Javában zajlik az átigazolási időszak!
2021.01.24 | 16:45
Javában zajlik az átigazolási időszak!

Már javában tart az átigazolási időszak, a legtöbb csapatban már pályára léptek a frissen igazolt játékosok, de messze még a vége. Több csapatnál is hallani még, hogy érkezhet erősítés, leginkább külföldről, de nézzük szép sorban a csapatokat.

 

Ami a Berettyóújfalut illeti, egyelőre nincs se távozó, se érkező, de Amilcar nevét egyre többször hallani, mint lehetséges visszatérő. Vele nagyot erősödne a Mezei, az egészen biztos.

A helyzet hasonló a Haladásnál is. Nincs változás a keretben, de szóbeszéd gyanánt hallani, hogy esetleg egy minőségi légiós érkezése még könnyedén előfordulhat, amivel még jobb esélyeik lennének a bajnokságban és a kupában egyaránt.

A dobogóra esélyesek közül a Veszprém leigazolta a Dunaújváros spanyol légiósát, Antonio Monterot, aki rögtön eldönthette volna a Hali elleni rangadót, de teljesítményére így sem lehetett panasz. Vele jól jártak Fehér Zsolték.

A Kecskemét sem tétlenkedett, és mazsolázott a Dunaferrből és az Újpestből. Kulcsár a lila-fehérektől érkezett, míg a kapuba Rigót igazolták Újvárosból, aki az elmúlt két meccsen megmutatta, hogy jól járnak vele. Mellette még Klacsák is a Kecsót választotta, akire nagy szükség volt, mert a légiósokon kívül nem sok mindenkit mertek bevetni Koós Károlyék.

A Debrecen Sánta Attilával próbált erősíteni, de akad veszteségük is, hiszen a szezon elején remek teljesítményt nyújtó brazil légiós, Paiva Pereira az ősz elején hazautazott és nem is jött vissza.

A Fradinál is régóta tudni lehetett, hogy az újvárosiaktól Németh Péter és Östör Martin érkezik, majd később csatlakozott Reveland Zoltán is, aki a stábot is erősíti, mint kapusedző, de ha nagy baj van, a kapuba is be tud állni. A távozók oldalán is három név szerepel. Érsek Maglódon, Milavecz Kevin az UTE-nál, míg Fülöp Viktor Aramisnál folytatja.

Az Aramis is elég aktív volt az átigazolási piacon. Temesi érkezett a BAK-tól, míg Gémesi az ELTE-től. Rajtuk kívül Fülöp jött a Ferencvárostól. Moga Lorántnak szüksége is van új játéksokra, mert a távozók névsora sem rövid. Juhász Donát Amerikába folytatja tanulmányait. Bognár abbahagyta, míg Tama és Fischer távozott.

Az Újpestnél volt talán a legnagyobb jövés-menés. Néhány hete a klub bejelentette, hogy több játékostól megválnak, köztük Józsa, Kulcsár, illetve Varsányi, akik helyére a Dunaújvárostól Szeghy és Horváth Benedek érkezett. Rajtuk kívül az ősszel még a Nyírgyulajban szereplő ukrán játékos, Anton Klushyn is a lila-fehéreknél folytatja.

A Dunaferrnél még októberben eldőlt, hogy a csapat rutinos tagjait nem tudja megtartani az együttes, így őket elengedik, és helyettük a helyi fiatalokkal folytatják a bajnokságot, így nem meglepő, hogy nem igazoltak új játékost.

A Nyírgyulaj szezonja eddig eléggé csalódást keltő, így ha nem szeretnének kiesni, rájuk fér néhány új igazolás. Ahogy hallani, több légióssal is folynak egyeztetések, köztük olyannal, akik játszottak már hazánkban. A kérdés, hogy ezek mennyire valósak. Ami tény, hogy távozók vannak szépszámmal. Kondás már nem tagja a keretnek, mint ahogy az Újpesthez eligazoló Klushyn sem.

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink