Ledolgozza-e hátrányát az Újpest?
2024.02.09 | 14:56
Ledolgozza-e hátrányát az Újpest?

A hétvégén rendezik a női magyar kupa negyeddöntőinek visszavágóit, ahol a négy párharcból háromnál csak formalitás a találkozó. Egyedül az Újpest - Salgótarján összecsapáson várhatóak izgalmak. A négy meccsből csak hármat rendeznek meg, mert a Miskolc lemondta a DEAC elleni visszavágót, így a címvédő már készülhet a Final Fourra.

NŐI MAGYAR KUPA NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK:

EGER SE - TFSE-11TEAMSPORTS
Péntek 18:30 Eger, Benedek Gábor Városi Sportcsarnok
Az első mérkőzést követően sok kérdőjel nem maradt a továbbjutást illetően. Az egyetemisták kiütötték az egrieket, így formalitás a visszavágó. Az Eger játszhat hazai pályán is egy első osztályú élcsapat ellen, ahol ismét a tisztes helytállás lehet a cél, míg a fővárosiak vélhetően kettős győzelemmel akarják zárni a párharcot.
Első mérkőzés: 11-2 a TFSE javára

 

DEAC - DVTK VÉNUSZ 3-0 JÁTÉK NÉLKÜL
Ahogy tavaly, idén sem volt szerencséje a Miskolcnak a kupa sorsolásnál, hiszen az előző kiíráshoz hasonlóan, most is a címvédőt kapták a negyeddöntőben, így vérmes reményeik nem lehettek. Az első felvonást Miskolcon játszották, ahol Üvegesék könnyedén nyertek nagy arányban is, így a visszavágó itt csak formalitás lett volna. De csak lett volna, mert a borsodiak sérülésekre és betegségekre hivatkozva lemondták a találkozót…
Első mérkőzés: 7-1 a DEAC javára

 

ÚJPEST FC - SALGÓTARJÁNI VSE
Szombat 14:00 Kartal, Kovács László Sportcsarnok
Ez az egyetlen párharc, ahol maradt izgalom a visszavágóra. A Salgótarján másodosztályú együttesként jutott be a negyeddöntőbe, ami már önmagában is dicséretes, de úgy tűnik, nem elégednek meg ennyivel. Az első felvonás kiélezett, izgalmas csatát hozott, ahol a véghajrában a Salgótarján másodszor is megszerezte a vezetést a mérkőzés folyamán, amire már nem jött válasz, így egygólos előnyből várhatják a visszavágót. Persze az újpestiek is szeretnének Final Fourt játszani, amiért mindent meg is fognak tenni. A Tóth lányok egygólos hátránya nem ledolgozhatatlan feladat, így okkal bizakodhatnak. Hazai pályán jó teljesítménnyel felülmúlhatják másodosztályú ellenfelüket, és első ízben bejuthatnak az elődöntőbe. A szabályok értelmében már nincs idegenben szerzett gól, így akár még hosszabbításra is sor kerülhet, ha a lila-fehérek egy góllal nyernének.
Első mérkőzés: 3-2 a Salgótarján javára

 

2F-BAU TOLNA-MÖZS - DUNAÚJVÁROS
Vasárnap 15:00 Tolna, Városi Sportcsarnok
A két egyetemi együtteshez hasonlóan a Tolna is eldöntötte az odavágón a továbbjutás kérdését. Az NBI sereghajtója ellen idegenben aratott 5 gólos győzelmet Reveland Zoltán lányai esélyeshez méltóan, így nem volt kérdés, hogy készülhetnek idén is a négyes döntőre. A visszavágó itt is formalitás, ahol az újvárosiak a tisztes helytállásra törekedhetnek.
Első mérkőzés: 6-1 a Tolna javára

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.02.12 | 09:15
Férfi válogatott
2024.02.10 | 08:00
2024.02.04 | 14:45
Férfi válogatott
2023.12.16 | 18:24
Férfi válogatott
2023.12.15 | 22:59
2023.12.14 | 20:57
Támogatóink

Partnereink