Kecskemét – Hali rangadóval indul a forduló!
2021.10.07 | 11:05
Kecskemét – Hali rangadóval indul a forduló!

Pénteken két mérkőzéssel folytatódik a férfi NBI, ahol nem is akár milyen két találkozót rendeznek. Az első négy helyezett egymással találkozik, így igazi rangadókra kerül sor. A listavezető Szombathely Kecskemétre látogat, míg a Debrecent a Veszprém fogadja.

 

VESZPRÉM FUTSAL – DEBRECENI EGYETEM AC
18:30 Veszprém, Március 15 Sportcsarnok

Egyik fél sem tudott nyerni az előző fordulóban, így mind a két fél javítani szeretne. Kedvezőbb helyzetben a vendégek vannak, akik remek formát mutatnak és közel voltak a győzelemhez a Mezei ellen is, hiszen már két góllal is vezettek, de meg kellett elégedniük az egy ponttal. Most újra idegenben kell pályára lépniük, ahol eddig hibátlanok. Persze mondhatni ez papírforma, mivel a két újonc ellen kellett begyűjteni a pontokat. Most egy igazi riválishoz utaznak, akikkel tavaly parázs csatát vívtak a bronzéremért, ami végül elég egyoldalú lett, de elég paprikás volt a hangulat, így a mostani összecsapáson is a pontokon kívül, elég nagy presztízs értéke is lesz. A DEAC egészen biztos, hogy szeretne visszavágni.

A Veszprémnek mondhatni nem a legjobbkor jön ez a rangadó, valóban ezer sebből véreznek. A hétfői Aramis elleni meccsen is látszódott, hogy minőségben igazán kevesen vannak, akikre számíthat Fehér Zsolt, és ebből újabb játékos dőlt ki, hiszen Bencsiket műtik a héten, nem fog tudni a csapat rendelkezésére állni. A másik nagy kérdés, hogy Rutai sérülése rendbe jön-e, mert őt sem nagyon sikerült pótolni a budaörsiek ellen. Amennyiben nem lesznek a péntek esti összecsapáson, eléggé csökken az esélyük az egyetemisták ellen, de a hazaiak voltak már máskor is nehéz helyzetben, és megmutatták, hogy nem szabad őket leírni. Jelenleg talán a Debrecen számít a favoritnak, de abszolút három esélyes a találkozó.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – HALADÁS VSE
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Mind a két fél győzelemmel hangolt a hétfői játéknapon, igaz a Hali lényegesen jobban megszenvedett a pontokért. Amíg a Kecskemét viszonylag simán verte az Újpestet, addig a szombathelyieknek szinte végig izgulniuk kellett meglesz-e a győzelem a sereghajtó ellen. A Kistarcsa nagy meglepetésre néhány perccel a vége előtt még vezetett Hajmásiék ellen, de a vészkapus játék megmentette őket. Ez nem az első ilyen meccsük mostanában, hiszen előtte szintén épphogy legyőzték a lila-fehéreket is. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezúttal  Juanra mester sokáig a padon pihentette legjobbjait és csak akkor küldte be őket, mikor kissé égett a ház. Ezúttal biztos nem fog így cselekedni, hiszen a Kecskemét igen jó formát mutat, a Halinak is a legjobb teljesítményére lesz szükség, ha meg akarja őrizni első helyét a tabellán. A vendégek egy győzelemmel megerősíthetik vezető helyüket és lerázhatják üldözőiket, míg hazai siker esetén akár az élre is állhatnak Koós Károly fiai, de mindenképpen megelőzik mostani riválisukat. Jó meccsre van kilátás.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink