Helyosztók következnek I. rész
2008.05.17 | 00:00
Helyosztók következnek I. rész

A bajnokság végsõ szakaszához érkezett. Sorozatunkban megpróbáljuk felvezetni az éremért folyó csatákat. Elsõ alkalommal a Szentes-Euro-Mobil mérkõzést járjuk körül. Ezután a döntõre vetjük tekintetünket, s a magyar futsalban dolgozó szakemberek, és maguk a résztvevõk modják el, hogyan zajlik a készülõdés, milyen meccsekre számítanak.

Legrand MetalCom Szentes - Euro-Mobil-Trans Ikrény

Hétfõn este a bajnoki döntõ mellet a bronzéremért is megküzdenek az elõdöntõk vesztesei. A Csömör ellen simán kiesõ Szentes a Mezei-Vill ellen nagy csatában alulmaradó Euro-Mobil-Transot látja vendégül. A kisdöntõ a hagyományok alapján csak egy mérkõzésbõl áll, s az alapszakaszban elõrébb végzett gárda lehet a házigazda.

Ki-ki mérkõzés lesz, nagy csata várható, hiszen ahogyan az az általunk megkérdezett vezetõktõl is elhangzott: ez az utolsó javítási lehetõség a bajnokság során.

Eddig csak kétszer mérték össze erejüket a felek. A második fordulóban az újonc csapat látogatott Csongrád-megyébe, s a nagyob tapasztalattal rendekezõ hazaiak 5-4 arányban gyõztek. A visszavágóra januárban került sor, s ezen a meccsen az Ikrényiek kerekedtek felül, 4-1-re nyertek Szentéék.

Koncz Zsolt (Legrand MetalCom Szentes)
- Az mindenképpen elõnyt jelent számunkra, hogy hazai pályán fogadhatjuk az Euro-Mobilt. Szeretnénk feledtetni az elõdöntõ okozta sokkot. Nagyon remélem, hogy otthonunkban megszerezzük a bronzérmet. Az ellenfelünket egy nagyon jó csapatnak tartom, aki a bajnokságra is esélyes volt a téli erõsítésekkel. Ettõl függetlenül úgy gondolom, hogy a mi kis csapatunk életében óriási dolog akár a harmadik helyért is játszani. Száz százalékos teljesítményre lesz szükség a sikerhez. Mindenki rendelkezésre áll a keretbõl, a legjobb összeállításban fogadjuk az ikrényieket. Az fog talán dönteni, hogy hogyan használjuk ki az adódó lehetõségeinket. Az utóbbi idõben sajnos ebben a tekintetben maradtak adósságaink. Fegyelmezett játékkal biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk szerezni a harmadik helyet.

Szilágyi András (Euro-Mobil-Trans Ikrény)
- Az elõdöntõ utáni csalódás egy-két nap alatt elmúlt. Szerettünk volna a döntõben részt venni, a két meccset látva az esélyünk megvolt rá, s ha a fiúk kihasználták volna a helyzeteket, akkor most mi lehetnénk ott a fináléban. A harmadik helyet kötelezõnek érzem, a Szentest idegenben is meg kell tudni verni. Jó csapat hétfõi ellenfelünk, de Koncz Zsolt kiválása sokat számított náluk, mind a mezõnyjátékban, mind pedig a pontrúgásoknál nagyon hasznos volt. Jobbnak érzem azonban a mi csapatunkat, bár csak tíz-tizenegy emberrel tudunk elmenni a sok sérült miatt. A Mezei-Vill ellen Takó Csaba is harcképtelenné vált, izomszakadást szenvedett. Azt hozzá kell tennem, hogy könnyû meccsre nem számítok, mert a Szentes hazai pályán a bronzéremét mindent meg fog tenni. Remélem, hogy a fiainkban van annyi becsület, hogy ha már döntõbe nem kerültek, akkor a harmadik helyért, a szezon utolsó meccsén kihozzák a maximumot magukból.




Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink