Megmenekült a Rubeola?!
2014.03.04 | 00:00
Megmenekült a Rubeola?!



KINCSEM LOVASPARK SE - RUBEOLA FC CSÖMÖR
Nagykáta, 100 nézõ
Játékvezetõk:
Takács István, Szabó Ferenc, Erdélyi Tamás

Nagykáta: Hauer - Vörös, Érsek, Tóth, Kis
Cserék: Kires - Fülöp, Szabó Zs., Szabó T., Mészáros, Balazsin, Forgács, Besenyei, Lovasi
Edzõ: Machalek Attila

Csömör: Horváth G. - Nagy, Tõsér, Zoufal, Jenei
Cserék: Maruzsi - Dénes, Horváth B., Tvaruska, Tihanyi, Érsek, Vadászi, Kurucz
Vezetõedzõ: Balogh István

Sárga lap: Balazsin, Hauer illetve Zoufal, Horváth B.

Gólszerzõk: Kis (2), Mészáros, Besenyei illetve Jenei (2), Kurucz, Tihanyi, Zoufal

Nagy téttel bíró összecsapást rendeztek hétfõ este Nagykátán, ahol a bentmaradás szempontjából élet-halál meccsre készültek a felek. Ennek meglelõen mind a két oldalon, aki hadra fogható volt, az ott volt a pályán. A hazaiaknál a kispadon akadt inkább hiányzó, hiszen Bódi mester eltiltás miatt csak a lelátóról figyelhette tanítványait.
Nagy elánnal kezdtek a csapatok, mind a két fél szerette volna ráerõltetni akaratát a másikra, de nem igazán sikerült. A hazaiak letámadtak, próbáltak labdát szerezni az ellenfél térfelén, míg a Rubi kontrákkal próbálkozott. A vezetést a vendégek szerezték meg Jenei révén, akinek távoli lövése számukra szerencsésen pattant meg, és vágódott a hazai kapuba. Az egyenlítésre nem kellett sokat várni, egy hazai támadás végén Kis köszönt be közelrõl. A kátaiak talán még a góljukat ünnepelték, és ennek megfizették az árát. Egy szöglet variáció végén ismét Jenei volt eredményes, egy szép kapás lövést követõen. A hazaiak küzdöttek az újabb egyenlítõ találatért, így a vendégeknek több nagy lehetõségük adódott az elõny növelésére kontrából, amit Kurucz használt ki, egy véleményes szituáció után, így már kettõ volt a fórjuk Takóéknak, amit szünetig meg is õriztek, így félidõben õk lehettek a nyugodtabbak.
Fordulás után nagy erõket mozgósítottak a vendéglátók, de nem akart összejönni a szépítés, majd jött a hidegzuhany, egy Tihanyi gól formájában. 1-4 volt az eredményjelzõn és szûk 10 perc volt hátra, így sokan azt gondolták eldõlt a találkozó, de a Kincsemesek nem így gondolták. A bekapott 4. gól után egybõl válaszolni tudtak, Kis szerencsés találatának köszönhetõen, így éledeztek a remények, ami után nem sokkal Mészáros is eredményes volt, így 1 gól volt a hátrány. Ekkor a hazaiak teljesen beszorították ellenfelüket és sorra dolgozták ki a lehetõségeket, de Horváth kapus parádézott, és javarészt neki köszönhette a Rubi, hogy nem egyenlített ellenfelük. Már csak pár perc volt hátra, a Káta a vészkapus játékra készült, amikor egy labdavesztés után Zoufal növelte csapata elõnyét, így a hajrára ismét két gólos lett a Csömör elõnye. Vörös Péterék 5 a 4 elleni játékra álltak át, de mindössze néhány másodperccel a vége elõtt jött a szépítés, így nem maradt idejük a pont mentésre, így nagy csatában a Rubeola megszerezte a nagyon fontos gyõzelmet.
A hazaiak vereségüknek köszönhetõen 8 pontos hátrányba kerültek legfõbb riválisukkal szemben, ami tetemesnek tûnik, a 8 hátralévõ forduló ellenére. A Nagykátán már csak egy kisebb csoda segíthet, hogy elmozduljon az utolsó, kiesõ helyrõl.

Balogh István: - Nagyon fontos három pontot szereztünk, egy nagyon nehéz meccsen. Azt gondolom, hogy az összkép alapján megérdemeltük az egy gólos gyõzelmet.

Machalek Attila: - Nagyon fontos mérkõzés volt, ahol saját magunkat vertük meg két „külsõ munkatárs" hathatós segítségével. Annak ellenére, hogy mérkõzés befolyásoló hibákkal kellett megküzdenünk, három gólos hátrányból is megfordíthattuk volna az eredményt a második félidõben, ha a helyzeteink töredékét gólra váltjuk. Nagy lehetõségek szalasztottunk el...




Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink