Könnyed Aramis győzelem a rajton a TF ellen!
2021.09.10 | 09:05
Könnyed Aramis győzelem a rajton a TF ellen!

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzésre került sor Budaörsön, ahova szép számmal kilátogattak a nézők. Szinte teljesen megtelt az Aramis csarnok, így adott volt minden egy jó mérkőzéshez. A hazaiaknál kiderült, hogy Bognár nem tudja vállalni a játékot, ami érvágás volt a számukra, míg az egyetemistáknál mindenki hadra fogható volt, a brazil légiósokkal együtt, így bizakodva várhatták az összecsapást.


ARAMIS SE – TFSE-BESTRONG 7-4 (5-2)
Budaörs, 300 néző
Játékvezetők: Futó, Apkó, Boros

Aramis: Soós – Németh, Hosszú, Büki, Horváth
Cserék: Molnár – Fülöp, Vattamány, Papp, Moga, Fekete, Keresztury, Sámson, Bognár
Vezetőedző: Moga Lóránt

TFSE: Haála – Sóvári, Lipl, Vagner, Paiva
Cserék: Nagyistván, Szabó, Csernai, Kulik, Dudás, Fehér K., Fehér D., Tóth
Vezetőedző: Csernai Gábor

Sárga lap: Moga, Fekete

Gólszerzők: Büki (3), Hosszú, Moga, Sámson, Keresztury illetve Fekete (öngól) Vagner, Lipl (2)

A vendégek kezdték jobban a találkozót, több lehetőségük is akadt a vezetés megszerzésére, de Soós remek védéseivel megakadályozta, hogy hátrányba kerüljenek. A budaörsieknek kellett pár perc, hogy játékba lendüljenek, de utána beindult a henger. Három perc alatt, három gólt szereztek. Moga szerezte meg a vezetést egy szép lövést követően, utána Hosszú büntetett hatméteresből, majd ugyan ő hozta kihagyhatatlan helyzetbe Bükit, így nagyon hamar három gól lett a különbség. A vendégek időt kértek, próbálták rendezni a sorokat, ami részben sikerült, de továbbra sem tudtak betalálni. Ahogy telt az idő, egyre több volt a szabálytalanság, legalábbis a játékvezetők szerint, így vendéglátók 10 métereshez jutottak, amit Büki magabiztosan értékesített. A biztos előny tudatában nem álltak le a hazaiak, és Büki megszerezte harmadik gólját is. Úgy tűnt, nagyobb kiütés is lehet a vége, de a játékrész hajrája az egyetemistáké volt. Előbb összejött némi szerencsével a szépítés, a visszafutó Feketéről saját kapujába pattant a labda, majd a félidő legvégén egy szép támadás végén tovább zárkóztak, Lipl volt a gólszerző.

A fordulás után a lelátón sokan arra számítottak, hogy a TF nagy elánnal kezd majd, és megpróbál tovább zárkózni, de az Aramis irányított és rohamozott, így nem volt meglepő, hogy ismét ők szereztek gólt Sámson révén, amivel el is dőlt a találkozó. A folytatásban a Moga legénység rengeteg helyzetet dolgozott ki, amit rendre ki is hagyott. A vendégelnél jót tett a kapuscsere, Nagyistván több bravúrt is bemutatott. A TFSE küzdöttek, és a hajrában két büntetőnek köszönhetően sikerült szépíteni. Előbb Vágner talált be 10 méteresből, majd Lipl értékesített egy büntetőt, így kettőre olvadt a különbség. Ekkor még több mint két perc volt hátra, de nem jött a vendégeknél a vészkapus, nem kockáztattak, mint a DEAC ellen. A legvégén egy szép kontra után Keresztury adta meg a kegyelemdöfést, beállítva a 7-4-es végeredményt.

Az egyetemisták nem tudták megismételni az előző meccsen nyújtott teljesítményüket, főleg védekezésben. Az Aramis ha jobban koncentrál, sokkal nagyobb arányú győzelmet arathatott volna, de így sem forgott veszélyben a győzelme egy percig sem. A budaörsiek hétfőn Debrecenbe látogatnak, ami nem ígérkezik könnyűnek, míg a TFSE a Kistarcsa vendége lesz, ahol lesz esélye megszerezni első pontját vagy pontjait jobb helyzetkihasználással.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink