Második felvonás: Tud-e javítani a Hali Kecskeméten?
2024.05.20 | 09:47
Második felvonás: Tud-e javítani a Hali Kecskeméten?

Sok ideje nem volt a csapatoknak a pihenésre a döntő első mérkőzését követően, hiszen péntek után, ma este folyatódik a küzdelem. Ezúttal Kecskeméten csapnak össze a felek, amit a Duna World / M4 sport+ csatornán élőben közvetítenek.

Szombathelyen indult a bajnoki finálé, ahol a Hali volt a találkozó esélyese, de a Kecskemét remek játékkal és Bíró Attila triplájával meglepetésre nyerni tudott. Ennek köszönhetően előnyből várhatja a második mérkőzést, ezúttal hazai pályán, ahol a rájátszásban nem rég le tudták győzni a címvédőt. Ezek alapján Pál Patrikék nagy önbizalommal készülhetnek és amennyiben ismét nyerni tudnak, nagy előnybe kerülnének, hiszen 2-0-ás hátrányból nagyon nehéz dolga lenne a Haladásnak. Természetesen Alaszticsék ezt szeretnék elkerülni és már most javítanának, amire jó játékkal van is esélyük. Főleg, ha Dróth Zoli pénteki sérülése rendbe jött és tudja vállalni a játékot, ami nagyban befolyásolhatja a mérkőzést. Az esélyek még mindig a Hali mellett szólnak, de Kecskeméten úgy gondolhatják, ha idegenben sikerült, miért sikerülhetne most is borítani a papírformát.

Vas Ádám, a Haladás játékosa: - Sajnos elvesztettük a hazai pálya előnyünket, de szerencsére hétfőn tudunk javítani. Nagyon szomorúak voltunk, de másnap átbeszéltük a dolgokat, kielemeztük a hibákat. Tudjuk, hogy egy nagyon nehéz meccs lesz , de úgy gondolom, ha nem követünk el ennyi egyéni hibát és a védekezésünk sokkal agresszívabb lesz, mint a pénteki, akkor nyerni tudunk Kecskeméten! Két edzésünk volt, ahol a regenerálódás volt a fő lényeg, hogy frissek legyünk hétfőre.

Marko Gavrilovic, Kecskemét sportigazgatója: - Egy kisebb csodát hajtottunk végre pénteken, Szombathelyen. A hazai pálya előnyét szeretnénk hétfőn megragadni, de észnél kell lennünk, mert a futsalban gyorsan tudnak változni a dolgok. A Haladás biztosan kettőzött erővel fog küzdeni, hogy egyenlítsen a párharcban. Hiszek benne, hogy van olyan erős karakterünk és csapategységünk, hogy jól tudjuk kezelni ezt az éles szituációt. Apró finomhangolásokkal készülünk a második ütközetre, hogy még jobb teljesítményt tudjunk bemutatni, ami szükséges is lesz az újabb sikerhez. Mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a második győzelmet. A kecskeméti szurkolók szeretete sokat fog nekünk segíteni. Bízom benne, hogy szép számmal ki fognak kilátogatni, mert az a plusz energia, amit tőlük kapunk, az életbevágóan fontos lesz.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink