Kecskeméten veheti vissza első helyét a Haladás!
2020.10.11 | 23:26
Kecskeméten veheti vissza első helyét a Haladás!

 

Újabb nehéz meccs előtt a Kecskemét, és ki-ki mérkőzés Újpesten, melyet a Futsal Hungary TV is élőben közvetít majd.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – HALADÁS VSE
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

A Veszprém pénteki győzelmével megelőzte a Haladást, de a szombathelyiek egy hétfői sikerrel visszavehetik a listavezető pozíciót. Ehhez mindössze „csak” nyerni kell Kecskeméten. Erre minden esélyük megvan Dróthéknak, főleg ha olyan teljesítményt nyújtanak, mint a múltheti, Veszprém elleni rangadón. Ott az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. Ami a Kecskemétet illeti, legutóbb is otthon szerepeltek, de nem sok sikerélményük volt. A Mezei-Vill alaposan megszórta őket, és hétgólos vereség lett a vége. Most sem vár rájuk könnyebb ütközet, és lényegesen jobb teljesítményre lesz szükségük, ha el akarják kerülni az újabb (nagyobb) vereséget. Nehéz elképzelni, hogy Koós Károly fiai meglephetik a vendégeket, de biztosan be akarják bizonyítani, hogy az előző meccs csak kisiklás volt.

Tombácz Róbert játékos (SG Kecskemét Futsal): – Szerintem a Haladás rendelkezik a legerősebb játékoskerettel a bajnokságban, így semmivel nem számítok könnyebb mérkőzésre, mint a Berettyó ellen, de a héten kielemeztük és azt gondolom ki is javítottuk a hibáinkat. Az előző mérkőzésen már nem tudunk változtatni, de most lehetőségünk van a javításra, ráadásul ismét hazai közönség előtt léphetünk pályára. Szurkolóinknak adósak vagyunk a jó játékkal. Ebben a bajnokságban bármi előfordulhat, szeretnénk mi szolgáltatni a forduló meglepetését azzal, hogy pontot vagy pontokat szerzünk!

Sipos Gergő: - Véleményem szerint a Kecskemét nagyon jól erősített erre a szezonra. Ezt igazolja, hogy az eddig lejátszott hat meccsen 10 pontot szereztek, amivel a nagyon előkelő negyedik helyen állnak. Biztos, hogy hazai környezetben nem fogják olcsón odaadni a három bajnoki pontot.

ÚJPEST RFC 220-VOLT – DEBRECENI EGYETEMI AC
20:45 Újpest, Atlétikai Stadion

Mind a két fél sikeresen zárta az előző fordulót. A debreceniek három vesztes meccs után nyertek ismét. Elek Gergő fiai a három dobogóssal találkoztak, ahol nem sikerült pontot szerezni, majd jött az Aramis, akiket nagy csatában felülmúltak, így bizakodva várhatják a fővárosi utazást. Az önbizalom rájuk is fér, hiszen a lila-fehérek igencsak feltöltődtek a legutóbbi játéknapon. Hihetetlenül izgalmas derbit játszottak a Népligetben, ahol háromszor is visszajöttek vert helyzetből. A végén emberhátrányban szereztek pontot, ami ott számukra győzelemmel ért fel. Ami rossz hír, hogy legjobb góllövőjük, Nehéz Krisztián lábtörést szenvedett, de ettől függetlenül ebből az összecsapásból erőt meríthetnek Tyukászék. Minden bizonnyal az újpestiek újabb győzelemre készülnek és szeretnék a Nyírgyulaj után a Debrecent is legyőzni hazai környezetben, de Tóth Attiláék is igényt tartanak a három pontra, amire talán nekik van nagyobb esélyük. A papírforma vendégsikert ígér, de az egyre jobban összerázódó Póta-alakulat lelkes játékával képes lehet a meglepetésre.

Póta Balázs: - Jól sikerült az elöző hét számunkra, sikerült megszereznünk az első győzelmünket a Nyírgyulaj ellen és utána is pontot tudtunk rabolni idegenben a Fradi ellen. Komoly ellenfelek voltak, ráadásul a Derbin is úgy teljesítettünk, hogy az ország is felkaphatta rá a fejét! Ezt a teljesítményt kell megtartanunk és tovább dolgoznunk, tovább fejlődnünk! Lesz 3 komolyabb hiányzónk, Varsányi Áron, Fekete Olivér és Nehéz Krisztián, ráadásul utóbbi a házi gólfelelősünk is. De sok tehetséges játékos van a keretünkben, meg kell oldanunk így is a Debrecen elleni összecsapást és most azok is tudnak bizonyítani, akik idáig kevesebbet jutottak szóhoz. A Deac erős játékerőt képvisel, èvek óta pallérozódnak az NB1-ben a játékosaik, szisztematikus munka folyik náluk, profi csapatról beszélünk, de hazai pályán nem lehet más a célunk mint, hogy a 3 pontot itthon tartsuk! Várhatóan egy új játékos is bemutatkozhat azonban lila-fehérben, megérkezett a játékengedélye ugyanis iráni származású játékosunknak a 24 éves Modaressi Amireshan, aki egyébként a Regensburg csapatánál német bajnok is lett. 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink