Már hat pontja van a Szegednek
2014.12.05 | 00:00
Már hat pontja van a Szegednek

Azt követõen, hogy a Viharsarki Pionners FC ellen megszerezte elsõ pontjait az UTC Futsal Team, Csömörön is gyõzni tudott, ezzel elsõ idegenbeli sikerét aratta Brinszky Adrián együttese, amely attraktívan és eredményesen játszva tudott gyõzni riválisa ellen.

Támadólag lépett fel az UTC a mérkõzés kezdetén, és ami ennél is fontosabb, eredményesen is játszott: a negyedik percre már három, sõt, két perccel késõbb Bánóczki értékesített ziccerét követõen már négy góllal vezetett a szegedi csapat, álomszerû kezdés, remek meglátások, megoldások után már a futsalban is jelentõs elõnyt tudott összeszedni az UTC. A hazaiak a "sokk" után ébredeztek, de a meccs ötödik gólját is az UTC szerezte, Mészáros szemfüles labdaszerzése után spiccel lõtt a kapuba.

Gyorsan szépített a Csömör, de még a félidõ vége elõtt megvolt az elsõ duplázó is az UTC-bõl: Polczer elképesztõ mozdulattal szinte az alapvonalról emelte át a csömöri kapust, ebbõl a lehetetlen szögbõl is be tudta löbbölni a kapuba a labdát, így újra öttel ment az UTC. A szünet elõtt még egy eladott labda után "bûnhõdött" az UTC, a kettõ az egyes szituációt ki tudták játszani a hazaiak, így 6-2-re vezetett 20 perc után Brinszky Adrián csapata.

A második félidõre hatalmas elánnal jött ki a "Rubi", azonban Szûcs nagyobbnál nagyobb lehetõségeket puskázott el. Kovácsnak azonban nem volt szüksége ziccerre ahhoz, hogy gólt lõjön, távolról vette be Vasas kapuját, sõt, tíz perc elteltével kettõre csökkent az UTC elõnye, ismét Kovács volt eredményes egy szabadrúgást követõen. Megérezte a lehetõséget a Rubeola, de az UTC gyorsan lelombozta a hazaiakat, Balogh Ádám szintén szabadrúgásból, Mészáros pedig közelrõl szerzett újabb gólt, így ismét kissé megnyugtató, négygólos elõnybõl várhatta a véghajrát az UTC. A Csömör mindent egy lapra feltett, lehozták a kapusukat is, így 5 a 4 ellen adogathattak, de nem tudtak kialakítani igazi ziccert, ellenben a Kertész utcaiak többször is próbálkozhattak az üres kapu bevételével, de ez ekkor nem jött össze. Három perccel a vége elõtt feljöttek háromra a vendéglátók, de ezt követõen sem tudták feltörni az UTC védekezését a folyamatos emberelõny ellenére sem, hiába vitték le a kapusukat, az utolsó percben lõtt góllal csak kozmetikáztak az eredményen, Kovács utolsó találata már nem tudta érdemben befolyásolni a meccset.

Kiváló kezdést követõen is szinte végig az UTC kezében volt a mérkõzés, néhány olyan momentum volt, amikor feljött a Csömör, de nem tudtak még csak kiegyenlíteni sem a hazaiak, így az UTC Futsal Team zsinórban a második gyõzelmét aratta, és ezzel hat pontos a tabellán - három pontra megközelítve ellenfelüket.

Rubeola FC Csömör - UTC Futsal Team 6 - 8 (2-6)
Csömör, csömöri sportcsarnok, 150 nézõ.
Vezette: Erdélyi Tamás, Takács István (Szabó Ferenc Szilárd)

Csömör: Horváth - Józsa, Szûcs, Kovács, Varga.
Csere: Varsányi (kapus), Vadászi, Érsek, Sárközi, Mészáros D., Marosi, Tõsér, Smeló, Husz.
Vezetõedzõ: Takó Csaba.

UTC: Vasas - Polczer, Puskás, Ondrejó, Tóth.
Csere: Halász (kapus), Brinszky, Balogh, Bánóczki, Mészáros Z.
Játékos-edzõ: Brinszky Adrián.

Góllövõk:Szûcs (15′), Husz (19′), Kovács (24′, 32′, 40′), Mészáros D. (37′) ill. Tóth A. (2′), Puskás (3′), Polczer (4′, 18′), Bánóczki (6′), Mészáros Z. (14′, 32′), Balogh (32′)

Sárga lap: Bánóczki (8′), Tóth A. (29′)

Brinszky Adrián: "Hurrá!"

Forrás: szegedma.hu

 

 

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink