Kistarcsa – Kincsem rangadó keleten.
2022.09.12 | 10:47
Kistarcsa – Kincsem rangadó keleten.

A harmadik forduló következik a férfi másodosztályban, ahol teljes fordulót rendeznek keleten is. A játéknap rangadójára Kistarcsán kerül sor, ahova a Kincsem látogat. Mellette érdekesnek tűnik a Nyírség csengeri vendégjátéka is.

 

NBII Keleti csoport, 3. forduló:

TISZAFÖLDVÁR SE – MEAFC-MISKOLC
19:00 Tiszaföldvár, Homoki Általános Iskola Sportcsarnok
A hazaiak eddig egy meccset játszottak, ahol minimális vereséget szenvedtek a Dunakeszi otthonában, pedig szünetben két góllal is vezettek. Most itt a lehetőség a javításra, hiszen a sereghajtó érkezik. Nem kérdés, hogy a Földvár a találkozó esélyese. A Miskolc eddig két nagyobb vereségbe futott bele és nem valószínű, hogy most szakad meg a rossz sorozata.

 

CSENGER FUTSAL – NYÍRSÉG FC
19:00 Csenger, Városi Sportcsarnok
A Csenger remekül kezdte a szezont, eddig két meccsből két győzelem, így a dobogóról várhatja a harmadik fordulót. A Nyírség is jól kezdett, de legutóbb kikapott a Kistarcsától, pedig sokáig jól tartották magukat. Most egy újabb rangadó vár rájuk, ahol nem lesz könnyű dolguk. A hazaiak számítanak az esélyesnek, de a nyírségiek jó játékkal eredményesek lehetnek.

 

ENERGIA SC GYÖNGYÖS – VS DUNAKESZI
19:30 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok
Jó meccsre van kilátás, ahol két rutinos csapat találkozik. A Gyöngyös eddig egy meccsen van túl, ahol kikapott a Maglódtól, de a három pontot kívül elveszítették egyik legjobbjukat, hiszen Fekete Viktor piros lapot kapott. Ő hiányozni fog ezen az estén, de így is jó játékkal megvan minden esélyük a Keszi legyőzésére. A Vendégek legutóbb remek hajrával tudtak fordítani a Tiszaföldvár ellen, ami lökést adhat az együttesnek. Nehéz feladat vár rájuk Gyöngyösön, de rájuk is igaz, ami ellenfelükre, hogy jó teljesítménnyel begyűjthető a három pont. Abzsolút három esélyes a találkozó.

 

DAFC SZEGED – MAGLÓDI TC
20:00 Zákányszék, Városi Sportcsarnok
Mind a két csapat egy mérkőzésen van túl, mivel a Maglód az első, míg a Szeged a második fordulóban volt szabadnapos. A szegediek vereséggel nyitottak a Kincsem ellen, míg a Maglód Gyöngyösön nyert nagy küzdelemben. A tavalyi bronzérmes maglódiak, vélhetően idén is harcban lesz a dobogóért, főleg ha hozzák az ilyen kötelezőnek tűnő találkozókat.

 

KISTARCSA FUTSAL – KINCSEM FUTSAL
20:30 Kistarcsa, Városi Sportcsarnok
Mind a két csapat hibátlan eddig. A Kistarcsa két sima meccsen van túl, míg a Kincsem két szoros csatában nyert. Legutóbb egy igen sok gólos meccset sikerült megnyernie, ahol összesen 23 gól esett. Most jobb védekezésre és kapusteljesítményre lesz szükségük, ha eredményesen akarnak szerepelni. Mind a két fél támadásban kifejezetten erős, így a jobb védekezés dönthet, ahol a hazaiak számítanak az esélyesebbnek.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

SG Kecskemét Futsal Club - Veszprém, ÉLŐ
2023.06.02 | 12:47
DEAC-TFSE-Bestrong /NB I. 1. helyért 3. forduló/
2023.05.28 | 10:40

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
2023.04.13 | 09:22
Férfi válogatott
2023.04.12 | 12:15
Támogatóink

Partnereink