Magabiztosan nyert az ETO
2014.02.08 | 00:00
Magabiztosan nyert az ETO


DUNAKESZI KINIZSI - RÁBA ETO 2-7 (0-4)
Dunakeszi, 800 nézõ
Játékvezetõk:
Viczián, Kovács G.,

Kinizsi: Tóth - Kun, Sáfár, Csopaki, Temesi
Cserék: Hegedûs - Varga, Monspart, Fehér K., Horváth Sz., Horváth N., Kovács
Edzõ: Biczi Gábor

ETO: Matkovics - Juanra, Dróth, Harnisch, Lódi
Cserék: Takács - Bognár, Püspök, Peczár, Szûcs, Alvarito, Carlitos, Carlinhos
Vezetõedzõ: David Madrid

Sárga lap: Sáfár, Kovács illetve Fabio Peczár

Gólszerzõk: Varga, Kun illetve Dróth (2), Alvarito (2), Carlinhos, Bognár Peczár

Ahogy lenni szokott, teljesen megtelt a Dunakeszi csarnoka, egy tût sem lehetett leejteni, így minden adott volt egy jó hangulatú összecsapáshoz. A hazaiak kénytelenek voltak nélkülözni mesterüket, aki a belgiumi EB-n tartózkodik, a gyõri klub elnökével, Drucskó Zoltánnal együtt. Szerencsére a mai technikának köszönhetõen nem kellett lemaradniuk az összecsapásról, hiszen a csakfoci.hu jóvoltából élõben követhették a mérkõzést az interneten keresztül, aminek egy közös meccsnézés lett a vége Antwerpenben.
A találkozó egyértelmû esélyese a gyõri együttes volt, és ennek fényében is zajlott az összecsapás. Õk birtokolták többet a labdát és õk irányították a mérkõzést. A hazaiak ritkábban jutottak ellenfelük kapujához. Az elsõ találatra 7. percig kellett várni, ekkor Dróth köszönt be, majd õt követte még ebben a játékrészben Peczár, Alvarito és újra Dróth, így megnyugtató vendégelõnnyel mehettek szünetre a csapatok.
A második félidõ ott folytatódott, ahol az elsõ abbamaradt. ETO fölény, ami ismét gólokban megmutatkozott. Az új szerzemény, Carlinhos iratkozott fel a góllövõk közé, majd rögtön érkezett Alvarito újabb találata. A hajrára még tovább növelte elõnyét a bajnokcsapat, Bognár révén. A végjátékban, ha kissé megkésve, de megérkeztek a Kinizsi gólok. Elõbb Varga volt eredményes, majd Kun jegyezte szezonbeli 22. gólját, kozmetikázva az eredményen.
Összességében elmondható, hogy érvényesült a nagyobb tudás, és magabiztos, helyenként jó játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyert az ETO.

Fehér Zsolt: Ilyen arányban is megérdemelten nyert a Gyõr! A nagyobb tudás elõtt fejet kell hajtani! Tanulni kell a hibáinkból, ki kell azokat javitani, hogy jobbak legyünk! Nincs idõnk szomorkodni!
Jövõ héten újabb kemény mérkõzés vár ránk!

Dr. Drucskó Zoltán: Úgy érzem a Dunakeszi megérezte Fehér mester hiányát, de remélem, hogy a magyar futsal sokat fog profitálni a mester által az Európa Bajnokságon látottakból. Gratulálok a csapatnak, mert végig irányítás és kontroll alatt tartották a mérkõzést, amelyet így megérdemelten nyertek meg. Remélem, hogy a kezdeményezésünk, az élõ közvetítés sikert aratott, és bízom abban, hogy rendszer lesz belõle.









 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink