - Kakuk

Kecskemét: Tombácz – Gavrilovic, Ristic, Simic B., Scherban.
Csere: Nagy D., Móra, Nyeste, Mánya, Szedmák.
Edző: Koós Károly.

HVSE: Alasztics – Darrieer, Nagy K., Simic M., Dróth.
Csere: Gyimesi (kapus), Hajmási, Horváth P., Sipos, Dávid, Papp, Gerencsér, Vas, Vidák.
Edző: Calvo Rodriguez Juan Ramon.

Gólszerzők: Simic (3.), Dróth (40.).

Koós Károly: Nagyon szerettük volna javítani a múltheti fiaskót, és megmutatni, hogy jó csapatunk van. Azt gondolom, hogy ez egy tényleg nagyon jó mérkőzés volt, amit elterveztünk, azt megvalósítottuk tökéletesen. Hiányérzet természetesen van, hiszen akár pontot is szerezhettünk volna. Sajnos ma a helyzetek kimaradtak, de nincs okunk csüggedni, ebből a teljesítményből lehet önbizalmat meríteni. Ha ezt a formát tudjuk hozni, akkor ez pontot, pontokat fog érni. Köszönjük a szurkolóknak, hogy szép számban kilátogattak!

Calvo Rodriguez Juan Ramon:Egy nehéz ellenfél játszottunk, és sikerült nyerni. Domináltunk az első félidőben, de a másodikban a Kecskemét jobb játszott. Örülök, mert nyertünk és sikerült a kötelező 3 pont begyűjteni.

 

 

 

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

SG Kecskemét - ARAMIS SE (Stream, 11.23 19:00 )
2020.11.23 | 15:38

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2020.11.10 | 16:09
2020.11.09 | 21:50
2020.11.05 | 15:28
2020.10.22 | 22:40
2020.09.10 | 17:17
2020.09.02 | 15:11
Támogatóink

Partnereink