Kudarc nélkül nincs siker
2008.10.10 | 00:00
Kudarc nélkül nincs siker

Kudarc nélkül nincs siker, szól egy mondás. Hétfõn számunkra váratlanul vereséget szenvedett a román bajnokságban a Székelyudvarhely Sportklub csapata. Ennek apropóján Tóth Szabolcsot kérdezzük.

- Már hozzászoktunk, hogy ha Udvarhely pályára lép a bajnokságban csak gyõzelemrõl kell tudósítanunk olvasóinkat. Ez a hét nem errõl szól. Mi történt veletek?
-
Azt kell mondjam, hétfõn este ellenfelünk többet tett a gyõzelemért mint mi ezért nem is érdemeltünk gyõzelmet. Lehet kifogásokat keresni de felesleges, egyszerûen nem játszottunk jól, ezért kaptunk ki.

- Mi lehet az oka sok sérülésnek? Sok mérkõzést kell játszanotok és nem tudtok regenerálódni, vagy kemények a mérkõzések?
-
Sok mérkõzésünk is van és valóban keményebbek az itteni bajnoki meccsek mint az otthoniak, de nem hiszem, hogy ez lenne az oka a sok sérülésnek. Tavaly ugyanígy sok kemény meccsünk volt mégsem volt ennyi sérült a csapatban. Ez most egy rossz idõszak a csapat életében és remélem nem fog sokáig tartani.

- Mit szólsz hozzá elmarad a grúzok elleni mérkõzés, mert lemondták. Bizonyára készültetek már haza?
-
Annyira nem bánom, hogy elmarad a mérkõzés, mert nekünk a grúzok elleni meccs miatt nagyon sûrû lett volna a programunk. Egy hét alatt négy meccset kellett volna játszanunk plusz az utazások és mivel Lódi Tomi, Madarász Jani és Balázs Zoli sem teljesen egészséges valahol nekünk jól jött, hogy elmaradt ez a két meccs. Haza nem nagyon készültünk, mert innen egybõl a meccs helyszínére mentünk volna és onnan meccs után azonnal jöttünk volna vissza, mivel szombaton már idegenben kell játszanunk és itt az utazás kicsit lassabban megyJ

- Milyen gyakran jártok haza, mikor voltál idehaza utoljára?
-
Elvileg havonta egyszer mehetünk haza pár napra, de igazából ahogy a program engedi. A BL után kaptunk 1 hét szabadságot akkor voltunk utoljára otthon.

- Hogyan követed a magyar bajnokság történéseit, képben vagy-e az itthon történtekrõl?
-
Interneten követem a magyar bajnokság eredményeit és olvasgatom a csapatok honlapjait, de azért azt nem mondanám, hogy képben vagyok az otthon történtekrõl.

- Hogy vagy megelégedve Székelyudvarhellyel?
-
Minden rendben van ha a csapatra irányul a kérdés. Ha a városra, akkor csak az elején volt furcsa, hogy itt nem rohannak úgy az emberek mint pesten és dugók sincsenek, de azért ezt nem volt nehéz megszokniJ

- Hogy látod, lesz újabb bajnoki arany a bajnokság befejeztével?
-
Mindenki azt szeretné ha meg tudnánk védeni a bajnoki címünket, de ahogy mondani szokták megszerezni könnyebb valamit, mint megtartani. Remélem, azért sikerülni fog.



Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink