Győzelmével a TF fordulhat az első helyen!
2024.02.15 | 18:35
Győzelmével a TF fordulhat az első helyen!

Az alapszakasz utolsó fordulójához érkezett az NBII-es bajnokság is. Nyugaton a záró játéknapra maradt az első hely eldöntése, amire a TF és az UTE pályázott. Az egyetemisták voltak kedvezőbb helyzetben és ha nehezen is, de hozták a győzelmet, így ők kezdhetnek az élről.

 

DUNAÚJVÁROS FUTSAL - MAD DOGS-VIADUKT SE 4-0 (1-0)
Péntek este játszották a forduló nyitómeccsét, ami teljesen tétnélküli volt. Korábban eldőlt, hogy a hazaiak hatodik, míg a vendégek hetedik helyen zárnak. Az első félidő mindössze egy gólt hozott, amit a dunaújvárosiak szereztek, de a fordulás után is csak ők voltak eredményesek, így végül sima hazai siker született. A Mad Dogs három meccse egyetlen gólt sem szerzett, ami nem túl jó jel a rájátszás előtt.

 

WPC MEISTER-ÉRD-SZISE - TIHANYI SE 0-3 JÁTÉK NÉLKÜL
A hazaiak lemondták a találkozót, így a Tihanyé lett a három pont. A Szent István sereghajtóként, nulla ponttal várhatja a rájátszást, míg a vendégel harmadik helyről, két ponttal kezdhetnek.

 

ELTE-BEAC - TFSE-11TEAMSPORTS 3-4 (1-2)
A forduló rangadójára került sor a fővárosban, a két egyetemi csapat összecsapásán. A hazaiak három meccses győzelmi szériában voltak és egy újabb sikerrel még előrébbről várhatták volna a rájátszást. Viszont a vendégeknek még nagyobb volt a tétje, hiszen nyerniük kellett, hogy az alapszakaszt az első helyen zárják. Az első félidő a TF elképzelései szerint alakult, hiszen Szabó Koppány duplájával két gólos előnybe kerültek. Az ELTE nem sokkal később szépített, de szünetig már nem tudott közelebb zárkózni. A második felvonásban is a vendégeké volt az első találat, így újra kettő volt közte. Németh Péter fiai remekül őrizték az előnyüket, de a hajrában nem sikerült levédekezni az öt a négy elleni játékot és előbb szépített, majd egyenlített is a hazai alakulat, így elúszni látszott az első hely. Azonban nem estek össze a vendégek és a házi gólfelelős, Petroff révén sikerült újra megszerezni a vezetést, ami végül három pontot és alapszakasz-győzelmet ért. Az ELTE három győztes meccs után kapott ki újra és így az ötödik helyről kezdheti a rájátszást.

 

HALADÁS VSE II - NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB 7-5 (2-3)
A Kanizsa úgy érkezett Szombathelyre, hogy két gólos siker esetén megelőzi mostani riválisát. Sok volt a vendégek hiányzója, de az első játékrészt követően úgy tűnt, mégis összejöhet a bravúr, hiszen 3-2-re vezettek. A “kis Hali” a fordulás után viszont sorra értékesítette a helyzeteit és hamar elhúzott három góllal, ahonnan nem volt visszaút, így végül a Haladásé lett a harmadik hely, míg a Nagykanizsának be kellett érnie a negyedikkel.

 

ASTERIX SC ÉRD - UTE 3-10 (1-5)
A forduló előtt még az alapszakasz-győzelemért volt versenyben az UTE, de a meccs előtt kiderült, hogy nyert a TF az utolsó pillanatokban, így tétnélküli a találkozó mind a két fél számára. A lilák ennek ellenére komolyan vették a meccset és játékrész derekára eldöntötték a három pontot, hiszen ekkor már öt góllal vezetettek. Az érdiek erejéből csak szépítő találatokra futotta, így igen sima vendégsiker született. Az UTE másodikként, két pont hátrányból próbálhatja meg beérni a TF-t, míg az érdiek egy ponttal kezdenek az alsóházban a negyedik helyről, és próbálják meg kiharcolni a bennmaradást.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink