Ismét pont nélkül maradt az UTC
2014.10.07 | 00:00
Ismét pont nélkül maradt az UTC

Ismét pont nélkül maradt az UTC
Bár a második félidõ elején benne volt, hogy pontot szerez az UTC, a Dunaújváros is elvitte mindhárom pontot Szegedrõl.

Éppen nyolc mezõnyjátékossal tudott nekivágni az újonc Dunaújváros elleni mérkõzésnek az UTC Futsal Team. A vendégek keretében olyan rutinos játékosok léptek pályára, mint az egyaránt sokszoros válogatott Schranz Balázs és Szente Tamás.

Ezt a meccset sem kezdte jól az UTC, a negyedik percben került hátrányba, miután a középen érkezõ Feketérõl lemaradtak a védõk, az újvárosi játékos pedig a léc alá bombázott, 0-1. A labda az UTC-nél volt többet, azonban a vendégek nagyon jól védekeztek, nagyon zártan, masszívan játszottak, kissé értelmet adva ezzel, hogy hogyan tudtak 0-0-t játszani a Veszprémmel. Több idõt töltött a kapu elõtt az UTC, azonban nem tudta feltörni ezt a védelmet, a helyzeteknél pedig az utolsó pillanatokban rendre pontatlanok voltak a szegedi játékosok. A lehetõ legrosszabbkor, a 18. percben megduplázta elõnyét a Dunaújváros. Egy szabadrúgás után a mélységbõl érkezõ Nagy Rolandot nem követték, akinek nem volt nehéz dolga, és az üres kapuba lõtt, 0-2, így kétgólos vendég elõnnyel fordultak a felek.

A szünetet követõen nagy elánnal kezdett az UTC, ennek gyorsan meg is lett az eredménye: Berndt szerzett labdát, majd nagy erõvel hat méterrõl Rigó mellett a kapuba lõtt, szépített az UTC, 1-2. Az ezt követõ idõszakban inkább az egyenlítés volt benne a játékban, Berndt maradt le centikkel egy labdáról, amivel ikszre hozhatta volna a meccset Brinszky Adrián csapata, azonban a helyett hogy 2-2 lett volna az állás, szinte az ellentámadásból újabb gólt szerzett a Dunaújváros, ez pedig igen demoralizáló hatással volt az UTC játékosaira, 1-3.

Az utolsó 10 percben több veszélyes kontrát is vezetett a Dunaújváros, a sokadik ilyen lehetõséget végül kihasználta a vendég együttes, ezzel végleg eldöntve a mérkõzés kimenetelét. Az újvárosiak kontratámadásaival nehezen tudott megbirkózni az UTC, a vendégek könyörtelenül használták ki adódó lehetõségeiket, és hiába volt több helyzete az UTC-nek, ezúttal sem tudott pontot szerezni, így továbbra is pont nélkül áll a bajnokságban.

Futsal NB I, 6. forduló
UTC Futsal Team - Renalpin FC: 1-4 (0-2)
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 100 nézõ. Vezeti: Czene-Joó Ádám, Kovács Péter.

UTC: Halász - Balogh, Polczer, Juhász, Berndt.
Csere: Vasas, Ferenczi, Puskás, Mészáros, Bánóczki.
Vezetõedzõ: Brinszky Adrián.

Dunaújváros: Rigó - Szabó, Schranz, Fekete, Szente.
Csere: Elter, Huber, Aradi, Nagy A., Czár, Apatini, Nagy R.
Vezetõedzõ: Baranyai Pál.

Góllövõk: Berndt (21′) ill. Fekete (4′, 23′, 32′), Nagy R. (18′)
Sárga lap: Balogh (13′)

Brinszky Adrián: " A rutinos ellenfelünk könyörtelenül kihasználta törékeny keretünk összes hibáját. Támadásokban ugyanúgy megvoltak a helyzeteink gólszerzésre, ezekkel nem tudtunk élni, védekezésben pedig szokás szerint elkövetjük hibáinkat, mikor a mélységbõl érkezõ embert nem követjük, ezek pedig nem férnek bele. Sajnos egyre hitehagyottabb is a társaság, innen egyre nehezebb lesz visszakapaszkodni, bízzunk benne, hogy az a kevés oroszlán azért odateszi a szívét, és kicsivel nagyobb akarattal, elánnal megpróbálnak jobban szerepelni a bajnokságban. Remélem, hogy egy kis motivációt és önbizalmat tud nyújtani a megye I-es háttér is, ahol végre egy egységes és motivált társaság alakult ki. Bízom benne, hogy õk olyan hátteret teremtenek a futsal régiónak, hogy tudunk ebbõl táplálkozni és egy kicsit elõrébb tudunk lépni."
forrás: szegedma.hu

 

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink