Hatalmas UTE-bravúr; 11-et vágott az ELTE és a Hali
2020.11.10 | 20:31
Hatalmas UTE-bravúr; 11-et vágott az ELTE és a Hali

Bár még hivatalos információ nincs róla, várhatóan egy ideig ez volt az utolsó NB II-es forduló. Ha jövő héten lenne folytatás, akkor is biztosan az élen maradna a 11 gólt szerző Haladás II, mert a TF váratlanul pontokat veszített az UTE ellen. Szintén 11-et vágott az ELTE, magabiztosan nyert a Nagykanizsa és a PEAC is, míg a BAK újabb döntetlent játszott hazai pályán.

HALADÁS VSE II – 5 STARS-ÉRDI VSE 11-3 (6-1)
Gól:
Gerencsér (2), Sipos, Vatamaniuc-Bartha (2), Nagy, Horváth (2), Németh (2), Kovács, ill. Pintér O., Pintér D., Szabó

Bár a második percben előnybe került az Érd Pintér Olivér góljával, Gerencsér Antal és Vatamaniuc-Bartha Dávid két, Sipos Gergő és Nagy Kevin egy-egy találatával már a szünetre 6-1-es előnnyel ment a Haladás második csapata. A második félidő elején Horváth Norbert és Németh Benjámin révén tovább növelte a különbséget a hazai csapat, és bár Pintér Dominik és Szabó István szépített, a végén még Kovács Máté, Németh és Horváth is betalált, így magabiztos, 11-3-as győzelmet aratott a Haladás II, amely továbbra is százszázalékosan vezeti a csoportot, és már négy pont az előnye a TF előtt. Az Érd visszacsúszott a nyolcadik helyre.

BAK – SZIGETSZENTMIKLÓS 6-6 (3-2)
Gól
: Apatini (2), Temesi, Csanády, Kulik, Nagy T., ill. Reznek (3), Nagy R., Varga (2)

Egy szép vendéggóllal indult a találkozó, Reznek Donát talált be, de aztán a hazaiak is nagy gólokat lőttek Apatini Márk, Temesi Norbert és Csanády Péter révén. A szünet előtt azonban kihasznált egy hibát a Szigetszentmiklós, Nagy Roland lőtt gólt. A második félidő már inkább a Szigetszentmiklósé volt, Varga Bence egyenlített, majd Reznek Donát révén kétszer is előnybe került, de az öt a négyre átálló BAK előbb Kulik Renátó, majd Apatini Márk góljával egyenlített. A vendégek aztán újra átvették a vezetést Varga találatával, de az utolsó percben Nagy Tamás egalizált. A BAK veretlen maradt a meccsei felén, de így is utolsó előtti, míg a Szigetszentmiklós elszalasztotta a lehetőséget, hogy a dobogóra lépjen.

NAGYKANIZSAI FC – HIDEGKÚTI SC 9-3 (4-1)
Gól
: Csavari, Kollár, Bogyó (2), Szakmeiszter J. (2), Fujsz (2), Szakmeiszter Á., ill. Pataky (öngól), Fasang, Márki

Hét percig tartotta magát a Hidegkút, ekkor Csavari Benjámin révén került előnybe a Nagykanizsa, ám a félidő végére eldöntötte a meccset a hazai csapat, amely Kollár Péter, Bogyó Károly és Szakmeiszter János találatával elhúzott, a szünet előtt Pataky Gergő öngóljával szépítettek csak a vendégek. A második játékrészben hat perc alatt Fujsz Richárd, Szakmeiszter Ádám és Bogyó góljával 7-1-re nőtt a hazai előny. Fasang Lőrinc szépítésére Fujsz és Szakmeiszter János válaszolt, a végén pedig Márki Dániel állította be a 9-3-as végeredményt. A Nagykanizsa feljött az ötödik helyre, a Hidegkút továbbra is sereghajtó.

PEAC – REAC 5-1 (2-1)
Gól
: Reith (3), Vénosz, Szentes, ill. Czakó

A kilencedik percben Czakó Gergő révén az igencsak tartalékosan Pécsre utazó vendégek kerültek előnybe, ám a szünetig fordítani tudott a PEAC, Reith Renátó és Vénosz Soma révén. A második félidőre elfáradtak a vendégek, Reith és Szentes Krisztián eldöntötte a meccset, a végén pedig Reith megrúgta még saját maga harmadik gólját. A pécsiek ezzel holtversenyben a harmadikak, a REAC pedig egészen a hetedik helyig csúszott vissza.

ELTE-BEAC – TIHANYI FC 11-2 (5-0)
Gól
: Dunai (2), Kovács, Tarpai, Gémesi (2), Szekér, Szini (3), Bartucz, ill. Kovácsfi, Bencsik

Hamar eldöntötte a találkozót az ELTE, tíz perc alatt Dunai András, Kovács Gergely, Tarpai Gyula és Gémesi Áron is betalált, utóbbi a szünet előtt is. A második félidő elején Kovácsfi Barna és Bencsik Áron szépített, de a hazaiak Szekér Zoltán, Dunai András és Bartucz Martin egy-egy, Szini László három góljával nagy különbségű sikert arattak. Az ELTE ezzel már a harmadik, a Tihany pedig egy pontra és helyre a kiesőzónától.

UTE – TFSE 3-3 (2-1)
Gól:
Medveczki, Genczler, Czerman, ill. Lipl, Andorka (2)

Amikor a hatodik percben Lipl Noel révén előnybe került a TF, valószínűleg mindenki úgy gondolta, simán megnyeri a meccset a tavalyi bajnok. Két perccel később azonban Medveczki Máté egyenlített, a szünet előtt pedig Genczler Kornél átvette a vezetést. A második félidőben tíz percig nem esett gól, aztán Czerman Márk növelte a lilák előnyét. A 37. percben Andorka Kristóf szépített, aki két perccel később, az utolsó pillanatokban tudott egyenlíteni, így legalább egy pontot meg tudott menteni a vendégcsapat.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink