Két döntetlen, egy-egy hazai és vendég győzelem
2008.09.09 | 00:00
Két döntetlen, egy-egy hazai és vendég győzelem

    GÖDÖLLÕ SPORT KLUB - ALLIANZ-FTC 2-2                            
 
Baranyai Pál Gödöllõ Sport Klub):
Egy hajszállal közelebb álltunk a gyõzelemhez, úgy érzem jól játszottunk, a fiatal sorunk is nagyon jó teljesítményt nyújtott. Megosztottak voltak a lehetõségek a pályán, véleményem szerint a játékvezetõ egy rossz döntéssel belenyúlt a mérkõzésbe. Egy kétkezes lerántás során kiállítást érdemelt volna Biczi Gábor, sõt, a bíró emellett még számos megmagyarázhatatlan döntést hozott a mérkõzés folyamán. Kicsit elfogultnak  érzem most már az ítéleteket, nem elõször fordulnak elõ hasonló döntések velünk szemben az illetékes játékvezetõvel kapcsolatban. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, de a látott játék alapján nyerhettünk is volna a mai napon.

Kénoszt Ferenc (Allianz FTC):
Érzésem szerint az elsõ félidõben jól játszottunk, utána viszont feljött a Gödöllõ, nyílt sisakos mérkõzést játszottunk. A Tóth Gyula és a Temesi Norbi játékát emelném ki, nagyon sokat köszönhetünk a Gyuszinak, nagyon nagy bravúrokat mutatott be. Emellett mindkét oldalon egyenlõ számban alakultak ki helyzetek, bármelyik csapat nyerhetett is és ki is kaphatott volna. Teljesítményünket illetõen kicsit még fejlõdnünk kel,  az elõre játszásban és az összjátékban, de összességében reálisnak tartom a 2-2-es végeredményt.

    HÍRÖS FUTSAL CLUB SE - COLOSPECTRUM ARAMIS 3-11      

Koncz Zsolt (Hírös Futsal Club SE):
Nem úgy sikerült az idénykezdetünk, ahogy vártuk. Szerettünk volna meglepetéssel kezdeni, az elején megszereztük a vezetést, bíztam benne, hogy lökést ad a csapatnak, de pont a visszájára fordult. A második félidõ elején még úgy gondoltam - ugye 2:4 volt a félidõben az eredmény - hogy van sok esélyünk, de sajnos a átfutott rajtunk az Aramis. Bízom benne, hogy a jövõ héten tudunk javítani. Nagyon sok munka vár még ránk, nagyon sokat kell még dolgozni. Remélem, hogy a késõbbiek folyamán ez kamatozni is fog.

Frank Tamás (Colorspectrum Aramis):
Nyögvenyelõs kezdés után úgy érzem, hogy fel tudtuk törni az ellenfél  védekezését és ezáltal nekik nyíltabban kellett játszani. Ezután, úgy gondolom, hogy mint taktikailag, mint játékban felülmúltuk ellenfelünket és megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.


    DUNA TAKARÉK AFC - ÜLLÕ FC CSÕ-MONTAGE 5-5                    

Molnár Attila (Duna Takarék AFC):
Úgy gondolom, hogy végig kézben tartottuk a mérkõzést, de sok hibával játszottunk. Nagyon sajnálom, hogy a vége nem jól sikerült számunkra.

Tóth Miklós (Üllõ FC Csõ-Montage):
Nagyon gyengén játszottunk, örülök, hogy a végén sikerült döntetlenre hozni a mérkõzést.


    GOLDBALL RFC CSÖMÖR - LEGRAND-METALCOM SZENTES 6-2  

Somogyi Krisztián (Goldball RFC Csömör):
Újra elkezdõdött a verkli. Az elsõ félidõben megfelelõ szinten játszottunk, míg a második félidõben már kevésbé játszottunk jól, azonban ez is elegendõ volt a gyõzelemhez.

Némethy Attila (Legrand-MetalCom Szentes):
Az elsõ félidõ játékán meglátszott, hogy túl késõn állt össze a csapat, és kevés volt az idõ a felkészülésre. A második játékrészben viszont nagyon büszke voltam a fiúkra, azt bizonyították, hogy van jövõjük az elsõ osztályban.

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink