Idegenben is legyőzte a Tiszaföldvár a Maglódot
2023.02.02 | 13:03
Idegenben is legyőzte a Tiszaföldvár a Maglódot

Teljes fordulót rendeztek keleten, ahol a zármeccsen igazi rangadóra került sor, ahol Földvár elhozta a három pontot a Maglód otthonából. Mellette három papírforma eredmény született, míg meglepetésre a Gyulaháza legyőzte a feljövőben lévő Kistarcsát.

NBII keleti csoport, 18. forduló:

CSENGER FUTSAL - DAFC SZEGED 6-1 (1-1)
Nem hibázott hazai pályán a listavezető. A Szeged egy félidőn át tudta tartani a lépést a Csengerrel, de a második félidőben kidobomborodott a nagyobb tudás, és ekkor már csak a vendéglátó szerzett gólokat, így magabiztosan nyertek Mándiék. Ezzel továbbra is őrzik első helyüket a csengeriek, míg a Szeged maradt nyolcadik.

 

GYULAHÁZAI FUTSAL - KISTARCSA FUTSAL 9-6 (3-1)
Jó szériában voltak a vendégek, hiszen az elmúlt fordulókban szorgosan gyűjtötték a pontokat, így ők számítottak az esélyesnek Gyulaházán, annak ellenére, hogy több hiányzójuk is akadt. Persze a hazaiak is szerettek volna javítani, hiszen legutóbb tavaly novemberben nyertek. Jól is kezdték a mérkőzést és a félidő közepére két gólos előnyre tettek szert. Ezután a Kistarcsának végig rohannia kellett az eredmény után. ÉS többször sikerült zárkózni, de mindig volt válasza a hazaiaknak, így végül megérdemelten tartották otthon a három pontot és közel három hónap után győzelmet ünnepelhettek. A Kistarcsa ezzel a vereséggel visszacsúszott a hatodik helyre és ha a mögöttük álló Dunakeszi hozza az elmaradt meccseit, akkor bajba kerülhetnek.

 

KINCSEM FUTSAL - MEAFC MISKOLC 8-3 (4-2)
Rossz sorozatot tudhat maga mögött a Kincsem, hiszen elmúlt három meccsét rendre elbukta, így most kötelező volt a győzelem a sereghajtó ellen. Vörös Péterék nem is bíztak semmit a véletlenre és nagyjából az első félidő közepére eldöntötték a meccset, hiszen ekkor 4-0 volt az állás. A sereghajtó ugyan szünetig feljött két gólra, de nem volt reális esélye a pontszerzésre, mert a fordulás után az öt gólig jutó Laczkó vezérletéve fölényes győzelmet arattak.

 

NYÍRSÉG FC - ENERGIA SC GYÖNGYÖS 2-5 (1-0)
Előzetesen úgy tűnt, hogy abszolút három esélyes a mérkőzés, és az első félidő alapján így is történt. A kiegyenlített játékrész mindössze egyetlen gólt hozott. A vendégek szereztek gólt, de a hazaiak vezettek, hiszen Gulyás rossz kapuba volt eredményes. A gyöngyösiek viszont a második félidőben nem csak helyzetekig, hanem gólokig jutottak, így magabiztosan nyertek és felléptek a negyedik helyre és jó úton járnak a felsőházba kerüléshez.

 

MAGLÓDI TC - TISZAFÖLDVÁR SE 1-3 (1-0)
A játéknap rangadóját rendezték Monoron. A tét nem volt kicsi, hiszen aki nyer, annak megmarad az esélye az alapszakasz-győzelemre, míg a vesztesnek vélhetően elszállnak az esélyei ehhez. A Maglód tűnt hazai pályán az esélyesebbnek, hiszen minden eddigi meccsét nyerte. Úgyis tűnt, hogy ezúttal sem hibáznak, hiszen szünetre egy gólos előnnyel mehettek. A fordulás után viszont nem éltek a kínálkozó lehetőségekkel, amit ellenfelük meg is büntetett. A játékrész közepére nem csakhogy megordították az eredmény, de már kettő volt az előnyük. Németh Gusztáv fiai mindent megpróbáltak, de hadilábon álltak a gólszerzéssel, így a szezon során másodszor is legyőzte a Maglódot a Tiszaföldvár. Ezzel a győzelemmel négy pontos előnyre tettek szert a vendégek mostani riválisukkal szemben és tartják a lépést a Csengerrel. Ezzel a sikerrel továbbra is a saját kezükben a sorsuk a földváriaknak, hiszen az utolsó fordulóban a Csengerrel találkoznak. A Maglód ezzel a vereséggel talán le tehet az első helyről, de legrosszabb esetben harmadik helyen fordulhat.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink