FTC - Szentes élőben a Sport Klubon
2008.10.12 | 00:00
FTC - Szentes élőben a Sport Klubon

    Gödöllõi SPort Klub - Dupont-Fortuna FC   

Hétfõn este hét órakor kezdõdik a Gödöllõ SK - Dupont-Fortuna FC mérkõzés, s az utóbbi idõben remeklõ vendégek a Szent István Egyetem sportcsarnokába is pontszerzési reményekkel érkeznek. Kis János együttese eddig több skalpot begyûjtött már, s volt csapata ellen is hasonlót tervez, habár elmondása szerint még õt magát is kicsit meglepte a parádés rajt, s most sem a Dupont-t tartja az összecsapás favoritjának. "Egy picit azt várom, hogy a jó sorozatunk megszakad, hiszen egy kis ingást éreztem a csapatomon az utóbbi idõben, de remélem, hogy rám cáfolnak a srácok. A Rubeola ellen a Gödöllõ nagyon jól játszott, a szerencse akkor elpártolt tõlük, s õket tartom az esélyesebbnek."

A hazaiak most egy apróbb hullámvölgyben vannak, nem jönnek a gyõzelmek, habár az elmondások alapján játékkal nincs túl sok gond, ezt ecsetelte Tóth László is nyilatkozatában, ezt az összecsapást már mindenképpen hozni szeretnék. "Az elmúlt két fordulóban mondhatni jobb odafigyeléssel elkerülhettük volna a vereségeket, a helyzetkihasználáson mindenképpen javítani kell. Egy jó mérkõzést várok a Dupont ellen, habár egy védekezõ szellemû együttessel kerülünk szembe, ám mindent megteszünk majd a gyõzelemért."


    Colorspectrum Aramis - Üllõ FC Csõ-Montage   

A bajnoki találkozókat eredetileg pénteken játszó Aramis ezúttal hétfõn fogadja Budafokon a Csõ-Montage-t. Tavaly emlékezetes meccset vívtak egymással a felek Csernaiék pályaválasztása mellett, hiszen az utolsó percben mentette döntetlenre a mérkõzést a Csõ. Akkoriban ez többször elõfordult Frank Tamásékkal, ám ebben a szezonban már mondhatni magabiztosan menetelnek, ám az eddigi jó szereplés ellenére nem bízzák el magukat a zöldek, ezt a mester is megerõsítette. "Egy pár olyan meccsen vagyunk túl, amelyek, ha lehet ilyet mondani, könnyebnek ígérkeztek, ám egyáltalán nem vagyunk magunktól elájulva, hiszen Szentesen sem nyertünk egyszerûen. Azt gondolom, hogy a Csõ-Montage-ban nagyon jó rutinos és tehetséges fiatal játékosok vannak, nagyon nehéz meccsre számítok ellenük. A két csapat erõssége közel azonos, a napi forma fog dönteni."

A másik oldalon Tóth Miklós immár közösen irányítja a csapatot Török Tamással, az üllõiek korábbi csapatkapitánya, az elõzõ évben az Újbudát vezetõ szakember a pálya szélérõl segíti az együttest, s bizakodik abban, hogy jobb lesz a folytatás az eddiginél. "Ismerjük az ellenfelet, láttuk õket játszani, s egy jó mérkõzésen szeretnénk végre önmagunkra találni."


    Allianz FTC - Legrand MetalCom Szentes   

Több szempontból is fontos mérkõzés elõtt áll az Allianz-FTC, hiszen a legutóbbi két fordulóban nem sikerült megszerezni a három pontot Kénoszt Ferencéknek, s ezen mindenképpen javítani akarnak a Népligetben, másrészrõl a találkozót élõben közvetíti a Sport Klub televízió, ami fontos mérföldkõ a klub életében, s ehhez még azt is hozzátehetjük, hogy a többi hazai meccsük is képernyõre kerül. A zöld-fehérek edzõje is fontos eseményként tekint az összecsapásra. "Nagy a jelentõsége, hogy a televízió élõben adja a mérkõzésünket, forradalminak is mondható, hogy mûsorra tûzik a bajnokinkat. Szeretnénk a csarnokban is azért minél több szurkolót látni, és természetesen hazai gyõzelmet várok."

Az Aramis ellen már egy szervezettebben játszó Szentest láthatott a publikum, meg is nehezítették a kupagyõztes dolgát a csongrád-megyeiek, s jó védekezésüknek köszönhetõen minimális különbséggel maradtak alul a budafokiak ellen. Némethy László reménykedik abban, hogy az ottani teljesítményt tudják folytatni. "Az Aramis elleni mérkõzésbõl kiindulva mondhatom, hogy átléptünk a saját árnyékunkon, annak ellenére, hogy kikaptunk, de legrosszabb esetben is egy döntetlent várok a Fradi otthonában."


    Duna Takarék AFC - MVFC Berettyóújfalu   

A Duna Takarék hullámzó teljesítményt nyújt eddig, változatos az eddigi idei mérlegük, hiszen egy gyõzelme mellett két döntetlen és két vereség áll a nevük mellett. A keretük több remek játékossal erõsödött a nyári szünetben, ám az összeszokáshoz és az egyenletes teljesítményhez úgy tûnik idõ kell. Molnár Attila, a hazaiak mestere tudja, hogy a bajnok ellen nem lesz könnyû nyerni, ám természetesen megpróbálják begyûjteni a három pontot. "Ennek a mérkõzésnek nem mi vagyunk az esélyesei, ám felkészültünk a lehetõségekhez mérten, hogy egy olyan játékot tudjunk produkálni, amely szerintünk nem fekszik majd a Mezei-Villnek. Szeretnénk mindenképpen pontot vagy pontokat szerezni."

Az MVFC úgy kezdte ezt a bajnokságot is, ahogyan az elõzõt befejezte, gyõzelmekkel, s immár harminc bajnoki meccsen nem kaptak ki zsinórban, ami a magyar futsaltörténelemben egyedülálló rekord. Szitkó Róbert együttese hosszú út elõtt áll, kérdés, mennyire sikerül kipihenni az utazás fáradalmait, s az edzõ elmondása alapján nem csak ez okozhat gondot a bihariaknál. "Természetesen gyõzelmet várok a mérkõzéstõl, ám sérülések miatt elég tartalékosak vagyunk jelen pillanatban, nem tudom pontosan ki állhat a rendelkezésemre hétfõ este, hiszen többen is kidõltek a sorból."


    Hírös Futsal Club SE - Goldball RFC Csömör   

A Kecskemét megszerezte elsõ pontját az NBI-ben az ötödik fordulóban, ám következõ riválisuk ellen ezt megismételni nem lesz egyszerû feladat, habár otthon játszanak a Csömör ellen. Koncz Zsolt csapata javuló formát mutat, s az edzõ ennek folytatásában bizakodik. "Mindenképpen egy nagyon nehéz mérkõzésre számítok, ám ha tovább tudjuk vinni azt a fegyelmezett játékunkat, ami az elõzõ két mérkõzésen már megvolt, akkor jó eredményt  érhetünk el." Az összecsapás esélyesei mindenképpen a vendégek, remekül játszanak eddig Somogyi Krisztiánék, s csak gólkülönbségük miatt szorulnak a második pozícióba, az Aramis mögé a tabellán.


Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink