Hogyan látják a hölgyeknél a szakvezetők a Final Fourt
2023.05.04 | 16:15
Hogyan látják a hölgyeknél a szakvezetők a Final Fourt

Szombaton délelőtt a hölgyek elődöntőivel kezdődnek a küzdelmek a debreceni Főnix Arénában. Előbb a Tolna és a Budaörs találkozik, majd az egyetemi összecsapás következik. Első körben megkérdeztük az edzőket, miként vélekednek az előttünk álló hétvégéről.
Mind a két találkozót élőben közvetítjük.

A debreceniek szakvezetője, Quirikó Vivien rutinos szereplője már a magyar kupa elődöntőinek, hiszen a sokadik Final Fourja az idei. A DEAC együttesével zsinórban ez a harmadik, míg mellette a Hajdúböszörménnyel is eljutott a döntőig. Ezzel szemben a TF együttesének és Csernai mesternek ez lesz az első. A rutin és a hazai pálya a címvédő mellett szól, de a fővárosiaknál akadnak olyan játékosok, akik el tudnak dönteni egy-egy mérkőzést.

Quirikó Viven, DEAC: - A bajnokságban viszonylag régen találkoztunk már a TFSE-vel, és bár az egymás elleni mérkőzéseinket nyertük, nem számítunk könnyű meccsre. A TFSE soraiban több egyénileg kiemelkedő játékos is van, az ő semlegesítésük fontos feladat lesz az elődöntőben. Nagyon örülünk, hogy idén is Final Fourba jutottunk, és a debreceni közönség előtt mindenképpen szeretnénk döntőt játszani.

Csernai Gábor, TFSE: - Nagyon örülünk, hogy sikerült nekünk is a legjobb négybe kerülni a kupában is. Sajnos azzal a Debrecennel kerültünk össze az elődöntőben, aki a legnagyobb esélyese a sorozatnak. Ettől függetlenül mindent megteszünk, hogy döntőbe kerüljünk, mert az nagyon nagy dolog lenne az egyesületnek. Remélem, hogy jó napot fogunk ki, mert nálunk kellenek majd az extra teljesítmények.

 

Mindkét együttes tavaly is eljutott az elődöntőig, de amíg a Tolna továbbjutott a döntőbe, addig a Budaörs számára a végállomást jelentette. Mind a két fél csalódott a bajnokságban, hiszen egy-egy góllal alulmaradt a bajnoki elődöntő sorsdöntő mérkőzésén. Ott mind a két fél igen foghíjas volt, és a hétvége legnagyobb kérdése, hogy melyik csapat tud bővebb kerettel kiállni.

Reveland Zoltán, Tolna: - Nagy reményekkel várjuk a Final Four hétvégéjét, a tavalyihoz hasonlóan, idén is szeretnénk döntőt játszani. Nem lesz könnyű dolgunk, a Budaörs csapatát egyénileg jó játékosok alkotják, de csapatként és taktikailag is előttük járunk, ezt mindenképpen a magunk javára kell fordítani. A Deac elleni bajnoki párharc elvesztését csalódásként éltük meg, de ezen túllépve a héten már jó hangulatban készültünk.

Horváth Ferenc, Budaörs: - A jelenlegi forma alapján a négy legjobb női futsal csapat jutott a be a magyar kupa négyes döntőjébe, ezért a végsőkig kiélezett összecsapásokra számítok. Tolna elleni elődöntőt az fogja eldönteni, hogy melyik együttes tudja a mérkőzés napján a legerősebb csapatát pályára küldeni. Mindent megteszünk azért, hogy a szombati elődöntőn olyan eredményt érjünk el, hogy vasárnap a döntőben szerepelhessünk.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink