Közép csoport - Újabb PAFC és Szeged siker
2014.10.01 | 00:00
Közép csoport - Újabb PAFC és Szeged siker

 

AIRNERGY FC - BRAND MISSION TOLNA-MÖZS 7-2 (2-1)
A fõvárosiak elõször léptek pályára hazai környezetben, ahol nem indult jól számukra a találkozó. A vendégek rögtön az elsõ támadásból betaláltak, de erre a félidõre ellõtték minden puskaporukat. A Tolna irányította a játékot, nekik adódtak helyzeteik, de tovább nem tudták növelni az elõnyöket. A vendéglátók az idõ múlásával kezdett magára találni és két szép találattal megfordították az állást. A 2. félidõ a vendégek számára indult rémálomszerûen. Az Airnergy bõ két perc alatt háromszor is betalált rutinos játékosainak köszönhetõen, amivel pontot is tettek a három pont sorsára. A vendégek a négy gólos hátrány tudatában 5 perc után vészkapus játékra álltak át, de ez sem hozott eredményt, mivel egy gólt szereztek, és kettõt kaptak. Az elsõ félidõ alapján úgy tûnt, van keresni valója a Tolnának, de a második félidei rövidzárlat eldöntötte a meccset, ami után a hazaiak megérdemelten nyertek, és kezdenek magukra találni.

DUNATOURS VÁC FSE - KSK-LIMES SE 4-3 (2-0)
A váciak annak ellenére, hogy legutóbb több góllal is vezettek, épp hogy nyerte kegy góllal, és mostani összecsapáson ezt megismételték. Hiába vezettek szünetben két góllal, majd fordulás után hárommal, a vendégek felálltak és a második játékrész derekára ledolgozta hátrányát. Ennek ellenére nem szerzett pontot a Limes, mert a vendéglátók a hajrá elõtt újra megszerezték a vezetést, és a végjátékban jobann koncentráltak a védekezésre, így sikerült megõrizni a minimális elõnyt, ami három pontot eredményezett a számukra.

ÚJPEST FC-220 VOLT - SZTE EHÖK SE 3-10 (0-3)
A két meccsébõl egy pontot szerzett Újpest fogadta az SZTE EHÖK SE-t a harmadik fordulóban, az egyetemi csapat két gyõzelemmel érkezett riválisához, és Budakalászon is hasonló tervekkel, azaz a három pont megszerzésének céljával lépett pályára.
Az elsõ játékrész elsõ fele ismerkedéssel, puhatolózással telt el, azonban nagyon kellemetlen ellenféllel találkozott hétfõn az SZTE EHÖK SE, az újpestiek tördelték a szegedi csapat játékát, több szabálytalanságot is elkövettek, és a nyolcadik percben meg is fogyatkoztak, Sitku Zsolt kapott piros lapot a hazaiaktól. Bár több helyzetet is kidolgozott Cserenkó Szabolcs együttese, végül a félidõ utolsó harmadában sikerült megszerezni a vezetést, majd Deák Donát egy percen belül duplázni tudott, és Szentes Bíró Tamás találatának köszönhetõen 3-0-ra vezetett a szünetben az EHÖK SE.
A második félidõben is aktív volt a kapu elõtt a szegedi együttes. Teimel rögtön a félidõt követõen tovább növelte az elõnyt, majd 28. percre két gólra fel tudott jönni az Újpest, (3-5) azonban Teimel újabb találatát követõen még további négy szegedi gól született. 10-3-ra tudott nyerni az SZTE EHÖK SE, amely második félidõben jól használta ki adódó lehetõségeit, igaz, a bekapott góloknál még mutatott védelmi megingásokat. Különösen jól teljesítettek a gárda fiatal játékosai, Deák, Csamangó, Szentes Bíró és Teimel alkotta négyes összesen hét góllal terhelte meg ellenfelük kapuját.

Cserenkó Szabolcs: "Kellemes mérkõzés volt, a két csapat között volt ekkora különbség. Megyünk tovább, minél több pontot szeretnénk szerezni, illetve azon dolgozunk, hogy minél jobb legyen a csapategység. A védekezést szeretnénk olyan szintre hozni, ami ebben az osztályban tökéletesnek kell, hogy legyen. A játékunkkal elégedett vagyok, csupán a három bekapott gólunk közül kettõnél bemutatott védekezés zavar. Külön kiemelném fiataljaink remek játékát."

szegedma.hu

PAFC-MITRE - GÖDI SE FUTSAL 9-2 (5-1)
Az eddig lejátszott két forduló eredményei alapján egyértelmûen a hazaiak voltak az esélyesek, és ahogy az eredményre tekintünk, kijelenthetõ, hogy érvényesült a papírforma. A hazaiak irányították az egész mérkõzést, és sorra szerezték a gólokat. A vendégek nem nagyon tudtak mit kezdeni a kreatív vendéglátók ellen. A meccs már szünetre eldõlt, hiszen négy gól volt a különbség. Ahhoz képest, hogy tavaly a Piliscsaba összesen hat pontot szerzett, idén pedig már kilencnél jár és három kör után õrzi hibátlan mérlegét, és tartja a lépést a Kinizsi - Szeged kettõssel.

GARVITTAX - UTE 4-15 (2-6)
Úgy tûnik egyre jobban, hogy a Garvittax elsõ fordulós pontszerzése csak véletlen lehetett, hiszen legutóbb és most is alaposan kikapott. A mostani fájóbb lehet, hiszen a nem túl acélos Ute ellen sem sikerült szoros eredményt elérni. Az elsõ félidõben még tartotta magát a vendéglátó,  de a második félidõre teljesen szétestek és kiütés lett a vége. Az élcsapatok ellen ilyen teljesítménnyel nem sok jóra számíthatnak

VASAS FUTSAL II - MTK BUDAPEST 2-9 (2-3)
A vendégek ismét szerény létszámban, mindössze két cserével léptek pályára a Vasas vendégeként, de ez sem gátolta õket, hogy sima gyõzelmet arassanak. A hazaiaknál inkább a fiatalok kaptak lehetõséget, akik visszajátszók nélkül csak az elsõ félidõben tudták tartani a lépést az MTK-val. A térfélcsere utána  piros-kékek még gólt sem tudtak szerezni, így pedig nehéz mérkõzést nyerni. A vnedégem megérdemelten nyerték ilyen arányban is a mérkõzést.

RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - HÓDMEZÕVÁSÁRHELY FC 18-2 (10-0)
Újabb újoncot fogadott a Kinizsi hazai pályán, és újabb kiütéses gyõzelmet aratott. A vendégeknek vérmes reményeik nem lehettek, maximum a tisztes helytállásban bízhattak. A hazaiak hozták a szokásos játékukat. Nagy elánnal támadtak és sorra dolgozták ki a helyzeteket, és azt nagy számban értékesítették. A góllövésben az élen Kun Gábor járt, aki egymaga hatszor köszönt be. A vendégek megtapasztalhatták, milyen NBI-es szintû játékosok ellen játszani.





Fotók: Kinizsi facebook oldal

 

Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink