Kik maradnak veretlenek?
2008.10.13 | 00:00
Kik maradnak veretlenek?

    DEAC - Zemplén FC Csilu FF   

Czóbel Levente (DEAC):
Sajnos az e heti felkészülésünk nem sikerült túl jól. Hétfõn edzõmérkõzést játszottunk egy a városi bajnokságban játszó - egykori DASE-s futsal játékosokból álló - csapat ellen. Sem a játékkal, sem az eredménnyel nem voltam megelégedve, ráadásul több játékosom hozzáállása sem ütötte meg az elvárt szintet. Pozitívum volt, hogy újonc játékosaim ismét egy futsal mérkõzés tapasztalataival gazdagodtak.
További gondot okozott, hogy több játékosom betegség (Mizsák, Lilik, Pásztor), valamint sérülés (Siska, Hutóczki) miatt nem tudott edzeni a héten, ráadásul a csütörtökre tervezett edzésmunkát sem tudtuk elvégezni az elhúzódó röplabda MK mérkõzés miatt.
A miskolci csapat eddigi eredményei alapján jó erõt képvisel a bajnokságban, ezért nehéz mérkõzésre számítok. Kíváncsi leszek csapatom melyik arcát mutatja meg, illetve, hogy mennyit sikerül kiküszöbölni a Fortuna-Dupont elleni mérkõzés hibáiból. Bízom benne, hogy a hétfõi mérkõzésen debütáló három U-21-es korú játékosom az elõzõ fordulóhoz hasonlóan sikeresen fog bemutatkozni az NB II-ben. 

Konczvald István (Zemplén FC Csilu FF):
Teljes a keretünk, egészséges mindenki. A héten két edzésünk volt, azokon átvettük a számbajöhetõ taktikai elemeket. Keményen edzettünk, felkészültünk. Gyõzni megyünk Debrecenbe.


    Gyöngyös Futsal & BSK - Fortuna-Dupont FC   

Kovács Kálmán (Gyöngyös Futsal & BSK):
Várom a mérkõzés kezdetét. Nincs könnyû dolgom a 12 játékos kijelölésével, mert jelenleg 3-4 embert ki kell hagyni a keretbõl és ez nem egy egyszerû helyzet. Az elsõ két mérkõzés alapján mind a 16 játékos megérdemelné, hogy pályára lépjen de a szabály csak 12 engedélyez. Jó és izgalmas mérkõzést várok! 

Kis János (Fortuna-Dupont FC):
Sajnos egyszerre játszik az elsõ és a másod osztályú csapatom is. Gyöngyösre mennék, de az elsõ osztályú csapat mellett kell maradnom. Nem sok esélyünk van felkészült vendéglátóink otthonában. Érdekes taktikát dolgoztam ki, melybõl kiváncsi vagyok mennyit sikerül megvalósítani. Szoros eredményt szeretnénk elérni.



    DTE-Royal FET FC - Fáklya SE   

Jónás Barnabás (DTE Royal FET FC): 
Két nullpontos csapat találkozóján természetes, hogy a gyõzelem a cél. Egyébként is hazai pályán mindig illene a gyõzelmet megszerezni. A heti felkészülésünkkel nem volt gondunk. A múlt héten a második félidõben már jól játszottunk. Azt szeretnénk átmenteni erre a hétre is. Egy biztos: támadni fogunk. Ellenfelünket már két éve ismerjük, tudjuk mit tudnak, tudjuk mire számíthatunk. Úgy érzem idén még nem kapták el a fonalat.


    ELTE SE - AC Villám   

Godány Balázs (ELTE SE):
Csapatunknak sok sérültje van.Sajnos most is többen kihagyjuk a mérkõzést, bár mindig az a legerõsebb csapat, amely pályára lép. Bizakodunk a gyõzelemben. Nem lesz könnyû ez a meccs sem. Reményeim szerint sok jó teljesítmény lesz a csapatunkban, így nem lesz gond a helyzetkihasználással, mint múlt héten. Evanics Martin személyében újoncot avatunk.




Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink