Kecskemétre látogat a címvédő
2023.12.07 | 09:22
Kecskemétre látogat a címvédő

A Bajnokok Ligája szereplés után a Hali is újra pályára lép a bajnokságban, és rögtön egy rangadó vár rájuk, a Kecskemét vendégeként. A nap másik összecsapásán a Nyíregyháza folytathatja menetelését, ezúttal az MFA ellen.

 

A szombathelyiek néhány napja még a Bajnokok Ligájában szerepeltek, most meg már a honi bajnokságban kell pályára lépniük. Rögtön egy rangadóval folytatják, ahol a Kecskemét lesz az ellenfelük. A Hali annak ellenére, hogy nem szerzett pontot az elitkörben, remekül helyt állt, és rengeteg nemzetközi tapasztalatot gyűjtött ismét. A kérdés, hogy a mai estén ezt tudják-e kamatoztatni, vagy még a fáradság jelei fognak mutatkozni, hiszen három komoly mérkőzésen és hosszú utazáson vannak túl. Amennyiben az utóbbi, akkor lehet keresnivalója a hazaiaknak. A Kecskemét az előző játéknapon a sereghajtó otthonában lépett pályára, és ők maguk sem számítottak rá vélhetően, hogy ilyen nehéz lesz begyűjteni a három pontot. Csak a hajrához érve sikerült eldönteni a meccset, így az a terv nem jött össze, hogy esetleg pihentetik a kulcsjátékosokat. Ráadásul Tomic súlyosabbnak tűnő bokasérülést szenvedett, így ő biztosan nem tud pályára lépni, ami nagy érvágás. Az biztos, hogy ezen a meccsen nem lesz annyi helyzetük Koós Károly fiainak mint az MFA ellen, így fontos lesz a helyzetkihasználás. Az őszi, szombathelyi mérkőzésen nem sikerült betalálniuk, így a Hali könnyedén nyert és most is az ő győzelmük prognosztizálható.

 

Nem lassít a Nyíregyháza és hétfőn zsinórban ötödik sikerét aratta Lovas Norbert legénysége. Ezúttal a Debrecent verték meg szoros első félidőt követően, és ezzel a sikerrel már második helyen állnak, amit egy kötelező győzelemmel meg is erősíthetnek. A sereghajtó érkezik, akik ellen nem kérdés, hogy kötelező a három pont begyűjtése, de az Akadémisták az előző játéknapon megmutatták, hogy nem szabad őket előre leírni. A Kecskeméttel találkoztak és Pál Patrikék dolgát igencsak megnehezítették és közel voltak a bravúros pontszerzéshez. A Hírös városiak mindössze egyetlen gólt tudtak szerezni, így az utolsó pillanatig izgulniuk kellett. Most papíron könnyebbnek ígérkezik a Nyíregyháza számára a meccs, hiszen hazai pályán szerepelhetnek. Az ősz folyamán a fővárosban magabiztosan nyertek, de szünetig szoros volt az állás. 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink