Ismét taroltak az ukránok
2014.08.25 | 00:00
Ismét taroltak az ukránok
 

 

XI. BRAND MISSION THELENA KUPA NEMZETKÖZI NÕI FUTSALTORNA

 

11. alkalommal sikerült összehozni a már határainkon túl is egyre ismertebb és egyre népszerûbb nõi futsal tornánkat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy újabb két ország csapatait üdvözölhettük a tolnai sportcsarnokban. Ezzel együtt immár öt országból jártak nálunk vendégcsapatok. (Szerbia, Horvátország, Románia, Lengyelország, Olaszország, Ukrajna)

Ukrán barátaink hatodik alkalommal tiszteltek meg bennünket. Mindannyiszor õk nyerték meg a kupát. Bíztunk benne, hogy az idén másképp lesz, de most sem tudta legyõzni õket senki.

Sajnos magyar nõi futsal csapatot ebben az augusztus végi idõben már nagyon nehéz találni, mivel megkezdõdnek a nõi nagypályás bajnokságok...

Csak a Miskolciak tudtak eljönni. Köszönjük nekik.

A mi újjáalakult fiatal csapatunk tisztességgel helytállt a rendezvényen, csak gratulálni lehet a lányoknak a hozzáállásukért és a tisztességes eredményért. Második napon a találkozókat megtekintette és a díjátadásban segédkezett Sito Rivera férfi és nõi futsal szövetségi kapitány és Kasza János az MLSZ futsal koordinátora.

 

EREDMÉNYEK:

 

UKSMEDAN Gniezno - BrandMission Tolna-Mözs 0:3

Belichanka NPU - VIS Lanciano 9:0

UKS MEDAN Gniezno - Belichanka NPU 11:1

Vis Lanciano - DVTK Miskolci Vénusz 1:5

Brand Mission Tolna-Mözs - DVTK Miskolci Vénusz 1:5

VIS Lanciano -UKS MEDAN Gniezno 1:4

DVTK Miskolci Vénusz - Belichanka NPU 3:4

Brand Mission Tolna-Mözs - VIS Lanciano 5:1

DVTK Miskolci Vénusz - UKS MEDAN Gniezno 10:2

Brand Mission Tolna-Mözs - Belichanka NPU 0:7

 

VÉGEREDMÉNY

 

•11.   Belichanka NPU 12 pont / UKRÁN/

•22.   DVTK Miskolci Vénusz 9 pont

•33.   Brand Mission Tolna-Mözs 6 pont

•44.   UKS MEDAN Gniezno 3 pont/ LENGYEL/

•55.   Vis Lanciano 0 pont /OLASZ/

 

KÜLÖNDÍJAK:

 

Gólkirálynõ: Shulma Anna, Belichanka NPU
Legjobb külföldi játékos: Malyshko Kateryna, Belichanka NPU
Legjobb magyar játékos: Bernáth Csilla, DVTK Vénusz
Legjobb tolnai játékos: Buchmüller Petra

Legjobb kapus: Nagy Tünde, VIS Lanciano


FRANK TAMÁS (szakmai igazgató):- Számomra ez volt az elsõ Thelena Kupa, amin részt vettem, így elsõsorban szeretnék gratulálni mindenkinek, akik ennek az eseménynek a megszervezésében, és lebonyolításában részt vettek, mert szakmailag hasznos, míg szervezésileg hibátlan hétvégét sikerült összehozni!
A csapat szereplésével kapcsolatban mindenképp fontos megjegyezni, hogy jelen pillanatban még az ismerkedési fázis végén járunk, ehhez képest úgy érzem, jól teljesítettek a lányok!
Akiknél jobbak voltunk, vagy egy szintet képviseltünk, azok ellen nyertünk, akik pedig jelen pillanatban jobbak nálunk azok ellen vállalható vereséget szenvedtünk!
A lengyel, és az olasz csapat ellen helyenként szép játékkal megérdemelten nyertünk, itt kiemelném, hogy a lányok nagyon nagy taktikai fegyelemmel játszottak!
A Vénusz ellen kijött a rutinbeli, és a fizikális különbség, és annak ellenére, hogy nekünk is megvoltak a lehetõségeink, mindenképpen megérdemelt a miskolciak gyõzelme!
Az ukrán csapat az egész mezõnybõl kiemelkedett, így az õ gyõzelmük nem is volt kérdés, viszont annak ellenére, hogy a negyedik mérkõzés volt számunkra és elfáradtunk, mindenki kihozta magából, amit tud!
Összességében a felkészülésünk jelenlegi fázisában, az eredménnyel, és a mutatott játékkal is elégedett lehetek, de azt is látnunk kell, hogy rengeteg munka vár még ránk...
Mindenképp szeretnénk a csapat nevében megköszönni Vincze Anikó segítségét, aki hozzáállásával, és teljesítményével példát mutatott fiatal játékosainknak!

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink