Idegenben nyert a REAC és a BAK; 17 gólt vágott a Kincsem!
2020.11.24 | 14:48
Idegenben nyert a REAC és a BAK; 17 gólt vágott a Kincsem!

Az eredetileg tervezett öt meccsből végül csak négyet rendeztek meg az NB II 10. fordulójában. Nyugaton a REAC felső-, a BAK alsóházi rangadót nyert idegenben. Keleten elképesztő kiütést hajtott végre a Kincsem, 17 gólt vágott a Nyírbátornak, míg a Maglód magabiztosan hozta a kötelezőt az utolsó helyezett Miskolc ellen.

NYUGATI CSOPORT

NAGYKANIZSAI FC – REAC-SISE 3-4 (1-2)
Gól: Szakmeiszter J., Szőke, Horváth, ill. Orosz, Pálmai, Kaszala, Kollár

A forduló rangadóján igazán kiélezett meccset játszott egymással a két dobogóért küzdő csapat. Sokáig nem esett gól, aztán a 13. percben Orosz Ákos révén a vendégek kerültek előnybe, majd egy gyors gólváltás (Szakmeiszter János és Pálmai Zsolt talált be) után a REAC ment 2-1-es előnnyel a szünetre. A második félidő újabb hosszú gólcsenddel indult, ezúttal 14 percet kellett várni az első találatra, amit a hazaiak szereztek, Szőke Ádám egyenlített. Kaszala Patrik hamar visszavette a vezetést, de erre is jött nagykanizsai válasz, Horváth Elemér volt eredményes. A fordulatoknak ezzel azonban még nem volt végük, egy perccel a vége előtt ugyanis Kollár Zsolt betalált, így ismét nyert a REAC. A rákospalotaiak ezzel újabb szép győzelmet szereztek, és megerősítették a harmadik helyüket a tabellán.

5 STARS-ÉRDI VSE - BAK 3-4 (1-2)
Gól
: Lak, Gáspár, Harsányi, ill. Temesi, Nagy, Gáspár (öngól), Németh

Három pont választotta el egymástól a két csapatot a mérkőzés előtt, így abszolút nyitott találkozóra volt kilátás. A BAK már az első percben előnybe került Temesi Norbert góljával, és bár Lak Imre nem sokkal később egyenlített, a vendégek Nagy Tamás találatával visszavették a vezetést, így előnnyel vonulhattak a szünetre. A második félidőben sokáig nem esett gól, aztán Gáspár Tibor előbb a saját, majd az ellenfél kapuját is bevette. Négy perccel a vége előtt Németh Gábor révén újra kétgólos lett a vendégelőny, Harsányi Dániel még szépített a végén, de a három pont az újoncé lett, amely így már három meccse veretlen, és két helyet előrelépett, valamint beérte az Érdet a tabellán.


KELETI CSOPORT

KARTAL SE – KISTARCSAI VSC – ELMARADT

Még a mérkőzés napján is úgy volt, hogy pályára lépnek a felek, ám végül elmaradt a forduló keleti rangadója.

KINCSEM FUTSAL – NYÍRBÁTORI SC 17-2 (5-1)
Gól:
Ficsor (4), Laczkó M. (4), Kardos (2), Ferenczy (2), Sárközi, Vörös, Laczkó G., Károly, Bökönyi (öngól), ill. Ráti, Katona

Az első percben előnybe került a Nyírbátor Ráti Gergő révén, de hogy ami ezek után történt, arra számított-e bárki Magyarországon, azt szinte kizártnak tartjuk. A Kincsem ugyanis hengerelt, és gólfesztivált rendezett Tápiószentmártonban, Ficsor Richárd és a góllövőlistát immár 9 meccsen 24 (!) találattal vezető Laczkó Milán négy-négy, Kardos Olivér és Ferenczy Donát két-két, Sárközi Szabolcs, Vörös Péter, Laczkó Gergő és Károly Bálint egy-egy találatával! A vendégek részéről Katona György tudott még betalálni, a katasztrofális nap végét ugyanakkor Bökönyi Levente öngólja, valamint Ráti piros lapja „koronázta” meg – 17-2-re nyertek a hazaiak! Jól jelzi a keleti mezőny sűrűségét, hogy a nemrég még a kiesési zóna elől menekülő Kincsem már a második, míg a néhány hete még a listavezető pozícióhoz közel álló Nyírbátor a hetedik helyen áll.

MAGLÓDI TC – MEAFC-MISKOLC 6-1 (3-1)
Gól
: Simon (2), Rajz, Hollauer (2), Tatai, ill. Mészáros

Már a második percben előnybe került a Maglód Simon Zsolt révén, de aztán a Miskolc jól tartotta magát, és a 12. percben Mészáros Balázs találatával egyenlített. A szünet előtt azonban Rajz Miklós és Simon visszavette a hazaiaknak az előnyt. A második félidőben Hollauer Balázs duplájával és Tatai Tamás góljával aztán még biztosabbá vált a Maglód-siker, Haffner György csapata így magabiztosan behúzta a három pontot, és fellépett a dobogóra (igaz, több meccset játszva az üldözőknél), míg a Miskolc továbbra is egypontos sereghajtó.

A többi találkozót elhalasztották.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink