Jön a Final Four a nőknél
2021.05.06 | 23:45
Jön a Final Four a nőknél

Elérkezett a hétvége, amire sokan egész évben vártak! Húzta-halasztotta az MLSZ a női futsal Magyar Kupa Final Fourt, aminek meg is lett a haszna, hiszen így - védettségi igazolvány birtokában - nézők is jelen lehetnek a találkozókon. A lebonyolítás menetrendje szerint a két elődöntő szombaton 13 órától, a döntő pedig vasárnap ugyanebben az időpontban kerül megrendezésre, mindhárom találkozóra külön helyszínen kerül sor. Jó hír azonban, hogy a Futsal Hungaryn az összes meccset közvetítjük! Nézzük, mik az esélyek, mire lehet számítani a négyes döntőn.

Női futsal Magyar Kupa, Final Four

1. elődöntő

DEAC - Budaörs Futsal
2021.05.08., 13:00
Budaörs, Aramis SE Futsal Csarnok

2. elődöntő

Astra HFC - Szekszárdi FC
2021.05.08., 13:00
Budapest, Gabányi László Sportcsarnok

Döntő

DEAC/Budaörs - Astra/Szekszárd
2021.05.09., 13:00
Budapest, Vasas Sportcsarnok

Lássuk csak, hogy várják a csapatok a négyes döntőt!
A két elődöntő párharc külön-külön is érdekes. Az első elődöntő gyakorlatilag a bajnoki elődöntő megismétlése, ott simán, mindkét meccset megnyerve jutott a fináléba a Debrecen csapata. Kíváncsian várjuk, hogy bírnak egymással ezúttal a csapatok, hiszen azért egy mindössze egy találkozón eldőlő párharc, különösen a kupában teljesen más meccsatmoszférát eredményez. A Budaörs éppen múlt hétvégén szerezte meg az NBI bronzérmét, a DEAC pedig vezet az aranyért vívott versenyben, így mindketten meccsben vannak.
A második elődöntő is néhányszor már lejátszásra került, legutóbb az ötödik helyért vívták meg, de érdekesség, hogy tavaly ez a két csapat játszotta a Magyar Kupa fináléját. Akkor nagy meglepetésre a Szekszárd emelhette magasba a trófeát, így egyfajta kupaspecialistának is tekinthető a sárga-fekete brigád, meglátjuk, tudnak-e újabb bravúrokat bemutatni. Az Astra számára egészen biztosan csalódás volt a bajnokságban elért ötödik hely, ezt egy jó kupaszerepléssel kompenzálni lehet, különösen, mivel az üllőiek történelmet írtak az idei Final Fourba kerülésükkel - ők az első magyar futsalcsapat, akik zsinórban tízszer szerepelnek a négyes döntőben.

Üveges Katalin, DEAC: - Nagyon izgalmas mérkőzésre számítok! Ismerve a budaörsi alakulatot, nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Azonban bízom a csapatomban, és mindabban a rengeteg belefektetett munkában, ami az egész évünket jellemzi! Nagyon szeretnénk a döntőig eljutni, és ha már ott vagyunk, meg is nyerni a magyar kupát! Nagyon remélem hogy sikerülni fog!!!

Korozmán Krisztián, Budaörs: - Nagyon várjuk már a Final Four hétvégéjét. Tavaly nem sikerült bejutnunk a döntőbe, de idén szeretnénk, és meg fogunk tenni mindent ennek érdékében. Reményeim szerint a formaidőzítés is megfelelő lesz. A DEAC ellen egy kiélezett mérkőzésre számítok, ahol apróságok fognak dönteni.

Micskó Márk, Szekszárdi FC: - Újra eljutottunk a Magyar Kupa Final Fourba, amit a bajnokság előtt célként tűztünk ki. Sajnos rengeteg nehézséggel küzdöttünk az egész szezon alatt, így már ez is hatalmas teljesítmény a Csapattól. Ha már itt vagyunk, miért ne okozhatnánk újra meglepetést. Nem mi vagyunk a favoritok, ez nyilvánvaló, de ha megfelelő lesz a hozzáállás, mindenki odateszi magát, szerencsénk is lesz, akkor okozhatunk újra meglepetést, hiszen ezért utazunk.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE - SG Kecskemét Futsal
2022.08.15 | 14:55

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2022.07.07 | 18:54
2022.07.04 | 16:30
2022.07.03 | 09:39
Női válogatott
2022.07.02 | 08:00
2022.07.01 | 08:25
2022.06.30 | 07:59
Támogatóink

Partnereink