Javíthat a Veszprém Budaörsön!
2020.10.09 | 08:53
Javíthat a Veszprém Budaörsön!

Három mérkőzést rendeznek ma a férfi NB I-ben, melyből kettőt élő közvetítésben láthatnak a futsal rajongók.

MVFC BERETTYÓÚJFALU – NYÍRGYULAJ KSE
18:30 Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok

A Mezei-Vill egészen a legutóbbi fordulóig gólínségben szenvedett, de az előző játéknapon kinyílt a gólzsák, ahogy mondani szokták, amit a kecskemétiek bánhatnak. Ráblék nyolc gólt vágtak idegenben és végre megmutatták, miért számítanak a bajnokság egyik esélyesének. Ellentmondást nem tűrően játszottak, és csak a különbség volt a kérdés. Amennyiben ezt a formát átmentik péntek estére, a Nyírgyulaj ellen is magabiztos győzelemre számíthatnak. A tavaly még a dobogóért küzdő vendégek idén egyelőre nyeretlenek, és nehéz elképzelni, hogy ez a negatív széria most szakadna meg. A legnagyobb probléma a gólszerzés az idei szezonban, a legkevesebb találatot jegyezték Kondásék. Átlagosan másfél gólt meccsenként, amivel nehéz mérkőzést nyerni. A mostani összecsapásuk ígérkezik a legnehezebbnek, de a Lovas-alakulat már megmutatta a szezonban, hogy képes jó teljesítményre és eredményre, hiszen a listavezető Haladás sem bírt velük. Ennek ellenére meglepetés lenne, ha nem a Berettyóújfalué lenne a három pont.

 

ARAMIS SE – BALATON BÚTOR FC VESZPRÉM
19:35 Budaörs, Aramis Sportcsarnok
Élő közvetítés: Futsal Hungary TV

Öt győztes meccs után kapott ki először a Veszprém, a Haladás vendégeként. Több játékosát volt kénytelen nélkülözni Fehér Zsolt, ami az első félidőben meg is látszott. Ennek ellenére a második játékrészben megmutatták, hogy nem véletlenül állnak a dobogón. Most itt a lehetőség a javításra és a jó szereplés folytatására. Persze nem mehetnek biztosra a budaörsi csapat otthonában, hiszen az Aramis sem szerepel rosszul, és bárkire veszélyes tud lenni. Harnisch Ákosék szorgalmasan gyűjtögetik a pontokat és versenyben vannak a felsőházi helyekért, igaz most két igen nehéz meccsük következik. Elsőként a Veszprém, akik kiváló formában vannak, és ők számítanak az esélyesnek, de Moga mester képes lehet egy jó taktikával borsot törni ellenfele orra alá. A jelenlegi forma a vendégek mellett, míg a hazai pálya az Aramis mellet szól. Ha voksolnunk kellene, Tataiékra tennénk.

A találkozót a Futsal Hungary TV élőben közvetíti.

 

DUNAFERR DUE DUTRADE FC – FTC-FISHER KLÍMA
20:15 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
Élő közvetítés: M4 Sport

Még mindig várat magára a Ferencváros első győzelme. Legutóbb nagyon közel jártak hozzá, de hiába vezettek a derbin négy góllal is, a végén meg kellett elégedniük az egy ponttal, egy többször megnyert összecsapáson. Aztán néhány nappal később jött a hír, hogy távozik a kispadról Madarász János, így már nélküle kell tovább küzdenie a zöld-fehéreknek az első sikerükért. A legnagyobb gondnak továbbra is a védekezésük tűnik, messze a fővárosiak kapták a legtöbb gólt, szám szerint 31-et. Amíg ezen nem sikerül változtatni, addig nehéz lesz megtörni a nyeretlenségi sorozatot. A zöld-fehérek teljes kerettel készülhetnek, ami bizakodásra adhat okot.

Aktuális ellenfelük a Dunaferr lesz, akik győzelemmel zárták az előző játéknapot. Frank Tamás fiai Nyírgyulaj otthonában gyűjtötték be a három pontot, így önbizalommal telve várhatják a mostani találkozót. Ahogy a vendégeknél mindenki hadra fogható, úgy az Újvárosnál sincs eltiltott vagy sérült. Annak ellenére, hogy a vendéglátók lényegesen jobban állnak a tabellán, nem bízhatják el magukat, hiszen a felkészülés alatt kikaptak a népligetiektől. Ha csak a tabellát nézzük, akkor hazai győzelem prognosztizálható, de ha a Fradinál sikerült rendezni a sorokat, akkor abszolút három esélyes a mérkőzés, ahol a pillanatnyi forma és a jobb helyzetkihasználás dönthet.

A találkozót az M4 sport TV élőben közvetíti.

Frank Tamás, Dunaferr: - Tudjuk, hogy a Ferencváros jobb csapat annál, mint amit jelenleg a tabella mutat. Sok, egyénileg jó játékos alkotja a keretet, akik bármikor el tudnak dönteni egy mérkőzést... Szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni, de tudjuk hogy nehéz dolgunk lesz.

Machalek Attila, FTC: - Továbbra is nehéz helyzetben vagyunk, de természetesen azon dolgozunk, hogy megszakadjon ez a rossz sorozat. Nehéz volt feldolgozni az Újpest elleni pontvesztést, hiszen többször megnyert meccs volt. Viszont most már csak előre tekintünk és csak a Dunaferr elleni meccsre koncentrálunk. A felkészülés alatt megmérkőztünk, így tudjuk, hogy egy szervezett, jó csapat az ellenfelünk. Akkor sikerült legyőzni őket, és bizakodunk, hogy most is így történik.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink