Ismét csúnyán kiütötte az Aramis a TFSE-t!
2022.03.11 | 12:43
Ismét csúnyán kiütötte az Aramis a TFSE-t!

Annak ellenére, hogy akadtak sérültjei az egyetemistáknak, bizakodva várhatták az összecsapást, hiszen jól kezdték a rájátszást, két meccsen négy pontot szereztek, míg legutóbb fél perc választotta el őket a pontszerzéstől Kecskeméten. Ráadásul megérkezett új brazil játékosuk játékengedélye, így ő is bemutatkozhatott.

A bizakodás nem tartott sokáig, egészen pontosan 16 másodpercig. Hazai szempontból borzasztóan indult a találkozó. Épphogy útjára indult a labda, ziccerbe kerültek a vendégek, ami még kijött a kapufáról, de a kipattanóra Büki érkezett, aki az üres kapura fejelt volna, de a brazil Kerson (véletlenül) fejbe rúgta. Az ítélet piros lap és büntető, így a brazil játékos egyelőre nem tudja megmutatni, miért is igazolták, aki vélhetően nem ilyen bemutatkozásról álmodott. A hatméterest Bognár biztosan értékesítette, így rögtön meglett a vezetés. A folytatásban a vendéglátók próbáltak támadni és veszélyeztetni, de újabb gólokat az Aramis szerzett. Sámson duplázta meg az előnyt, majd Hosszú percei következtek, aki kétszer is mattolta ellenfelét. A játékrész derekán már 0-4 volt az eredményjelzőn, így benne volt, hogy hasonló eredmény születik itt a Fáy utcában, mint legutóbb, amikor kiütéses vendégsiker lett a vége. Aztán Lipl révén megérkezett a hazaiak szépítő találata, ami kissé jót tett az önbizalmuknak, így a hajrában már nem volt olyan nagy a különbség, így újabb gól már nem esett.

A térfélcserét követően a TF vészkapus játékkal próbálta meglepni ellenfelét, de hiába a létszámfölény, igazi helyzetig el sem jutottak, de ez lett volna a kisebbik baj. A nagyobb az volt, hogy két labdavesztést is góllal büntettek a budaörsiek, így már öt góllal vezettek Bükiék. Az egyetemisták innentől teljesen hitehagyottak lettek és kis túlzással azt csináltak a vendégek, amit akartak. A folytatás kissé olyan volt, mint egy edzőmérkőzés, és az Aramis könnyed játékkal újabb gólokat szerzett és a még nagyobb kiütés csak azért maradt el, mert a vendégek vagy elszórakozták a kínálkozó lehetőségeket, vagy a TF kapusa védett bravúrral, aki a nyolc kapott gól ellenére is csapata legjobbja volt.

Az Aramis hozta a kötelezőt, így már különösebben nem kell izgulnia a hátralévő fordulókban, míg a vendéglátók számára vélhetően eldőlt, hogy osztályozóra kényszerülnek majd. A TF számára innen legalább két bravúrra lenne szüksége, hogy bárkit megelőzzön a tabellán az előttük állók közül és a most látottak alapján ezt most nehéz elképzelni.

 

TFSE-BESTRONG – ARAMIS SE 1-8 (0-4)
Fáy utca, 200 néző
Játékvezetők: Czene-Joó, Ibriksz, Róka

TFSE: Nagyistván – Szabó, Kelson, Dudás, Paiva
Cserék: Haála – Sóvári, Szentjóby, Petroff, Fehér D., Póta, Fehér K., Lipl, Tamás
Vezetőedző: Csernai Gábor

Aramis: Molnár – Vattamány, Bognár, Fekete, Büki
Cserék: Nyerges – Fülöp, Bélavári, Pap, Hosszú, Bertalan, Moga, Lévai, Sámson
Vezetőedző: Moga Lorant

Sárga lap: Póta illetve Sámson

Piros lap: Kelson

Gólszerzők: Lipl illetve Hosszú (3), Sámson (2), Bognár (2), Büki

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink