Megkezdi a Pécs és a Nagykanizsa is
2020.09.17 | 14:09
Megkezdi a Pécs és a Nagykanizsa is

Bár már az NB II harmadik fordulójában járunk, első bajnokijára készül a Pécs és a Nagykanizsa is, amely eddig a koronavírus-járvány következtében különböző okok miatt nem léphetett pályára. Pénteken Szombathelyen rajtol a harmadik kör nyugaton, hétfőn pedig ismét öt mérkőzést játszanak.

PÉNTEK

18:30 HALADÁS VSE II. – PEAC
Haladás Sportcsarnok

Nagyszerűen kezdte a kis Hali a bajnokságot, előbb hazai pályán az ELTE-t, majd idegenben az UTE-t győzte le. A PEAC is hibátlan egyelőre – mivel még nem volt egy meccse sem. Nehéz így előre tippelni a találkozóval kapcsolatban, mindenesetre az biztos, hogy ha a Haladás nyer, a 4. fordulót is az élről várhatja.

HÉTFŐ

19:45 BAK – ELTE-BEAC
FTC Faház

A BAK egy bravúrral kezdte a szezont, otthon a TF-fel ikszelt, aztán viszont idegenben kikapott a Tihanytól, igaz, legjobbjai közül sokan hiányoztak. Az ELTE-nél koronagyanú volt, így a biztonság kedvéért nem lépett pályára az előző fordulóban, de jelen állás szerint erre a találkozóra már kiáll. Az egyetemistáknak is van már egy vereségük, szintén sok hiányzóval kaptak ki Szombathelyen. Ha mindkét csapat a legerősebb, vagy ahhoz közeli összeállításban tud felállni, nagyszerű találkozóra van kilátás. Felkészülési mérkőzésen legutóbb a BAK nyert, de akkor voltak hiányzók az ELTE-nél. Fontos információ még, hogy ettől a fordulótól már nem a régi Építők pályán, hanem az FTC Faházban játssza hazai meccseit a BAK.

20:00 NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – UTE
Zsigmondy Sportcsarnok

Az egyik legpechesebb csapat a Nagykanizsa, hiszen pont belefutott az első két fordulóban két olyan csapatba, ahol a koronavírus miatt nem lehetett lejátszani a találkozót. Az UTE eddig csak egybe, a másik meccsén viszont kikapott a Haladás II.-től, ráadásul elvesztette egyik legjobbját, Czerman Márkot két meccsre tiltották el. A kanizsaiak az előző szezont a második helyen zárták, ráadásul a hazai pálya is mellettük szól, így ők a találkozó esélyesei.

20:30 5 STARS-ÉRDI VSE – TF SE
Érd Aréna

A harmadik fogadja a másodikat, persze két forduló, és pláne ennyi elmaradt mérkőzés után ennek kevés jelentősége van. Az érdiek kikaptak a Szigetszentmiklóstól, aztán viszont a REAC ellen javítottak, míg a TF a BAK elleni döntetlenje után a Hidegkút ellen már könnyedén nyert. Az egyetemistáknak most nehezebb feladatuk lesz, de így is egyértelműen a találkozó esélyesei. Érdekesség a TF-fel kapcsolatban, hogy eddig mindkét fordulóban volt triplázója, az elsőben Dudás Dániel, a másodikban Fodor Bálint ért el mesterhármast. Folytatódik ez a széria?

20:30 HIDEGKÚTI SC – TIHANYI FC
Klebelsberg Kunó Általános Iskola

Két vereséggel kezdett a Hidegkút, a REAC után a TF-től is kikapott, ezzel jelenleg az utolsó helyen áll, mert a nullapontosok közül csak ők játszottak két meccset eddig. A Tihany nem játszott az első fordulóban, a másodikban viszont jó hajrával legyőzte otthon a BAK-ot. Az is látszik, hogy jól erősített, elsősorban a kapuban Schmidmajer Ádámmal, de a mezőnyben is. Meglepetés lenne, ha nem hoznák el a három pontot a Klebelsberg Iskolából.

20:30 SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL – REAC-SISE
ÁJTI Sport-és Rendezvénycsarnok

Mindkét csapat három ponttal áll. A Szigetszentmiklós ezt egy meccsen hozta össze az Érd legyőzésével, miközben a REAC épp az Érdtől kapott ki a legutóbb, miután az első fordulóban legyőzte a Hidegkútot. A matematika és a papírforma hazai sikert ígér.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink