Megállíthatatlan a Kistarcsa; dobogón a Kartal, 100 gól felett a Kincsem is!
2021.02.10 | 11:49
Megállíthatatlan a Kistarcsa; dobogón a Kartal, 100 gól felett a Kincsem is!

Néhány hét alatt az alsóházból a dobogóig lépett előre a Kartal, amely újra nyerni tudott. Két pontot Mádban hagyott a Berettyóújfalu II, a Kincsem idegenben is győzött, a Csenger viszont nem, és kikapott a sereghajtótól. A forduló rangadóját meglepően simán nyerte meg a Kistarcsa, ezt a Gyöngyös bánta.

NYÍRBÁTOR – KARTAL 3-7 (2-2)
Gól:
Somogyi, Török, Erdei, ill. Bánfalvi, Barabás (3), Gregus (2), Gerebenics

Csupán hat mezőnyjátékossal utazott el Nyírbátorba a Kartal, de így is előnybe került Bánfalvi Balázs góljával. Somogyi Márk egyenlített aztán, de Barabás Miklós visszaszerezte a vezetést, ám ezt követően Török István egalizált. A második félidő elején Erdei Zoltán át is vette a vezetést, aztán viszont nem kegyelmezett a Kartal, Barabás rúgott még kettőt, Gregus Richárd duplázott, valamint betalált Gerebenics Norbert is. A Kartal így 7-3-ra nyert, és fellépett a harmadik helyre úgy, hogy néhány hete még alsóházas volt, a Nyírbátor pedig továbbra sem tud pontot szerezni.

MÁD – BERETTYÓÚJFALU II 3-3 (1-1
Gól
: Szűcs (2), Titkó, ill. Nagy, Rézműves (2)

A Mád is igencsak rossz formában volt a meccs előtt, de bízhatott a hazai pályájában. A vendégek kerültek előnybe Nagy István révén, ám Szűcs Ádám duplájával fordított a Mád. A második félidőben Rézműves Tibor duplájával már a Berettyó fordított, a végén azonban Titkó Barnabás egyenlíteni tudott. Hosszú idő után szerzett ezzel pontot a Mád, de maradt a nyolcadik, míg a Berettyóújfalu II visszacsúszott a negyedik helyre.

NYÍRSÉG - KINCSEM 3-7 (1-2)
Gól
: Kiss, Pekk, Dukát, ill. Sárközi (4), Laczkó (2), Ficsor

Jól kezdett a Kincsem, 11 perc alatt Sárközi Szabolcs és Laczkó Gergő góljával előnybe került, de aztán Kiss Tamás és Pekk Tamás révén egyenlíteni tudtak a tartalékosan felálló hazaiak. A második félidő közepén azonban Sárközi újabb három találatot szerzett (köztük a Kincsem 100. szezonbeli találatával), ezzel eldöntötte a találkozót. A végén még Laczkó és Ficsor Richárd is betalált, válaszul pedig csak Dukát Péter volt eredményes, így a Kincsem simán nyert, és megerősítette második helyét, míg a Nyírség maradt az utolsó előtti pozícióban.

MISKOLC - CSENGER 5-2
Gól
: Varga (2), Balog, Mészáros, Timkó, ill. Pálfi, Balogh

Mióta a Miskolc igazolt egy jó kapust, a rutinos, Nyírgyulajból érkező Pallai Gábort, érezhető a fejlődés a sereghajtón, amely hosszú ideig győzelem nélkül állt, ám most már a második sikerét éri el rövid idő alatt. Tíz perc után Varga László és Balog Balázs góljával vezetett, majd Mészáros Balázs növelte az előnyt, mielőtt Pálfi István szépített. Varga újabb találatával azonban ismét három volt közte. A végén Hadházi Sándort kiállították a hazaiaktól, majd Balogh Árpád szépített, de még erre is jött miskolci válasz, Timkó Istvántól. A Miskolc a győzelmével egy pontra feljött a Nyírségre, és hosszú idő után először van sansza arra, hogy feljebb lépjen a tabellán, míg a Csenger ismét hullámvölgybe került, nem tudott fellépni a felsőházba, a hetedik helyen áll.

KISTARCSA - GYÖNGYÖS 10-4 (3-3)
Gól
: Barabás (5), Méhes (3), Besnyő (2), ill. Bartha, Marosi, Fekete (2)

Rangdónak indult a találkozó, és az is volt a kétharmadáig. Az első 11 percben nem esett gól, akkor viszont Barabás Ádám az egyik, Bartha Balázs a másik oldalról volt eredményes. Három perc múlva megint páros gól jött, Barabás itt, Marosi ott talált be. Aztán Fekete Viktor szerezte meg a vezetést a vendégeknek, de Barabás egyenlített, majd a második félidő elején Méhes Pál révén átvette a vezetést a Kistarcsa. Erre Fekete még válaszolt, innentől azonban beindult a hazai henger, Barabás végül öt, Méhes három góllal zárt, és a végén Besnyő Dániel is duplázni tudott. A Kistarcsa így végül magabiztosan nyerte meg az összecsapást, és vezet keleten, a Gyöngyös pedig visszacsúszott az ötödik helyre.

 

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink