Fordított, és továbbjutott a Ferencváros!
2020.11.26 | 14:02
Fordított, és továbbjutott a Ferencváros!

Az utolsó nyolcaddöntőre került sor szerda este, ahol a TF próbálta meglepni a Ferencvárost. A hazaiaknál Dudás hiányzott betegség miatt, míg a Fradinál Rábold volt kénytelen kihagyni a mérkőzést, illetve Machalek nem ülhetett a padon eltiltás miatt.

FÉRFI FUTSAL MAGYAR KUPA, NYOLCADDÖNTŐ

TF SE – FTC-FISHER KLÍMA 2-6 (2-2)
Vasas sportcsarnok
Játékvezetők: Czene-Joó, Sipos, Tiringer 

TFSE: Papp – Szalmás, Sóvári, Fritz, Lipl
Cserék: Mészáros – Hegyi, Adnorka, Kiss, Szentjóby, Fehér, Fodor, Tóth, Csernai
Vezetőedző: Csernai Gábor

FTC: Tóth – Sámson, Büki, Hosszú, Milavecz
Cserék: Nyerges (k), Horváth, Öreglaki, Fekete, Cseri, Érsek, Fülöp, Bognár.

Sárga lap: Fritz

Gólszerzők: Fodor, Andorka, ill. Sámson, Büki (2), Horváth, Bognár, Öreglaki

Az utolsó nyolcaddöntőre került sor szerda este, ahol a TF próbálta meglepni a Ferencvárost. A hazaiaknál Dudás hiányzott betegség miatt, míg a Fradinál Rábold volt kénytelen kihagyni a mérkőzést, illetve Machalek nem ülhetett a padon eltiltás miatt.

A zöld-fehérek kezdték jobban az összecsapást, egy okos Sámson sarkazással meg is szerezték a vezetést, de az egyetemistákat nem törte meg a bekapott gól. Nem sokkal később Fodor bombázott a léc alá, majd Andorka egy szép szóló végén lőtt egykori csapatának kapujába, így már náluk volt az előny. Ekkor a vendégcsapat nem nagyon találta az ellenszert, de ahogy telt az idő, vették át az irányítást. A mezőnyfölény a játékrész hajrájára érett góllá, Büki talált be közelről, így szünetre döntetlen állt az eredményjelzőn.

A térfélcserét követően a Fradi lépett fel támadólag és irányították a mérkőzést és ez hamar gólt eredményezett. Horváth egy labdaszerzést követően lőtt a kapus lábai között a kapuba. Továbbra is lendületben voltak a zöldek, de gólt nem sikerült szerezni, így az egyetemisták előtt még ott volt az egyenlítés lehetősége, de nem tudtak élni a kínálkozó lehetőségekkel. A találkozó a félidő derekán dőlt el, ekkor Bognár duplázta meg az előnyt egy ballábas lövéssel. A TF nem adta fel, jött a vészkapus játék, de nem nagyon volt benne átütőerő, így nem jutottak el igazi helyzetig sem. A Fradi válasza nem váratott sokáig magára, ők is levitték a kapust, ami jobban sikerült, mint ellenfelüknek. Előbb Öreglaki, majd Bük is betalált, fölényesebbé téve a győzelmüket.

FOTÓGALÉRIA

Az egyetemisták az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltak a Ferencvárosnak, de fordulás után kidomborodott a nagyobb tudás, és magabiztosan jutottak a legjobb nyolc közé a vendégek.

A továbbjutott csapatok:

BALATON BÚTOR-VESZPRÉM
MVFC BERETTYÓÚJFALU
ÚJPEST RFC-220 VOLT
NYÍRGYULAJ KSE
KISTARCSAI VSC
HALADÁS VSC
REAC-SISE
FTC-FISHER KLIMA

A negyeddöntő sorsolása jövő hét csütörtökön, december 3-án lesz 11 órakor.

 

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink