Győzelemmel zárt a Fradi Budaörsön!
2021.05.18 | 21:16
Győzelemmel zárt a Fradi Budaörsön!

Tétnélküli összepásra került sor a két zöld-fehér együttes hétfő esti találkozóján. A Fradi már mindenképp hatodik helyen zárt, míg eldőlt az előző fordulóban, hogy az Aramis kiesett. Mind a két oldalon akadtak sérültek, eltiltottak, így mind a két fél sok fiatalt vetett be a mérkőzésen.

ARAMIS SE – FTC-FISHER KLÍMA 2-6 (2-4)
Budaörs, 100 néző
Játékvezetők: Borbás, Czene-Joó, Bereczki

Aramis: Soós – Moga, Fülöp, Keresztury, Papp
Cserék: Molnár – Bélavári, Harnisch, Jenei, Temesi, Bertalan, Sáhó, Pap, Gémesi
Vezetőedző: Moga Lorant

FTC: Tóth – Gellérfi, Rábold, Fekete, Bognár
Cserék: Nyerges – Németh, Horváth, Büki, Panyi, Öreglaki, Östör
Vezetőedző: Machalek Attila

Sárga lap: Temesi, Molnár illetve Horváth

Gólszerzők: Papp, Jenei illetve Büki (2), Fekete (2), Panyi, Gellérfi

A vendéglátók lehettek a csalódottabbak, de ennek ellenére szerették volna győzelemmel búcsúztatni a szezont. Ehhez jól is indult a találkozó, az első percben megszerezték a vezetést Papp Bence révén, amire hamar válaszolt Büki egy jobb lábas bombával. A budaörsiek ennek ellenére maradtak lendületben és jobban is játszottak és több komoly lehetőségük akadt, de Tóth rendre hárított. A félidő közepén aztán ő is tehetetlen volt, és Jenei közelről betalált volt csapata ellen. Az újabb bekapott gól után összekapta magát a Fradi. Ismét Büki egyenlített egy figura után, majd Gellérfi bombázott a hazai kapuba, így már a népligetieknél volt az előny. A félidő végén aztán Panyi egy szép szóló végén megduplázta a vendégek előnyét.

A második félidőre úgy jöttek ki Moga mester fiai, hogy megpróbálnak mindent a felzárkózás reményében, de néhány másodperc alatt szertefoszlott. Épphogy elkezdődött a játékrész, jött egy újabb Fradi gól. Bognár tekert mesterien Fekete elé, aki közelről gólt fejelt, amivel el is dőlt a találkozó. A folytatásban az Aramis becsülettel küzdött, de a Fradi birtokolta többet a labdát és veszélyesebb volt kapura, így nem volt meglepő, hogy újra ők voltak eredményesek. Ezúttal is Fekete érkezett pontosan a hosszún egy gyors támadás végén. Az utolsó 10 percben újabb gól már nem esett, így egy sportszerű mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott a Fradi, így fölényesen nyerte meg az alsóházat, míg az Aramis története során először végzett kieső helyen. A kérdés, lesz az NBII keleti csoportból olyan alakulat, aki fel akar jutni...

Fotó: fradi.hu

Hírdetés

Videók

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.04.14 | 01:24
2021.04.13 | 07:34
2021.04.06 | 15:45
Férfi válogatott
2021.04.04 | 22:45
2021.03.11 | 08:14
Férfi válogatott
2021.03.08 | 13:51
Támogatóink

Partnereink