Közép csoport - Újabb lila pofonok
2014.10.09 | 00:00
Közép csoport - Újabb lila pofonok

BRAND MISSION TOLNA-MÖZS - GÖDI SE FUTSAL 7-5 (2-4)
Igazi fordulatos meccset láthatott a közönség péntek este Tolnán. A hazaiak villámrajtot vettek, és két perc után két góllal vezettek, de utána megtorpantak és a vendégek folyamatosan átvéve a játék irányítását, nemcsak, hogy ledolgozták hátrányukat, de szünetre két gólos elõnyre tettek szert. A félidõben a hazaiak rendezték soraikat és a 2. játékrészben sokkal koncentráltabban játszottak, és ennek köszönhetõen a félidõ közepére egalizáltak, majd a hajrára újabb gólokat szerezve megnyugtató elõnyre tettek szert, amit sikerült megõrizni a végig, így sikerült otthon tartania három pontot.

KSK-LIMES SE - 1988 DÉLI FC 9-4 (3-3)
Fej-fej mellett haladt a két együttes sokáig, legalábbis ami a góllövést illeti. A szünetben is döntetlenre álltak a felek és úgy tûnt, nem bírnak egymással a csapatok, de a harmincadik perc környékén a hazaiak gólfelelõse megrázta magát és újabb négy góljával eldöntötte a találkozót. Kleisz Márk ezúttal hat góllal vette ki részét a gyõzelembõl, amivel összesen már 18-nál jár négy forduló után. A Vasas a jó kezdés után egyre hátrébb csúszik a tabellán. 

HÓDMEZÕVÁSÁRHELY FC - GARVITTAX 3-4 (2-1)
A meccs elõtt úgy ítéltük meg, hogy a hazaiak az esélyesek, de a vendégek ránk cáfoltak. Kiegyenlített játékot hozott az elsõ félidõ, de sokáig nem láthatott gólt a szép számú publikum. A hajrára aztán felpörögtek az események, a vendéglátók két gólt is szereztek bõ egy perc alatt, de a fõvárosiak hamar tudtak szépíteni. A fordulás után jött a fordulat, a vendégek megfordították az eredményt. A hajrá elõtt a hazaiak egalizáltak és a hátralévõ idõben érezhetõ volt, hogy aki szerez egy újabb gólt, az nagy valószínûség szerint begyûjti a három pontot. Ez a Garvittaxnak sikerült, akik némi meglepetésre így gyõztesen hagyták el a pályát.

UTE - DUNATOURS VÁC FSE 2-23 (2-11)
A bajnokság eddigi legnagyobb és legmegalázóbb vereségébe szaladt bele a hazai alakulat. Több mint 20 gólos verést mért rájuk a Vác. A vendégek eddig nem nagyon találták a góllövõ cipõjüket, nyögvenyelõs gyõzelmeket arattak. Most kiszakadt a gólzsák, ami a gólarányuknak igencsak jót fog tenni. Gyõzelmükkel felléptek a dobogóra.

MTK BUDAPEST - ÚJPEST FC-220 VOLT 10-4 (3-3)
A lila-fehéreknek továbbra sem megy a bajnokságban. Ezúttal az MTK otthonában szenvedtek sima vereséget. Az elsõ félidõben még tartották magukat, és úgy tûnhetett, hogy talán marad esélyük a folytatásban, mert a hazaiaknak mindössze egy cseréje volt, de ennek ellenére õk bírták jobban erõvel, és nyerték meg az összecsapást. Az újpestiek sereghajtóként várhatják a folytatást.

SZTE EHÖK SE - AIRNERGY FC 2-2 (1-0)
A forduló rangadóját rendezték Szegeden, ahol a hibátlan hazaiak a negyedik helyen álló fõvárosiakat fogadták. A vendégek kissé foghíjasan érkeztek, de a hazaiaknál is akadtak hiányzók. Az elsõ félidõ kiegyenlített játékot hozott. Mind a két oldalon akadtak lehetõségek, de remekeltek a kapusok, mindössze egy találat szültetett, amit Dürgõ jegyzett. Fordulás után hamar megduplázódott a hazai elõny, egy szerencsés öngólnak köszönhetõen. Ezután felpörgött a találkozó. A vendégek rohantak az eredmény után, de hiába akadtak lehetõségeik a szépítésre, Tombácz remekül védett. A Szeged próbálta kihasználni, hogy ellenfele védelme fellazult, és életveszélyes kontrákat vezetett, de a vendégek kapusa szintén bravúrokat mutatott be, amivel meccsben tartotta csapatát. Ekkor, ha a vendéglátók betalálnak, vélhetõen eldõl a mérkõzés. A hajrához érve góllá érett a vendégek próbálkozása. Simon Péter csapott le egy kipattanóra, amit szépségdíjasan emelt a hálóba a kapus felett. Már csak három perc volt hátra, így az Airnergy átállt vészkapus játékra, amibõl szinte egybõl egalizált. A képlet ugyan az volt, mint az elõbb. Egy kipattanóra ismét Simon érkezett elsõnek és közelrõl egalizált. A találkozó végén, mind a két oldalon akadt lehetõség a három pont megszerzésére, de nem tudtak élni a lehetõségekkel a felek, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen a sportszerû mérkõzésen.

Cserenkó Szabolcs: - Az eddigi legjobb csapattal találkoztunk, tudtuk, hogy ez mérföldkõ lehet, és megmutathatja, hogy hol tartunk jelenleg. Kettõ-null után volt két-három olyan ziccerünk, amit sajnos elhibáztunk, ez megbosszulta magát. Rutinos csapat volt az ellenfelünk, nem adták fel, kettõ-null után további gólokat kellett volna lõnünk, de ez nem sikerült. Tudjuk, hogy a két hónap alatt elvégzett munka hova predesztinál minket, dolgoznunk kell még többet. Annak érdekében, hogy fejlõdni tudjunk, mindig ilyen mérkõzésekre lenne szükségünk. Kiemelném Bullás Imre mezõnymunkáját, rengeteget dolgozott a mai mérkõzésen.

Gabura Gyula: - Sajnos kevesen voltunk, és a pályára lépõ játékosok sem voltak a legfrissebbek, ami kicsit rányomta a bélyegét a játékunkra. Eddig ez a meccs tûnt a legnehezebbnek, de úgy érzem, megvolt az esélyünk a gyõzelemre is. A döntetlen igazságosnak tûnik. Örülök, hogy nem adtuk fel 0-2-nél, és sikerült legalább az egyik pontot megszerezni. A rossz rajt után folyamatosan javulunk, és reméljük, ez a tendencia folytatódik.







 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink