Ma este a legjobb 16 közé juthat a Berettyóújfalu
2021.01.16 | 12:00
Ma este a legjobb 16 közé juthat a Berettyóújfalu
Szombat este, magyar idő szerint 19 órakor lép pályára az MVFC Cipruson, az AC Omonia Nicosia ellen a Bajnokok Ligájában. A tét a legjobb 16 közé kerülés, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Az Omonnia futsal csapata 2002-ben alakult, ötszörös bajnok, négyszeres kupagyőztes. A Bajnokok Ligájában háromszor a selejtezőben kellett kezdeniük, ahonnan sikerült is kivívniuk mindig a továbbjutást, ám a Main Roundban, ahol kétszer alanyi jogon voltak bent, már kevésbé volt sikeres számukra.

A Mezei-Vill már csütörtökön elindult Berettyóújfaluból, Mosonmagyaróváron töltötte az éjszakát, majd pénteken délután utazott Bécsből Larnakába, ahonnan alig egy órás buszúttal megérkeztek a hotelbe. Péntek este a mérkőzés időpontjában edzett a csapat. Este meglátogatta a csapatot Lakos Krisztina, a ciprusi magyar konzul. Sérülés miatt nem tudott elutazni Alvarito, mindenki más egészséges az utazók között.


A mérkőzést görög játékvezetők vezetik, az UEFA ellenőr spanyol, a játékvezetőket portugál szakember felügyeli az európai szövetség részéről. A péntek esti hivatalos értekezleten az is kiderült, hogy az MVFC piros mezben, nadrágban és sportszárban lép pályára, a kapusok felszerelése sárga mez, fehér nadrág és fehér sportszár lesz.

A találkozót a helyi Cablenet sportcsatorna élőben közvetíti, az interneten lévő lehetőségekről tájékoztatunk időben mindenkit.

Sergio Mullor Cabrera: - A klub biztosította a feltételeket a kényelmes utazásra, már egy nappal korábban elindulhattunk, így jobb állapotban érkezhettünk Nicosiába. Az ellenfélről nem sok hozzáférhető anyagot találtunk, a felkészülés így nehéz volt ilyen szempontból, de voltak így is videók, amit elemezhettünk. Az Omonia régóta együtt játszik, van nemzetközi tapasztalatuk is, remek játékosokkal rendelkeznek, például a két alapember, akire a játékuk épül,a brazil Prea és Mantelli, utóbbi a BL tavalyi sorozatának gólkirálya volt. A tudás nálunk is megvan ahhoz, hogy tejesítsük a feladatot, de ehhez minden eddiginél jobban kell teljesíteni. Sokat dolgoztunk azért, hogy a legjobb 16-ba kerüljünk, és most itt a lehetőség, ott akarunk lenni a következő körben.

Az MVFC 14-es kerete:
Mezei Dávid (K)
Sándor Máté (K)
Horváth Norbert
Francisco Diece de Oliveira Pereira (Diece)
Rézműves Tibor
Nagy Imre
Rábl János (C)
Szabó Péter
Gál István
Kártik Zsombor Botond
Sidnei Maurício Fernandes (Sid)
Szatmári Ákos István
Nagy Dániel
Rafael Henrique da Silva (Rafinha)
 

Címkék

Hírdetés

Videók

SG Kecskemét Futsal Club - Veszprém, ÉLŐ
2023.06.02 | 12:47
DEAC-TFSE-Bestrong /NB I. 1. helyért 3. forduló/
2023.05.28 | 10:40

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
2023.04.13 | 09:22
Férfi válogatott
2023.04.12 | 12:15
Támogatóink

Partnereink