Kiütéssel nyerte a Kistarcsa a rangadót; már dobogós a Maglód
2020.10.13 | 15:45
Kiütéssel nyerte a Kistarcsa a rangadót; már dobogós a Maglód

Nem mindennapi eredmények születtek az NB II Keleti csoportjában! A Nyírség hat gólt vágva szerezte meg első sikerét, a Kistarcsa pedig 12-t rúgott a forduló rangadóján. Idegenben nyert a Csenger, újra győzött a Gyöngyös, a Kartal pedig vereséget szenvedett a Maglód otthonában.

USE NYÍRSÉG FC – MIVFC-BERETTYÓÚJFALU II. 6-2 (1-0)
Gól
: Kiss (4), Csáki, Pekk, ill. Tömöri, Nagy

A szezont négy vereséggel kezdő Nyírség a jól rajtoló, de legutóbb pont nélkül maradt Berettyóújfalu II.-t fogadta. Az újoncnak nagy szüksége volt már a pontokra, és 13 perc elteltével megszerezte a vezetést Kiss Tamás révén. A szünetig nem esett újabb gól, a második félidő közepén azonban Kiss kétszer is újra eredményes volt, valamint Csáki Bertalan és Pekk Tamás is betalált. A vendégek Tömöri Patrik és Nagy Bence révén szépítettek, ám ez a mérkőzés Kiss Tamásról szólt, aki megszerezte a negyedik találatát, a Nyírség pedig az első győzelmét.

NYÍRBÁTOR SC – KISTARCSAI VSC 4-12 (2-6)
Gól:
Ráti (2), Pálvölgyi (2), ill. Barabás (5), Besnyő (2), Dolhai, Néma (3), Méhes

A forduló rangadója volt ez, hiszen a listavezető, de már egy döntetlent játszó Kistarcsa az eddig hibátlan (igaz, csak két mérkőzést lejátszó) Nyírbátorhoz látogatott. Bár a hazaiak már az első percben gólt lőttek büntetőből Ráti Gergő révén, a következő szűk negyedórában hengereltek a vendégek: Barabás Ádám és Besnyő Dániel két-két, Dolhai Gergő egy góljával 5-1-re elmentek, majd Ráti szépített, de Néma Krisztofer találatával 2-6 állt az eredményjelzőn a szünetben. A második félidő pedig megismételte ezt az eredményt, Barabás összesen ötig, Néma háromig jutott, és még Méhes Pál is betalált, így 12-2-re elhúzott a Kistarcsa! A végén Pálvölgyi Balázs duplájával kozmetikázott a Nyírbátor, de a vendégek így is kiütéses győzelemmel erősítették meg listavezető pozíciójukat.

KINCSEM FUTSAL – CSENGER FUTSAL 3-6 (0-3)
Gól
: Hajdu, Laczkó (2), Lengyel (2), Gaál, Katona, Csorvási, Szilágyi

A hiányzói nélkül felálló Kincsem ellen egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát a Csenger, Lengyel Marcell duplázott és Gaál Krisztián is betalált. A szünet után Hajdu Bálint szépített, de aztán jött Katona Pál válasza, a 31. percben pedig megvillant a góllövőlista éllovasa, Laczkó Milán, ám megint volt válaszuk a vendégeknek Csorvási Ádámnak köszönhetően. Laczkó lőtt még egy gólt, de az utolsó találat is a vendégeké volt, Szilágyi László lőtte. A Csenger így 6-3-ra nyert, és feljött a negyedik helyre, a Kincsem pedig visszaesett az utolsó előtti pozícióba.

MEAFC-MISKOLC – ENERGIA SC GYÖNGYÖS 4-6 (1-4)
Gól
: Huszti, Dlehány, Hadházi (2), ill. Csoszánszki (2), Marosi, Tarnai, Timon, Szabó

A Nyírség mellett a Miskolcnak is nagyon kellett volna már az első pontszerzés, de tíz perc után kétgólos hátrányban volt a dobogóért harcoló Gyöngyössel szemben, Csoszánszki Dávid és Marosi János talált be. Huszti Dávid szépített, de még abban a percben Csoszánszki és Tarnai Dániel válaszolt, így megnyugtató előnnyel vonultak a szünetre a vendégek. A második félidő elején Timon Levente és Szabó Csaba góljával végleg eldőlt a találkozó, a miskolciak a végén már csak szépíteni tudtak, Dlehány Bence egy és Hadházi Sándor két góljával. A hazaiak így továbbra is sereghajtók, a vendégek pedig megerősítették második helyüket.

MAGLÓDI TC – KARTAL SE 6-4 (2-0)
Gól
: Simon (2), Vadászi, Petric, Matus (2), ill. Szabó, Gerebenics

Két, eddig veretlen csapat találkozott egymással, és nagyon szoros találkozót játszottak, egészen a 17. percig nem született gól, ekkor Simon Zsolt talált be, és a szünet előtt még Vadászi Edward is gólt szerzett. A második félidő elejét úgy kezdték a hazaiak, ahogy az elsőt befejezték, Petric Branko és Simon Zsolt is betalált, sőt a 28. percben Matus Tamás találatával már 5-0 volt a Maglód előnye. Szabó Roland és Gerebenics Norbert góljával némileg visszajött a meccsbe a Kartal, de Matus újabb találatával ismét négy volt közte. Az utolsó öt percben Szabó Roland duplájával tudtak szépíteni az előző szezont éllovasként záró vendégek, de a pontszerzésre már nem volt esélyük. Haffner György csapata megelőzte riválisát, az első vereségét szenvedő Nyírbátort és a szabadnapos Mádot is, ezzel a harmadik helyre került, és a listavezető Kistarcsa mellett az egyetlen veretlen csapat, míg a Kartal visszacsúszott a hetedik pozícióba.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink