Ma este Dróth Zoli - Tóth Gyula párharc Szombathelyen
2018.02.12 | 10:35
Ma este Dróth Zoli - Tóth Gyula párharc Szombathelyen Folytatódik az EB szünet után az NB I-es bajnokság a 14. fordulóval. Swietwlski Haladás - FTC Futsal Mindjárt kettő futsal meccs lesz egy este az Aréna Savariában. A Haladás NBI-es csapata hazai pályán fogadja a Ferencváros gárdáját. Az NB III-as bajnokságban pedig a Csorna érkezik Szombathelyre. A Fradi ellen már pályára léphetnek az újonnan igazolt játékosok, Dróth Zoltán és Andersson Michel De Sousa Santos. A Ferencvárosnál debütál Tóth Gyula, visszaigazolt Szabó Zsolt a TFSE-től, viszont távozott Lak Imre az Aramis csapatához. Aki kíváncsi rájuk és egy jó futsal mérkőzést szeretne látni, hétfőn este az Arénában a helye. FC Veszprém - Rába ETO
Az idény eddigi legkeményebb erőpróbája vár hazai pályán hibátlan 1. FC Veszprémre, amely hétfőn a címvédő, kiváló formában játszó Győrt fogadja - írja a vehírsport.hu.
– A Győr más szintet képvisel, mint a Fradi. A kisalföldiek korábbi gondjaik megszűntek a lezajlott tulajdonváltás miatt. Mindez pedig az eredményeiken is meglátszik, hiszen legutóbb rúgtak egy nyolcast a Berettyónak. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de már többször megmutattuk, hogy a Győrrel is partiban tudunk lenni. Remélem, hogy ez hétfőn is így lesz – bizakodott Madarász mester. – Mindenkinek száz százalékot, extrát kell nyújtania a sikerhez. Átlagos teljesítménnyel nem lehet megverni egy ilyen szintű együttest. Minden labdának jelentősége lesz, ennek megfelelően kell küzdeni. Valószínűsítem, hogy ellenfelünk többször fog kapura lőni, ezért rendkívül fontos, hogy jó arányban használjuk ki a helyzeteinket. Dunaújváros - Aramis SE Dunaújvárosban két szebb napokat látott csapat feszül ma egymásnak. A hazaiakat páratlan sérüléshullám sújtja az utóbbi időben, amelyek kihatnak az eredményre, és a mentális erőre is. Az Aramisnál pedig talán soha nem látott mélypont tapasztalható, amelynek alapvető oka a játékoskeret minősége, mennyisége. Különböző célok eléréséhez ugyan, de mindkét csapatnak égető szüksége lenne a három pontra. A kilátogató nézőknek sokgólos mérkőzést jósolunk.

1

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.02.12 | 09:15
Férfi válogatott
2024.02.10 | 08:00
2024.02.04 | 14:45
Férfi válogatott
2023.12.16 | 18:24
Férfi válogatott
2023.12.15 | 22:59
2023.12.14 | 20:57
Támogatóink

Partnereink