Mad Dogs siker Dunaújvárosban
2022.09.15 | 09:34
Mad Dogs siker Dunaújvárosban

A Mad Dogs nehezen, az UTE könnyedén nyert, így mind a ketten továbbra is hibátlanok. A Tolna ismét nagy pofonba szaladt bele, ezúttal Tihanyban.

 

NBII Nyugati csoport, 3. forduló:

 HIDEGKÚTI SC – TFSE-BESTRONG 3-6 (1-0)
A Hidegkút az előző fordulóban a Nagykanizsa dolgát is megnehezítette, és így tett a TF ellen is. Két góllal is vezettek a vendéglátók, de az egyetemisták viszonylag hamar megfordították az állást a második félidő elején, de a Hidegkút egyenlíteni tudott. A hajrára teljesen nyílt volt a találkozó, de a TF rutinosabb játékosai a végén a maguk javára tudták fordítani a mérkőzést, többek közt Fehér Dániel öt góljának köszönhetően.

 

DUNAÚJVÁROS FUTSAL – MAD DOGS 2-3 (1-1)
Előzetesen a vendégek számítottak az esélyesebbnek, de egy jó hazai játékkal benne volt a bravúr a mérkőzésbe. Kiegyenlített játékot hozott az összecsapás és mind a két félnek megvolt az esélye a három pont begyűjtésére. A nagyobb rutinjának köszönhetően ez a vendégeknek sikerült, akik Roni révén a hajrára megszerezték a vezetést, és a végéig sikerült megőrizni a minimális előnyüket. Ezzel a vendégek őrzik hibátlan mérlegüket.

 

HALADÁS VSE II – UTE 1-5 (0-3)
Mivel nem rendeztek NBI-es fordulót, így várható volt, hogy több visszajátszója is lesz a Halinak. Összesen öten játszottak az első csapatból, köztük a nyáron érkező brazil játékos, illetve a válogatott Vas Ádám, így arra lehetett számítani, hogy otthon tudják tartani a három pontot. Ehhez képest a játék minden elemében jobbnak bizonyultak a fővárosiak és szünetre jelentős előnyre tettek szert. A térfélcserét követően is a lila-fehérek akarata érvényesült és újabb gólokat szereztek. A Halitól mindössze egy becsületgólra futotta a hajrában. Az UTE ezzel az újabb győzelmével továbbra is 100%-os és őrzi első helyét.

 

PTE PEAC-B BUILD&TRADE – KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS 5-3 (2-0)
Fordulatos meccset hozott a két együttes összecsapása. Előzetesen a hazaiak számítottak a favoritnak és így is alakult az első félidő, hiszen 2-0 volt az eredményjelzőn. Fordulás után feltámadt a Miklós és a félidő közepére ledolgozta hátrányát, majd a hajrára megszerezte a vezetést is. Ezután a meccset is eldönthették volna, hiszen hatméteres büntetőhöz jutottak, de kihagyták, ami megbosszulta magát. A pécsiek egyenlítettek, majd a vendégeknél Kulik állíttatta ki magát, amit a vendéglátók kihasználtak és végül otthon tartották a három pontot.

 

TIHANYI FC – 2F-BAU TOLNA-MÖZS 17-2 (5-0)
Nem volt kérdés, hogy a tihanyi fölény lesz a mérkőzésen, de erre talán ők sem számítottak, hogy ilyen különbségű győzelmet aratnak. Szünetig még tudta magát tartani a Tolna, de fordulás után teljesen elfogytak és szétestek és végül kiütéses győzelmet aratott a Tihany. Az újonc vendégek három meccsen közel 40 gólt kaptak, így nem meg lepő, hogy továbbra is az utolsó helyen állnak.

 

ASTERIX ÉRD – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB 3-6 (0-3)
A meccs kérdése az volt, hogy milyen összetétellel érkezik a Kanizsa, hiszen amennyiben teljes kerettel, akkor jó esélye van megnyerni a mérkőzést. Ez így is történt, ezúttal megfelelő létszámmal álltak ki és magabiztosan hozták a kötelezőt. Az újonc érdiek küzdöttek és tették a dolgukat, de a vendégek sokkal jobb arányban használták ki a helyzeteiket, így egy percig sem forgott veszélyben a győzelmük.

 

1. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

 ASTERIX ÉRD – HIDEGKÚTI SC 5-4 (1-1)
Az első játéknapról pótolták ezt az összecsapást, ahol a két újonc találkozott. Kiegyenlített volt a játék és felváltva estek a gólok, majd az érdiek úgy tűnt, eldöntik a három pont sorsát. Két perccel a vége előtt az Asterix két gólos előnyre tett szert, de a Hidegkút nem adta fel és az utolsó percben két gólt szerezve sikerült egyenlítenie. Úgy tűnt, meg lehet az egy pont, de jött a dráma és az Érd egy másodperccel a vége előtt megszerezte a győztes gólt, amivel megvan az első sikere, míg a Hidegkút így továbbra is pont nélkül.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink