Ismét botlott a Fradi!
2014.03.30 | 00:00
Ismét botlott a Fradi!

 

"A" Csoport (Feljutásért)

FERENCVÁROS-FISCHER KLÍMA - VASAS FUTSAL 2-2 (1-1)
300 nézõ, Budapesti Spartacus Sportcsarnok
Vezette:
Kovács, Rózsa, Stumpf

FTC: Gremsperger - Hasenauer, Karacs, Bárányos, Nagy
Cserék: Borsi, Pirik, Balán, Bogár, Boznánszky, Bita, Balog, Kovács
Vezetõedzõ: Bûcs Zsolt

Vasas: Ács - Molnár, Smiri, Mezõfalvi, Szalay
Cserék: Gál, Závodszky, Szemán, Szente, Veres, Farkas, Lak, Solti
Vezetõedzõ: Szente Tamás

Gólszerzõk: Bárányos (2"), Karacs (35") ill. Szalay (6", 26")

Sárga lap: Pirik (30") ill. Solti, (30"), Szalay (36")

Égetõ szüksége volt a három pontra a zöld-fehéreknek, ennek megfelelõen remekül kezdték a találkozót, egy távoli, lecsorgó lövés nyomán kotorta a labdát közvetlen közelrõl a hálóba Bárányos Zsolt a második percben. Mindössze négy percig tarthatott azonban a hazaiak öröme, egy keresztpassz után a hosszún érkezõ Szalay lõtt egy méterrõl Borsi kapujába. Nem volt látványos a találkozó, inkább a jó védekezésben jeleskedtek a csapatok, ennek megfelelõen 1-1-es döntetlennel fordultak a felek.
A 26. percben egy lecsorgó labdát a Fradi kapusa már a kezében fogott, azonban Hasenauer érthetetlen módon kisodorta a játékszert onnan, amit az odaugró Szalay egy lépésrõl pöccintett a hazaiak kapujába. A Vasas így elõnybe került, és nagyon igyekezett megtartani azt, de a 35. percben egy kapu elõtti kavarodásból Karacs jött ki a legjobban és lõtt két méterrõl a hálóba.
A meccs képe alapján a reális döntetlen egyik csapatnak sem jó. Továbbra is nyeretlen mindkét csapat, a Vasasnak három, míg a Fradinak így két pontja van, de míg a Vasas csak egyszer játszott otthon, addig az FTC már másodszor nem tudott nyerni hazai környezetben, így lassan lesz okuk elkezdeni aggódni, ha továbbra is a feljutás a cél. Márpedig a Ferencvárosnál ez nem kérdés a szezon kezdete óta.







"B" csoport

CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA - ROMHÁNY SE 8-4 (1-1)
Fiatalság a rutin ellen - így lehetett a meccs elõtt összefoglalni a párharcot. A félidõig eldöntetlen volt a kérdés, hogy melyikük a jobb, egy öngólnak köszönhetõen vezettek a vendégek, de a szünet elõtt egyenlíteni tudott a Csõ. A második játékrész újabb gólváltással indult, a 21. percben a Csõ, a 25.-ben a Romhány talált be. Ezután azonban úgy tûnt, elfogyott a nem túl bõ kerettel érkezõ vendégek ereje, és sorra kapták az újabb gólokat.  A hátrányban lévõ Romhánynak az öt a négyes játék több kapott, mint lõtt gólt hozott, így végül 8-4-re nyert a Csõ-Montage legeredményesebb játékosuk, a négygólos Klacsák Bence vezetésével és továbbra is hibátlanok a rájátszásban, ha pedig megkapják a Külker elleni három pontot, akkor öt pontos elõnybe kerülnek mostani riválisukkal szemben.

KÜLKER SC-DUPONT - ELTE-BEAC - ELMARADT
A mérkõzésre egymás után másodszor sem tudott kiállni a Külker, és úgy tûnik nem is folytatják a bajnokságot. Pénteken hivatalosan is értesítették az MLSZ-t, hogy nincs tovább.

"C" csoport

DEACTHLON TOLNA-MÖZS - ASTERIX SC ÉRD 11 - 7 (5-5)
Bár irányította az elsõ félidõt a tartalékosan felálló Asterix, és úgy tûnt, hogy behúzhatjákk a három pontot, a második félidõben rengeteg labdát szórtak el, az öt a négyes játékban pedig eredménytelennek bizonyultak, így tovább nyúlt nyeretlenségi sorozatuk. Az alacsony színvonalú találkozót csak a játékvezetõk tudták alulmúlni, akik érthetetlen ítéletekkel borzolták a kedélyeket, fõleg a vendégoldalon. Mindenesetre a sok fiatalt játszató Tolna megérdemelten nyert.

"D" csoport

ÚJPESTI FC-220 VOLT - RÁBA ETO 2-9 (1-0)
Majdnem gól nélkül mentek a csapatok a félidõre, de a 18. percben aztán megszerezte a vezetést az Újpest, és egygólos elõnnyel ment a szünetre. Ahol aztán azok tették jól, akik felidézték Hajdú B. István szavait a népszerû FIFA nevû játékból: „Gyakran elõfordul, hogy a második félidõ teljesen más játékot hoz, mint az elsõ." Így is lett, a gyõri fiatalok elkezdték rugdosni a gólokat, szám szerint kilencet. Csikós három, Bognár, Bárdosi és Nagy két-két találatával nyert végül 9-2-re az ETO és feljött a harmadik helyre.

"E" csoport

MMSZ SE - DREAM TEAM FUTSAL 6-3 (2-1)
Bár az alapszakaszban sokáig egyik fél sem hozott össze pontokat, aztán a második felére kozmetikáztak eredményeiken. Most egymás ellen kellett bizonyítaniuk és a várható eredmény született. Az elsõ félidõre már 2-1-es MMSZ-sikerrel mentek a felek, amit aztán a hazai csapat 6-3-ra növelt a mérkõzés végére. A hazaiak legeredményesebb játékosa a háromgólos Bozsó László volt, gyõzelmével fellépett a második helyre a monori csapat.

TÖRÖKBÁLINTI FSE - SZTE EHÖK SE 5-7 (2-5)
Bár az alapszakasz bizonyos részein mutatott szép dolgokat a Törökbálint, ezt lassan elfeledtetik velünk. Az elõzetesen esélyesebbnek vélt hazai csapat már a szünetre elveszítette a találkozót, a második játékrészben pedig már csak kozmetikázni tudtak az eredményen.  A harmadik meccsére 31 gólt kapó hazaiak így visszaestek az utolsó helyre, míg az elsõ gyõzelmét arató SZTE a negyedik az "E" csoportban.

GARVITTAX - KELEN SC 8-9 (3-5)
Nagymaroson is toronymagas esélyesnek számított a Kelen, ennek megfelelõen két perc alatt már kétgólos elõnybe kerültek. A Garvittax aztán viszont hat perc alatt fordított, de a szünetre ismét a vendégek kerültek elõnybe. A második félidõ elsõ tíz percében eldöntötte a találkozót a Kelen, 9-5-re vezettek a 29. minutumban. A Garvittax már csak kozmetikázni tudott az eredményen, bár három perccel a vége elõtt feljöttek egy gólra, újabb hibát már nem engedett meg a Kelen ellenfelének, és zsinórban harmadszor is nyert, ezzel pedig továbbra is vezeti az "E" csoportot hibátlan mérleggel.

"F" csoport

KORMÁNYÕR SE - PAFC 5-4 (2-0)
Az "F" csoportban most már mindenkinek van egy gyõzelme, miután a Kormányõr összeszedte magát és legyõzte a PAFC-t. A félidõre 2-0-s elõnnyel mentek, és bár a második játékrész már szorosabb volt, végül 5-4-re nyertek. A csoportot jobb gólkülönbsége miatt a PAFC vezeti a Kormányõr és a Villám elõtt.

Kántor Barnabás

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink