Három pontot értek Ádám Anna bravúrjai
2019.12.16 | 10:11
Három pontot értek Ádám Anna bravúrjai
“Kitartás Lányok!” molinóval üzent kedvenceiknek a hajdúböszörményi szurkolótábor.
A Bocskai Katonáira ezúttal sem lehetett panasz, nagyszerű hangulatot teremtettek a Miskolci Vénusz elleni találkozón is. Ezek a lelkes szurkolók az eredménytelenség dacára is imádják csapatukat, s pontosan átérezték, hogy milyen fontos mérkőzés várt a HTE-re vasárnap este. Ha pontozásos sportágról beszélnénk az első játékrészben nagy fölénnyel nyerték volna a hazaiak, sokkal több helyzetet dolgoztak ki, s főleg a válogatott Nagy Anikó semlegesítése okozott gondot a borsodiaknak. Szinte a semmiből szerezte meg egy pontrúgás után a vezetést Tirpák Zsanett a Vénusznak, s ez nagyon fontos találat volt.
A szünet után a nagyszerűen játszó Bunda-Tóth Panna növelte az egyre bátrabban játszó vendégcsapat előnyét, Nagy Anikó a 26. percben visszahozta a meccsbe a Zebrákat. Ez nagyon felbosszantotta Bunda-Tóthot aki Molnár Enikőt hozta kihagyhatatlan helyzetbe, aki túl jó játékos ahhoz, hogy elhibázza a ziccert. A böszörményieknek a kegyelemdöfést Tirpák Zsanett adta meg, aki beállította a 4-1-s végeredményt.
Screenshot_2019-12-16 Futsal Hungary Futsal MagyarországAz igazsághoz hozzátartozik, hogy voltak bőven helyzetei a HTE-nek is, de Ádám Anna elképesztő bravúrokat mutatott be, s döntő érdemei voltak a miskolci kapusnak a győzelemben. Torma sem védett rosszul, de most kevesebb bravúrt mutatott be mint kolléganője. A Vénusz extraklasszis játékosa André Antónia sérülés és betegség miatt nem léphetett pályára, de egységes csapatjátékkal ezúttal sikerült őt pótolnia György Gábor edzőnek.
Női NB I, 11. forduló
Hajdúböszörményi TE - Miskolci Vénusz 1-4 (0-1) Hajdúböszörményi Városi Sport és Rendezvényközpont, 150 néző Játékvezetők: Takács István, Szabó Ferenc Szilárd, Forgács Krisztián
HTE: Torma Lilla - Nagy Anikó Andrea, Madzin Dóra, Farkas Éva, Ésik Enikő Csere: Petrik Szilvia, Quirikó Vivien, Nagy Fruzsina, Nagy Mária, Pálóczi Krisztina, Bölömi Ibolya, Szilágyi Mariann Edző: Quirikó Vivien
Vénusz: Ádám Anna - Galambvári Gréta, Kovács Alíz, Tirpák Zsanett, Bunda-Tóth Panna Adrienn Csere: Visnyánszki Dalma, Berki Dzsesszika Bitia, Molnár Enikő, Gáspár Fanni Edző: György Gábor Gólszerző: Nagy Anikó Andrea illetve Tirpák Zsanett (2), Bunda-Tóth Panna Adrienn, Molnár Enikő Quirikó Vivien: - A játék képe alapján ekkora különbség nem volt a két csapat között. A legnagyobb gondunk ismét a helyzetkihasználással volt. Amíg ezen nem javítunk, viszont mellette buta hibákból kapunk gólokat, addig nem fogunk tudni meccset nyerni.
Bunda-Tóth Panna (Miskolci Vénusz): Az első félidő döcögősen indult, azonban a második félidőben mindenki felébredt és mindent megtett a győzelem érdekében. Sok volt a kihagyott helyzet, eladott labda, amit a jövőben korrigálni kell. Sajnos hiányzott egy alapemberünk neki mielőbbi gyógyulást kívánunk. Gratulálok a csapatnak, de főleg a kapusunknak Ádám Annának!
 
Tirpák Zsanett (Miskolci Vénusz): Mindenki összeszedetten jött el a mai meccsre. Nagy fölényben voltunk mind labdatartásban és kapura lövésben, egyértelműen mi tudtunk dominálni. Aprócska hibáink voltak, amiket idővel ki fogunk javítani az edzéseken. Végre megtört a jég és két góllal tudtam segíteni csapatunknak. Gratulálok mindenkinek, kiemelve Ádám Anna teljesítményét aki az egész meccsen nagy bravúrokat hajtott végre. André Antóniának mielőbbi gyógyulást kívánok.
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink