Megkezdődik az alsóházban is a küzdelem!
2022.02.14 | 13:53
Megkezdődik az alsóházban is a küzdelem!

Az elmúlt hétvégén elkezdődött a férfi NBI rájátszása, ahol a felsőházi csapatok léptek pályára, míg a mai napon az alsóházi küzdelmek is útnak indulnak. Az első fordulóban a Kecskemét a szabadnapos, míg az Aramis a Nyírgyulajhoz látogat, a TFSE meg a Kistarcsa vendége lesz.

Alsóház, 1. forduló:

NYÍRGYULAJ FUTSAL – ARAMIS SE
18:30 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

Az alapszakasz folyamán mind a kétszer a budaörsiek örülhettek, és talán most is ők az esélyesebbek. Főleg, hogy a hazaiak legjobbja, Matheus eligazolt, akit nagyon nehéz lesz pótolni. Igaz, hiányzói a vendégeknek is akadnak. Horváth műtétjének köszönhetően dőlt ki, míg Keresztury abbahagyta, így kijelenthető, hogy Moga mesternek is nőttek szép számmal a gondjai. Az Aramis épphogy lemaradt a felsőházról, de nincs ideje ezen rágódni, hiszen az alsóházban is nagy küzdelem lesz, mivel mindenki szeretné elkerülni az osztályozós helyeket. Ha sikerülne begyűjteni ismét a pontokat, azzal első helyre lépnének, amivel jó pozícióból várhatnák a folytatást. A Nyírgyulaj vélhetően nem mindent megtesz szintén a jó rajt érdekében, és egy bravúr győzelemmel kicsit elszakadhatna a mögötte állóktól és megelőzhetné mostani riválisát.

 

 KISTARCSA FUTSAL – TFSE-BESTRONG
19:30 Gyál, Városi Sportcsarnok

Az alapszakaszban az utolsó két helyen végző csapat találkozik rögtön a rájátszás kezdetén. A bajnokság elején a Kistarcsát sokan elkönyvelték biztos sereghajtónak, hogy talán még pontjai sem lesznek, de ahogy teltek a fordulók, úgy jöttek bele, és több bravúros eredményt is bemutattak a hajrára. Többek között legyőzték a címvédőt, és döntetlenre végeztek az Aramis és Mezei ellen. Az utolsó játéknapon megverték a Nyírgyulajt is, jelezve, hogy számolni kell velük a rájátszásban és nem csak statiszták lesznek. Több új játékost is igazoltak, akikkel reális lehet az osztályozó elkerülése. Erre az első lépés lehet a ma esti találkozó, ahol az egyik legnagyobb riválisukat fogadják.

Az egyetemistáknak akadt egy-két jó meccse az ősszel, de a második körben egyetlen győzelmet aratott, pont a Kistarcsa ellen, de azon kívül az összes meccsüket elbukták, ráadásul elég simán. Nincsnek a legjobb formában, így kijelenthető, hogy nem ők a találkozó esélyesei, és amennyiben kikapnak, elég nehéz helyzetbe is kerülhetnek, persze messze még a vége. A fővárosiak abban bízhatnak, hogy mind a kétszer legyőzték mostani ellenfelüket, így miért ne lehetne meg a harmadik siker is ellenük.

Benne van a mérkőzésbe, hogy a TF örülhet a végén, de talán meglepetés lenne, ha a vendéglátók pont vagy pontok nélkül maradnának.

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink